ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ !!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ 

(αποσπάσματα από την συνέντευξη)


Γ. ΔΑΡΑΣ: Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Εμείς δεν βλέπουμε εμπόδια, βλέπουμε προκλήσεις, δεν  βλέπουμε προβλήματα, βλέπουμε προκλήσεις.
 Κάθε τι που δυσκολεύει με κάποιο τρόπο την διαδικασία μας, μας κάνει καλύτερους, το υπερβαίνουμε. Έχουμε πολλούς τρόπους για να κινηθούμε.
Παρόλο που έχουμε πάρα πολλούς τρόπους στις διαδικασίες μας και είμαστε ευέλικτοι, παρόλα αυτά,  ο σκοπός και ο στόχος είναι μονόδρομος......

Όλες οι επαναστάσεις που έγιναν στην ιστορία μας το έχουμε δει ξεκάθαρα ότι είναι χρηματοδοτούμενες και το χειρότερο το 1821, μια εταιρεία cariot e fille μας έδινε τα καριοφίλια. Κάποιοι πλήρωναν γι αυτό. Οι Έλληνες δεν είχαν χρήματα και εκμεταλλεύτηκαν λοιπόν τους ελληνόψυχους και δημιούργησαν μια επανάσταση για να φτιάξουν οι Έλληνες, ένα Κράτος, έναν μηχανισμό και στην συνέχεια να καπηλευτούν αυτόν τον μηχανισμό με όλα τα Κυριαρχικά του Δικαιώματα! Έτσι να μπορούν να μπουν στους λογαριασμούς, είτε αυτοί είναι λογαριασμοί σε χρυσό, είτε αυτοί είναι λογαριασμοί  σε μετρητά, είτε πολύτιμες γαίες ή το ο,τιδήποτε.

Αυτή την φορά λοιπόν έχει γίνει κάτι ξεχωριστό.
 Είναι η μοναδική επανάσταση η οποία γίνεται με Νόηση, δηλαδή σε ένα γήπεδο που δεν μπορεί το καθεστώς να παίξει, γι αυτό απαγορεύεται να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα! Δεν χρειάζεται! Αυτές οι διαδικασίες είναι πρωτόγονες, δεν φέρνουν αποτέλεσμα! Σημασία έχει ότι όλη η στρατηγική είναι στημένη πάνω στην Νόηση των Ελλήνων, δηλαδή σε μια διαδικασία που αυτοί δεν μπορούν να παίξουν!
Άρα, λοιπόν αυτή την φορά αυτή η επανάσταση χρηματοδοτείται από εμάς τους ίδιους

Εγώ ο πολίτης έδωσα την νομιμοποίηση με την ψήφο μου στους διαχειριστές μου κι αυτοί,  ενώ τους έδωσα την ψήφο και τους γύρισα την πλάτη να πάω στο μικρόκοσμο μου, στην ζωή μου, αυτοί λοιπόν ανεξέλεγκτοι διαχειρίζονται την ίδια μας την ζωή. Άρα, αυτό θα σταματήσει τώρα, έπρεπε να σταματήσει από χθες, δεν έχουμε άλλον χρόνο και γι αυτό συστρατευόμαστε  όλοι και πάμε να κάνουμε το αυτονόητο.
Εγώ, ως ιδιοκτήτης, εσύ, ο κάθε Έλληνας πολίτης θα αναλάβει την διαχείριση αυτή της  χώρας και δεν υπάρχει ασυλία. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό, να σε βάλω στο σπίτι μου διαχειριστή και να σου δώσω ασυλία ό,τι να κάνεις δηλαδή να μην έχεις καμία επίπτωση από τον νόμο, δεν το καταλαβαίνω αυτό…
Άρα, θα τελειώσουν κι οι ασυλίες, θα τελειώσουν οι πελατειακές σχέσεις, θα τελειώσει ο brother του  brother όπως τα λένε και στην νέα εποχή που δεν μου αρέσει να τα λέμε έτσι, αλλά ακούγονται όμως.. άρα, λοιπόν θα μπούμε σε μια διαδικασία δικαίου που το κάθε πράγμα θα μπει στην δικιά του σειρά, έτσι όπως αρμόζει κι όταν λέω, έτσι όπως αρμόζει, σημαίνει ότι υπακούει στο Σύνταγμα και στους Νόμους.
Όμως, το Σύνταγμα κι οι νόμοι για  να μπορούν να είναι νομοτελειακοί θα πρέπει να υπάρχει κάποιο Πρωτόκολλο. Πρωτόκολλο δεν υπήρχε ποτέ…. Και τι σημαίνει αυτό, για να είμαι ξεκάθαρος και με τους ακροατές. Όταν λοιπόν εμείς οι Έλληνες θα φτιάξουμε ή θα διορθώσουμε το Σύνταγμα που εμείς θα επιλέξουμε θα πρέπει να υπάρχει ένα Πρωτόκολλο, Αξιών Αρχών και Νόμων οι οποίοι θα ανήκουν στον Άνθρωπο. Θα είναι πάνω στην φυσιολογία του ανθρώπου.

....................

 Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες, γνωρίζετε πολύ καλά! Το βιώνετε! Μην φοβάστε… δεν είσαστε μόνοι σας! 
Είμαστε όλοι μαζί με στρωμένες διαδικασίες, με στρωμένη πλατφόρμα έτοιμη, μόνο η Ένωση μας απομένει για να εκτελέσουμε αυτή την διαδικασία.
Κι αν περιμένουν κάποιοι που μας ακούν και επειδή κάποιοι περιμένουν και έχω ακούσει πολλές φορές σε ομιλίες ανοιχτές:
"Και γιατί ο Αρτέμης ο Σώρρας δεν φέρνει τα 600 δις; Γιατί ο Αρτέμης ο Σώρρας δεν φέρνει τα 2,3 τρισεκατομμύρια από τα Ταμεία που είναι ήδη εγκεκριμένα; Γιατί ο Αρτέμης Σώρρας δεν φέρνει τις Μετοχές της Ανατολής που είναι ήδη κατατεθειμένες για τους Έλληνες και πιστοποιημένες από την Βουλή μας και από τα δικαστήρια; Γιατί δεν το κάνει;
Ακούστε! Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Δεν γίνεται ποτέ να έρθει μια νταλίκα με παλέτες με ευρώ και να μοιράζει στον κόσμο. Αυτό είναι μια γελοιότητα που έχουν στήσει κάποιοι παπαγάλοι που δεν είναι καν δημοσιογράφοι,  κάποιοι έμμισθοι πράκτορες που λένε: «Ας έρθει ο Αρτέμης ο Σώρρας τεχνηέντως περασμένο αυτό, να δώσει τα χρήματα!
Αν έδινε έτσι τα χρήματα, ο Αρτέμης Σώρρας θα παρανομούσε καθολικά σε μια ευνομούμενη χώρα όπως θέλει να λέγεται και σε μια δημοκρατική χώρα. 
Άρα, θα πρέπει να το κάνουν οι μηχανισμοί! Οι μηχανισμοί είναι συγκεκριμένοι:  Υπουργείο οικονομικών, η Βουλή μας πάνω από όλα… η Βουλή κυβερνάει, όχι ο Αλέξης!  Κυβερνάει η Βουλή! Άρα, ό,τι περνάει είναι εγκεκριμένο από την Βουλή. 
Κρατείστε το αυτό! Η Βουλή είναι υπεύθυνη. Από εκεί και πέρα, είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, οι μηχανισμοί, η Επιτροπή κεφαλαιαγοράς, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και όλες αυτές οι διαδικασίες και οι μηχανισμοί, οι οποίοι δεν εκτελούν! 
Δεν απορρίπτουν όλα αυτά, όμως δεν εκτελούν. 
Γι αυτό μας ανάγκασαν να μπούμε σε κάποιες διαδικασίες που είναι Μονόδρομος και αυστηρές!  Και δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε ούτε μια μοίρα!
Άρα, λοιπόν είμαστε στην διαδικασία ως Πολιτικός Φορέας του ίδιου του Έθνους των Ελλήνων, αλλά κάθε Πολίτη, κάθε Ανθρώπου, κάθε φιλέλληνα που καλούμε στην Μεγάλη Ένωση μας για να πάρουμε τους μηχανισμούς στην διαχείριση, γιατί σε εμάς ανήκουν, εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες, το κράτος είναι ένας μηχανισμός που υπηρετεί τον ίδιον τον πολίτη!  Εδώ το κράτος έχει εναντιωθεί στον Πολίτη. 
Ελάτε λοιπόν να το πάρουμε, να πάρουμε τους μηχανισμούς και τις διαδικασίες και θα εκτελέσουμε κατά γράμμα ό,τι έχουμε δηλώσει.
Πού το δηλώσαμε; Όχι δημόσια και με τα λόγια. Πρώτα το καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο, δεσμευτήκαμε ως Έλληνες και ως Φορέας και στη συνέχεια το ανακοινώσαμε!........................................................................ 

(ακούστε όλη την συνέντευξη)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια