ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!!!


Το κάλεσμα των ευρωεκλογών ακούστηκε για άλλη μια φορά, όπως ορίζει ο θεσμός. Καλείται ο Έλληνας πολίτης να αναδείξει με την ψήφο του, ποιοι είναι οι πιο άξιοι να τον εκπροσωπήσουν στο ευρωκοινοβούλιο. Βασιζόμενος πάντα στο ότι η φωνή του Ευρωβουλευτή που θα εκλεγεί είναι η δική του φωνή, το δικό του πατριωτικό αίσθημα που θα ακούγεται σε κάθε ζήτημα, σε κάθε μικρή ή μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει. Είναι η ώρα που ο Έλληνας πολίτης θα αναγνωρίσει τους αληθινούς αδελφούς του οι οποίοι θα τον στηρίξουν με τιμή, απέναντι σε οποιοδήποτε άδικο, σε οτιδήποτε είναι ζημιογόνο για την πατρίδα του, την πατρίδα των απογόνων του.
Αυτή η αναγνώριση αδελφού προς αδελφό φέρνει για πρώτη φορά, γνήσια ελληνική χροιά στα έδρανα της ευρωβουλής. Ποτέ ξανά δεν θα σκύψει το κεφάλι ο Έλληνας πολίτης για την ανικανότητα και την ανανδρία των εκπροσώπων του στις θεσμικές θέσεις. Ποτέ ξανά δεν θα ντροπιαστεί από ανθέλληνες που δήλωσαν Έλληνες, απλά κρατώντας στα χέρια τους ένα ελληνικό διαβατήριο.  Ποτέ ξανά δεν θα νιώσει ότι τον λοιδορούν και τον προσβάλουν με την συγκατάθεση υποτιθέμενης ελληνικής ψήφου. Η θέση του Έλληνα στην Ευρώπη θα ανακτήσει πάλι το σεβασμό και την τιμή, όπως τρέφει το δημιούργημα προς τον δημιουργό του.
Η προάσπιση και η προστασία της εθνικής κυριαρχίας θα γίνει η σημαία στα χέρια όλων των ευρωβουλευτών μας. Κανένας δεν θα επιτρέπεται να την θέτει ως όρο καμίας σύμβασης και καμίας συμφωνίας. Είναι αδιανόητη η πεπραγμένη εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας να είναι το αντίβαρο σε μία δανειακή σύμβαση, που δόλια μας εντάξανε, αποκρύπτοντας τον πλούτο μας, τα κληρονομικά μας κεφάλαια τα οποία προέρχονται από πολλές γενιές πίσω. Όλες αυτές οι επαίσχυντες συμβάσεις θα ακυρωθούν και η Νέμεσις θα επέλθει από γνήσιο ελληνικό πρόσταγμα σε όποιον θεώρησε ότι ο Έλληνας δεν είχε φωνή σε αυτά τα πολυτελή τραπέζια.
Τα εθνικά μας σύνορα θα ισχυροποιηθούν, χωρίς κανένα περιθώριο αμφισβητήσεως ή συζητήσεως περί αυτών. Τα γειτονικά κράτη θα πάψουν να έχουν βλέψεις ή σκέψεις για οποιαδήποτε εδάφη μας. Η παραβίαση των συνόρων θα γίνει σενάριο φαντασίας. Σε αντίθεση με το σήμερα που τουρκικές ένοπλες δυνάμεις παραβιάζουν διαρκώς τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας ακόμη και μία ανάσα μακριά από την πρωτεύουσα της χώρας μας. Επιπλέον, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον έπειτα από εκτενή έλεγχο νόμιμων συνοδευτικών εγγράφων σε οποιονδήποτε αιτηθεί να εισέλθει. Σταματάει πλέον η εισροή αλλογενών χωρίς όνομα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς ιστορικό ασθενειών, χωρίς ένα γνήσιο στοιχείο πάνω τους για την προέλευση τους. Έρχονται σκίζοντας τις ταυτότητες τους ώστε να γίνουν Έλληνες με καινούριο όνομα, καινούρια ηλικία, καινούρια ζωή. Λες και με αυτόν τον ψηφοθηρικό τρόπο των αξιωματούχων γίνεσαι Έλληνας. Η αλλαγή πληθυσμού βέβαια, είναι ένα εργαλείο γενοκτονίας αχρονολόγητο στα βιβλία ιστορίας της ανθρωπότητας..... ΕΔΩ  https://www.eurovouli.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια