ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ & ΚΕΙΜΕΝΟ) Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΕΝΑ  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΟΜΗΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.
 ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, Ο  ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ,  ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
ΔΙΑΒΑΖΩ:
“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”
 ΑΘΗΝΑ 23-3-2017 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕΩΝ. Β2016/2035 ΣΥΝ ΙΒ2016/152009...”
ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΘΕΤΟΙ...
“ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ”
“Κατόπιν της υπ’αρίθμου Πρωτ. 6615 από 7-9-2016 ‘εγγραφο παραγγελίας της εισαγγελέως του Άρειου Πάγου μετά των συννημένων εγγράφων. Αρ. Βιβλίου Μην. Β2016/2035’
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ.
“Διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση προς διακρίβωση τυχόν τέλεσης αδικημάτων αυτεπαγγέλτως, διωκόμενων εγκλημάτων εκ μέρους του Αρτεμίου Σώρρα ή άλλων προσώπων.
Στην άνω αρχική δικογραφία σχηματίστηκαν οι συναφείς δικογραφίες αριθμών βιβλίου μηνύσεων - ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ- από το αποδεικτικό που συγκεντρώθηκε από την διεξαχθείσα προκαταρκτική εξέταση και ειδικότερα, από μαρτυρικές καταθέσεις  
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ...
“...και συνδυάστηκαν με τις εξηγήσεις του Αρτεμίου Σώρρα του Βασιλείου και στοιχειοθετήθηκαν κατηγορίες.
ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:
Ο Αρτέμης Σώρρας, ετών 50, το 2017, φυγόποινος ΛΕΤΕ, δηλώνει επιχειρηματίας, αν και διαθέτει μηδενικό, σύμφωνα με την τελευταία δήλωση φορολογίας εισοδήματος. Το 2011ο Αρτέμης Σώρρας ξεκίνησε την εκστρατεία του για την απελευθέρωση της Ελλάδος, ισχυριζόμενος  ότι τυγχάνει κάτοχος αμύθητης περιουσίας, την οποία επιθυμεί να διαθέσει για την εξόφληση του Δημοσίου χρέους της Ελλάδος και της Κύπρου.
ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ...
“για τον σκοπό μετέβη στην Αμερική, όπου ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της ελληνικής ομογένειας.. ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..
“και έκανε διάφορες συγκεντρώσεις για να εμφανίσει αυτά που ισχυρίζεται - ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ! ΟΡΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ... αναφέρεται.. ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΑΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
“Οι πηγές προέλευσης - ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ- είναι συνοπτικά τρεις, κατά τους ισχυρισμούς του Αρτέμη Σώρρα.
 Πρώτον, ο ίδιος φέρεται ως κληρονόμος 28 Μετοχών της Τράπεζας Ανατολής.- ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!-
‘..αξίας άνω των 5,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ, 4 εκ των οποίων δώρισε σε κάποιες αστικές, Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες με την επωνυμία E.N.D. - “H ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”, ΔΗΛΑΔΗ- για την εξάλειψη του δημοσίου χρέους και άλλους σκοπούς.
Δεύτερο περιουσιακό του στοιχείο. ‘Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φέρεται ως δικαιούχος κληρονομικών κεφαλαίων αμύθητης περιουσίας ποσού 115 τρισεκατομμυρίων, 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ που μπορούν να διατεθούν για την αποπληρωμή κάθε είδους χρέους και ανήκουν δικαιωματικά σε κάθε Αυτόχθονα Γηγενή Έλληνα και είναι κατατεθειμένα σε Ειδικούς Λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος και σε όλες τις υπόλοιπες τράπεζες της Ελλάδος, στην Παγκόσμια Τράπεζα και στις Κεντιρκές Τράπεζες των χωρών, δια μέσω των γκρίζων μαύρων οθονών που κατά τις Διεθνείς Συνθήκες είναι ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους.
Τρίτο περιουσιακό στοιχείο: Ο ίδιος φέρεται κάτοχος  χρεογράφων του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2.8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ!!
ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΣΚΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ. ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ. Ο ίδιος φέρεται κάτοχος χρεογράφων του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2.8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ!!
ΥΠΟΨΙΝ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ.. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ.. Η ΥΠ’ ΑΡ. 67650/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΕΕΙ “ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ!
 ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ 15/11/2017 ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!! ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ “ΚΥΡΙΑ”, ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΥΓΕΝΙΑ!!
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ...ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φέρεται ως δικαιούχος κληρονομικών κεφαλαίων αμύθητης αξίας ποσού 115,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ”
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΑΠΟ 27/12/1945.
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ!! ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 27-12-1945 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 27 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΤΟΤΕ, ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, Ο
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΚΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ  ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΠΡΗΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΑΓΚΟΥΛΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ.
 ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ: “Ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα -ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ-  του Έθνους μας, του Γένους μας, των Ελλήνων, των Κυρίαρχων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, Αρτέμη Σώρρα για τις Μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, ο οποίος -ΛΕΤΕ- ισχυρίζεται ότι κατάθεσε και είναι κληρονόμος 28 Μετοχών τραπεζών της Τράπεζας Ανατολής αξίας πάνω των 5 τρισεκατομμυρίων. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 3 ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΥΡΙΑ” ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ: “στην πραγματικότητα, οι περιβόητες μετοχές της Τράπεζας Ανατολής έχουν μηδενική πραγματική αξία, αλλά μόνο συλλεκτική αξία και πωλούνται στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η κάθε μία. Σύμφωνα με την 10010751137 από 13-9-2013 απαντητικό έγγραφο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος - ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- μετά την εξαγορά, ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - όλες οι μετοχές, ΛΕΤΕ ΜΕΣΑ, ακυρώθηκαν και οι νόμιμοι δικαιούχοι αυτών διατηρούσαν μόνο χρηματική απαίτηση για την είσπραξη του χρηματικού ποσού 200 δραχμών κι όχι σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα ανα μέτοχή ως τίμημα της εξαγοράς τους.
Οι πιο πάνω απαιτήσεις εισήχθησαν στο καθεστώς του νόμου 18/1944 νόμος Σβώλος με τον οποίο ορίστηκε σχέση ανταλλαγής μίας νέας δραχμής για κάθε 50 δισεκατομμύρια προυφιστάμενες δραχμές και έτσι ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν. Σε κάθε δε περίπτωση οι ως άνω χρηματικές απαιτήσεις έχουν παραγραφεί. 
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Στις 28-9-2012 ο Αρτέμης Σώρρας ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε χρεόγραφα αξίας 600 δισεκατομμυριών δολαρίων ΗΠΑ σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό...”
ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ: 
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟ.. ΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ, ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΤΟΝ  ΜΑΙΟ 29 ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 633 ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. 
ΟΠΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ; ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ...
“Ανακοίνωση Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η εν Αθήναις εδρεύουσα Ανώνυμος Εταιρία Τράπεζα της Ανατολής Α,Ε, ανακοινώνει ότι η ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ αυτής κατά την συνεδρίαση της 10-12-2017 έλαβε την εξής απόφαση: 
ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΨΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: “Από 8-9-2010 αίτηση και μετά από έρευνα στο αρχείο της Τράπεζας σας γνωρίζουμε ότι σε συνέπεια λήψης κατά τον νόμο αποφάσεων γενικών συνελεύσεων της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος Α,Ε. και της Τράπεζας Ανατολής Α.Ε.σχετικά με την συγχώνευση τους και κατόπιν εγκρίσεως  αυτού με πράξη του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας υπ. Αρ. 72186/5-11-1932 καταρτίστηκε  σύμβαση συγχωνεύσεως με εξαγορά της Τράπεζας Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;; 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΑΚΟΜΗ; ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;; ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ, ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ!! 
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΤΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
“ η Γενική Συνέλευση όπου παραστάθηκε σε αυτή, άνω του ημίσεως του καταβεβλημένου εταιρικού κεφαλαίου, σύμφωνα με το άρθρο 31 καταστατικού της εταιρίας όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Δελτίο Ανωνύμων Εταιριών με αρ. 165/8-6-1931 και σύμφωνα με τα άρθρα.... και 29 του νόμου 2190/1920 ενέκρινε την απόφαση για την αναβίωση της εκκαθαρίσεως και αποφασίστηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ 280.000 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 280.000 ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ - ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΝΑΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΚΑΙ ΦΕΚ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!! “ ...όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατ’εξακολούθησιν που καθώς εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, αδιάθετα, τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΤΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΩΣΤΑ; ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ; ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΩΣΤΑ;; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ...ΣΩΣΤΑ; Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ: “ τα οποία ανήκουν στο Νομικό Πρόσωπο της διαλυθείσας Τράπεζας της Ανατολής της οποίας η διάρκεια λειτουργίας της έληξε 7-12-1954.
ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΕΛΗΞΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΠΟΤΕ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ; ΤΟ 1933 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Ή ΤΟ 1954 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ;;;
 ΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.. Ή ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2017 ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΤΕ; ΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ! ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!
Επομένως, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, για το διάστημα από το 1954 μέχρι σήμερα 7-12-2013 με την δυνατότητα παραστάσεως του διαστήματος αυτού για 5 επιπλέον έτη. Ως εκκαθαριστές και εκπρόσωποι της Εταιρίας, δικαστικώς και εξωδίκως ορίζονται οι κάτωθι: Τσελεπής Γιάννης του Μιχαήλ -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΕΛΕΠΗ ΓΙΑΝΝΗ... με δελτίο ταυτότητος τάδε... που εκδόθηκε 2-4-2015 από το τμήμα ασφαλείας Περιστερίου.
 ΕΚΕΙ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ... Ο Λεβιζιανός, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΙ Ο Δημήτρης του Ιωάννη με αρ. Ταυτ..... που εκδόθηκε 1-10-2015.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ 2015 από το Τμήμα Ελευσίνας και κατοικεί στην Ελευσίνα στην Οδό Λαμψάκου και.... μετά του διορισθέντος συμβούλου της εκκαθαρίσεως για λογαριασμό της γενικής συνέλευσης των μετόχων Τσεσμετζόγλου Ιωάννη του Στυλιανού με Αδ... που εκδόθηκε... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ. Είναι κάτοικος Νικαίας του Πειραιά. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΘΗΝΑ 29 ΜΑΙΟΥ 2018 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΟΧΟΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ Η CIA ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/2013
 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΟΙ  ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΠΑΛΙ ΜΗΝΥΜΑ: Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΟΜΗΡΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ: 
ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ- ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ  ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ- ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ- ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;- ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ!! ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 2, ΜΜΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ Η ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
 ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Ή ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. Ή ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ! ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣ ΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΚΥ ΜΕ ΥΨΙΛΛΟΝ.. 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια