ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΗΧΗΤΙΚΟ/ΒΙΝΤΕΟ) Το να λες την αλήθεια, γι αυτούς είναι "κακούργημα" γιατί τους βάζει στο εκτελεστικό απόσπασμα!



Ακούστε την συνέντευξη της Υπ. Βουλευτή Α' Πειραιά με την Ελλήνων Συνέλευση, Ελένης Θεοδωροπούλου στην εκπομπή stream...αδια στις συχνότητες του Ράδιο Έλευσις την Παρασκευή 12-6-2020. (άκουσε εδώ)

Ποιες ήταν οι 8 κατηγορίες για τις οποίες δικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας;

Γνωρίζεις ότι ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ;

Ποια είναι η 9η επιπλέον κατηγορία που ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ για να τον κρατήσουν λίγο ακόμα  για τις "εντυπώσεις"" ώστε να "σωφρονιστεί", για να μην διαδίδει την... αλήθεια;
Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος για την φτωχοποίηση των Ελλήνων;
Ποιος προκαλεί την καθημερινή μας "αιμορραγία", η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί από το 2012;
 

Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Διευθύντρια της τράπεζας υπεξαίρεσε χρήματα ιδιωτών και επέφερε ζημία στην τράπεζα ύψους 43,5 εκατομμυρίων ευρώ. Καταδικάστηκε σε ισόβια και αυτή την στιγμή μετά από την έφεση και το αίτημα της ανάκλησης της ποινής, βρίσκεται ελεύθερη! 

Αναγκαστικά το μυαλό όλων, μιας και γνωρίζουμε όλοι την πορεία του Αρτέμη Σώρρα, πηγαίνει σε αυτόν, ο οποίος είναι Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για το εξωτερικό δημόσιο χρέος. Έχει καταθέσει 600 δις για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Αθωώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.
Αναπόφευκτα κάνω μια σύγκριση μεταξύ των δύο περιπτώσεων και βλέπουμε ότι τελικά υπάρχει μια ασυλία για τα δικά τους τα παιδιά, για τους δικούς τους υπαλλήλους, γιατί προφανώς γνωρίζουν πολλά μυστικά που δεν πρέπει να διαρρεύσουν, πέφτουν λίγο πιο μαλακά.
 Όσοι είναι μέσα στο δικό τους δίκτυο, είτε είναι δικοί τους, είτε απλοί υπάλληλοι, πέφτουν πιο μαλακά και ανακυκλώνονται πάλι σε διοικητικές θέσεις και θέσεις ευθύνης. Παραγράφονται υποθέσεις και δεν βλέπουμε καμία υπόθεση, κανένα σκάνδαλο να έχει προχωρήσει και να έχει φτάσει στην δικαιοσύνη. Δεν βλέπουμε να έχει υπάρξει πουθενά άρση της βουλευτικής ασυλίας για να μπορέσει κάποιος βουλευτής για να πάει να δικαστεί, που είναι πολύ σημαντικό για την βάση της δημοκρατίας.
Δεν γίνεται λοιπόν να νομοθετείς και να μην περνάς από ένα δικαστήριο, όταν η νομοθεσία που κάνεις, εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα.
Αυτό είναι από ό,τι εκτιμούμε και βλέπουμε ξεκάθαρα είναι το αποτέλεσμα του φόβου του πολιτικού καθεστώτος το οποίο παράνομα αυτή την στιγμή σωφρονίζει τον Αρτέμη Σώρρα.
Επειδή ο μοναδικός λόγος που χρήζει σωφρονισμό ο Αρτέμης Σώρρας είναι επειδή έσωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες από την χρεωκοπία του 2012  με την κατάθεση της πρότασης των 600 δις τον Σεπτέμβριο του 2012 που αποδεικνύει με αυτή την παράνομη κράτηση ότι αυτό το καθεστώς δεν εξυπηρετεί και δεν προστατεύει τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. 
Και επειδή είναι όλοι και οι 300+2 ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ποτέ δεν ήραν την ασυλία τους για να προχωρήσουν την διαδικασία."

Εδώ να σημειώσουμε ότι είχε αρχίσει μια προανακριτική εξέταση η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ προχώρησαν στην μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατάλυση πολιτεύματος και ανησυχία λαού, η οποία και εκδικάστηκε τον Ιούνιο του 2013 και αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα, αποδεικνύοντας την ύπαρξη των 600 δις που έχει καταθέσει από τον Σεπτέμβριο του 2012 ως καταπίστευμα, περιουσιακό στοιχείο στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, δηλαδή στο Ελληνικό Έθνος!

Η Ελένη Θεοδωροπούλου συνεχίζει: "Αφήνουν κάτι να διαρρεύσει ή να περάσει στα ΜΜΕ σαν είδηση για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι υπάρχει ένας υποτυπώδης έλεγχος αλλά στην ουσία, έλεγχος σε βάθος δεν έγινε ποτέ και βλέπουμε και τι στάση κρατάνε και πώς εξελίχθηκε η δικαστική πορεία.
Ο Αρτέμης Σώρρας εκτίει ποινή για μια κατηγορία που εφευρέθηκε την τελευταία στιγμή της δίκης.
‘Εχει αθωωθεί σε όλες τις δίκες που πέρασαν, γιατί μόνο η πρώτη δίκη ασχολήθηκε με τα 600 δις, οι υπόλοιπες προσπαθούσαν να ακυρώσουν την πρώτη απόφαση και έχει αθωωθεί σε όλες τις αποφάσεις και σε όλες τις δίκες που αφορούν τα 600 δις.
 Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση, κι αφού λοιπόν δεν μπόρεσαν να ακουμπήσουν ή να ρίξουν τα 600 δις. δημιούργησαν μια άλλη κατηγορία για να μπορέσουν να τον κρατήσουν μέσα για να δημιουργήσουν πάλι εντυπώσεις στον κόσμο.
Είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος...."
 "Aφού δεν μπορούσαν άμεσα με τις δίκες να τα αποδομήσουν προχώρησαν σε μια προσωπική επίθεση.


Επιγραμματικά το κατηγορητήριο για την τελευταία δίκη της 16ης Δεκεμβρίου του 2019.
1. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθηση κατά των Τραπεζών για ποσό που υπερβαίνει το 120.000 ευρώ. (παρεπιμπτόντως ίδιο ποσό ήταν για την διευθύντρια της τράπεζας που αφέθηκε ελεύθερη)
2. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ’εξακολούθηση εις βάρος του δημοσίου και ΝΠΔΔ σε ποσό που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ
3. Απρόσφορη απόπειρα απάτης εις βάρος του δημοσίου, ΝΠΔΔ και των τραπεζών με επιδιωχθέν όφελος και επιληφθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ.
4. Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. (εδώ αρχίζει και μπαίνει κι ο οργανισμός ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μέσα στις κατηγορίες, ότι ουσιαστικά ο Αρτέμης Σώρρας αρχίζει και δημιουργεί μια οργάνωση το μοναδικό που έχει δημιουργήσει ο Αρτέμης Σώρρας είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, γιατί έδωσε το καταστατικό δημιουργίας όλων των τοπικών οργανισμών. Δεν μετέχει βέβαια σε κανένα τοπικό οργανισμό, αλλά στην ουσία όλοι έχουμε αποδεκτεί αυτό το καταστατικό. Βέβαια, από την στιγμή που το αποδεχόμαστε και το παίρνουμε και το ανελίσσουμε, είναι και δικό μας δημιούργημα!
5. Συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. (το ίδιο με την προηγούμενη)
6. Διασπορά ψευδών ειδήσεων για άλλη μια φορά, ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις! (Αυτή είναι η τρίτη φορά που δικάζεται με την ίδια κατηγορία).

 Όπως δηλώνει η Υποψήφια Βουλευτής της Α' Πειραιώς:
"Η πρώτη απόφαση του 2013 προφανώς δεν τους έκανε, ήθελαν να τον ξαναδικάσουν.
Βέβαια, αν δεν τους έκανε η αθωωτική απόφαση του 2013, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλες τις νομικές ενέργειες που προβλέπονται για να προχωρήσουν σε έφεση.
Ή ακόμα και να προσκομίσουν νέα στοιχεία από την Τράπεζα Ελλάδος και το Υπουργείο Οικονομικών και θα μπορούσε να ξανανοίξει η υπόθεση, καταθέτοντας τα νέα στοιχεία, πράγμα το οποίο δεν έγινε.
7. Διέγερση για την διάπραξη κακουργήματος και πλημμελλήματος. Δηλαδή, μας “διεγείρει να διαπράξουμε και οι υπόλοιποι κακούργημα ή πλημμέλλημα από το 2012-2016.
Το να λες την αλήθεια, γι αυτούς είναι κακούργημα γιατί στην ουσία, τους βάζει στο εκτελεστικό απόσπασμα.
8. Η 8η κατηγορία που υπήρχε επίσημα στο κατηγορητήριο ήταν “διέγερση για την διάπραξη, πλημμελλήματος και κακουργήματος από το1-4- 2016 ως 31-12-2016.

Να πούμε τελικά ότι για όλες αυτές τις κατηγορίες, ο Αρτέμης Σώρρας κρίθηκε ΑΘΩΟΣ από το δικαστήριο, που σημαίνει ότι για μια άλλη φορά, δεν μπόρεσαν να ακουμπήσουν τα 600 δις, ούτε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ούτε όλο αυτό το δημιούργημα, όλο αυτό το όχημα για την απελευθέρωση της Ελλάδος! 

"Κρίθηκε όμως ένοχος για μια 9η κατηγορία που δεν υπήρχε καν στο κατηγορητήριο.
Αυτή η κατηγορία είναι η απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου με επιδιωχθέν όφελος και επιληφθείσα ζημία άνω των 120.000 η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2012..."

Βέβαια εδώ να σημειώσουμε ότι λένε κατά συναυτουργία, ενώ όλοι οι συγκατηγορούμενοι αθωώθηκαν!! ‘Αρα ποιοι είναι οι συναυτουργοί; Περιμένουμε την καθαρογραμμένη απόφαση να δούμε με ποιο σκεπτικό αποφάσισαν. 
Θα πρέπει να καταγραφεί ένα σκεπτικό το οποίο θα κριθεί από τον Ελληνικό λαό, γιατί όλες οι αποφάσεις παίρνονται στο όνομα του!

Η Ελένη Θεοδωροπούλου τονίζει: "Φυσικά, να συμπληρώσουμε ότι η 9η κατηγορία, δεν υφίσταται, καθώς δεν υπάρχει στον νέο ποινικό κώδικα! Είναι μια παράλογη κατηγορία, γιατί δεν μπορεί να ξέρει κάποιος ότι διαπράχθηκε ένα έγκλημα μόνο με την πρόθεση! Το έγκλημα πρέπει να εκτελεστεί!
Περνάμε σε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και συνωμολογικές καταστάσεις, δηλαδή εικάζουν ότι θα διαπραχτεί απάτη. 
Η υποτιθέμενη απάτη που θα μπορούσε να γίνει ήταν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ήθελε να πάρει πρώτα τους τόκους από το Ελληνικό κράτος και μετά να δώσει τα χρήματα, πράγμα αδύνατον και η ερώτηση που έκανε κι ο ίδιος σχετικά με αυτή την δήθεν κατηγορία είναι: “Τότε ποιος ακριβώς κάνει την απάτη; Εγώ ή το Ελληνικό κράτος!
Θα έπρεπε ένα Υπουργός να έβαζε την υπογραφή του, ο Υπουργός Οικονομικών κι  ο Υπουργός Δικαιοσύνης να έχει ελέγξει ότι όλα είναι νόμιμα και είχε ελέγξει αρχικά την πρόταση.
Να πούμε ότι το Σεπτέμβριο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει τα 600 δις στο όνομα της “Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας” δηλαδή στο όνομα όλων μας, γιατί η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες!
Είναι σαφές πια ότι αυτό το περιουσιακό στοιχείο ανήκει στους Έλληνες πολίτες!
Η κυβέρνηση είναι ένας διαχειριστικός φορέας, δεν είναι δικό της περιουσιακό στοιχείο. 
Είναι στην διαχείριση του Ελληνικού Έθνους. Εκπρόσωποι (αντιπρόσωποι) του Ελληνικού ‘Εθνους είναι η Βουλή, η Εθνική αντιπροσωπεία.
Σε καμία δίκη που αφορά τα 600 δις, δεν κλητεύτηκε από την Δικαιοσύνη ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος που είναι κι ο επίσημος ελεγκτικός φορέας για να απαντήσει για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία..."

 
Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας, λίγες μέρες πριν την δίκης του Ιουνίου 2013 έκανε κλήτευση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στον Υπουργό Οικονομικών και τον Διευθυντή της 23ης Διεύθυνσης του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους ως τους πλέον αρμόδιους για να ελέγξουν και να γνωματεύσουν τεκμηριωμένα όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα για τον έλεγχο των χρηματοοικονομικών εργαλείων. Το δικαστήριο δεν το έκρινε απαραίτητο!!!
 "Είναι ο μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός που έχει πρόσβαση παντού, μας δηλώνει η υπ. βουλευτής, "και υποχρεούται εκ του νόμου να ελέγξει. Δεν είναι στην διακριτική του ευχέρεια.  
Έτσι κι αλλιώς, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ελέγξει, η Τράπεζα της Ελλάδος γνωρίζει κι η απορία όλων είναι γιατί δεν κλητεύτηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη για να έρθει και να παρουσιάσει το αποτέλεσμα της έρευνας. 

Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα δημοσιευμένο και κατατιθειμένο στις δίκες ως αποδεικτικό στοιχείο. Το ίδιο αφορά και τον Υπουργό Οικονομικών, γιατί κι εκείνος, όπως και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ενημερώθηκαν εγγράφως από τον Σεπτέμβρη του 2012 για την πρόταση των 600 δις για την δανειοδότηση της Ελλάδος και στην ουσία την αποφυγή της υπογραφής των Μνημονίων."
 
Όλο αυτό θα το είχαμε αποφύγει!
Δεν θα είχαμε μπει σε όλη την δεινή κατάσταση που έχει έρθει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Μιλάμε για μια τεράστια φτωχοποίηση, που θα μπορούσε να είχε σταματήσει εκείνη την στιγμή, τον Σεπτέμβριο του 2012. 
Θα μιλούσαμε για μια ανοδική πορεία για την οικονομία και για την ανέλιξη της χώρας. Θα είχε αλλάξει η διαδρομή μας και δεν θα μιλούσαμε για κάτι αρνητικό στην Ελλάδα.
 Θα μιλούσαμε για πραγματική ανάπτυξη κι όχι αυτή την υποτυπώδη που μας λένε μέχρι τώρα ότι θεωρούν οτι θα φύγουν κάποια κεφάλαια σε εταιρίες δικές τους πάλι! Μιλάμε να την νιώσει την ανάπτυξη ο ίδιος ο πολίτης! Να την νιώσει ο κάθε Έλλην άνθρωπος και να απολαύσει πια τον ίδιο του τον πλούτο. Γιατί υπάρχουν στάσιμα κατατεθειμένα 600 δις δολάρια στο όνομα της “Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας” για την αποπληρωμή του δημόσιου και του ιδιωτικού χρέους. Στην ουσία, αυτό θα γινόταν μετά από έλεγχο του χρέους!
 Αφού μπορούμε να πληρώσουμε, δεν πρέπει να αποδείξει κάποιος τι χρωστάει η χώρα;; 
Γι αυτό φοβήθηκαν όλοι και αυτό πληρώνει ο Αρτέμης Σώρρας. Θέλει να γίνει έλεγχος στο χρέος της Ελλάδος!!!
Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αυτή που κρατάει αυτή την στιγμή τα ηνία και μπλοκάρει όλη την κατάσταση."

Και τελικά, είναι τόσο “εγκληματίας” που είχε ζητήσει μόνος του να πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος με τον εισαγγελέα με τις κλούβες έξω και με τα κανάλια και είχε δηλώσει ότι ένας από τους δύο θα μπει φυλακή. 
Όπως αποτυπώνεται και στο απολογητικό υπόμνημα ότι δύο περιπτώσεις υπάρχουν: ή η Τράπεζα της Ελλάδος, έχει δίκιο και παρανομεί, γιατί άφησε το θέμα και εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε, την στιγμή που δεν έδωσε τα στοιχεία που όφειλε να δώσει κι έτσι δημιουργήθηκε και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ή ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

"Στην ουσία, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αυτή την στιγμή έχει αίμα! Πατάει πάνω σε ελληνικό αίμα. Δεν είναι τα χρήματα! Είναι το Ελληνικό αίμα και γι αυτό θα απολογηθεί και πλησιάζει η ώρα που θα απολογηθεί."

Εμείς ως Πολιτικός Φορέας αυτό που καλούμε όλους τους Έλληνες είναι να ενωθούμε να πάρουμε την διοίκηση της χώρας και να μπορέσουμε όλους αυτούς που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις ελέγχου και προκαλούν να χύνεται Ελληνικό αίμα!
Όχι άλλο ελληνικό αίμα. Ο Έλληνας αυτή την στιγμή αιμορραγεί. Δεν μιλάω μόνο για αυτοκτονίες, αλλά για την καθημερινή αιμορραγία του Έλληνα. Έχει χυθεί πολύ ελληνικό αίμα! Φτάνει πια!



Διάβασε περισσότερα εδώ 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”   
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 


600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 




50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 




ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ. 


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια