ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ)Η Ενωμένη Ευρώπη λοιπόν σήμερα είναι ένα τέρας πάμπλουτο το οποίο δεν ξέρουμε τι έχει κάνει τα χρήματα.


"ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ !!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΗΣ

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Σε άλλη περίπτωση εάν δεν είστε μαζί μας με τους Έλληνες τότε είστε απέναντι από τους Έλληνες.

Πάρτε θέση όλοι."

Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα Συνέλληνές μου, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο Εθνικός Φορέας των Ελλήνων, Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. πρέπει να προειδοποιήσει τόσο εσάς αλλά και όλους τους θεσμούς αλλά και όλους στον Παγκόσμιο ιστό που ανήκουμε με τις κοινοπραξίες μας με τις συμφωνίες μας οι μέρες της Ελλήνων Συνέλευσις είναι πάρα πολύ κοντά.

Έτσι λοιπόν όχι μόνο προειδοποιούμε αλλά δηλώνουμε επίσημα για να ξέρει και ο Έλληνας πολίτης αλλά και όλοι όσοι είναι στους οργανισμούς αυτούς, στις Κοινοπραξίες, χώρες, κράτη, κυβερνώντες, Πρόεδροι χωρών, του Ο.Η.Ε., και της Παγκόσμιας κοινότητας, ως Ελλήνων Συνέλευσις και ως Πρόεδρος, δηλώνουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι τώρα, αλλά και όταν γίνουμε κυβέρνηση να ελέγξουμε.

Να ελέγξουμε την χώρα μας, να ελέγξουμε τα ταμεία μας, να ελέγξουμε τα δάνειά μας, να ελέγξουμε πόσα έχουμε πληρώσει, πόσα έχουμε δώσει, πόσα χρωστάγαμε, να ελέγξουμε όλο το δημόσιο βίο αλλά και όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης της χώρας μας.

Στην Ελλήνων πολιτεία πρέπει να είναι όλα ξεκάθαρα.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ

Ωστόσο όμως έχουμε μία μεγάλη κοινοπραξία, την έχει συνάψει η χώρα μας στην Ενωμένη Ευρώπη. Ουσιαστικά είναι μία κοινοπραξία στην οποία είμαστε μέτοχοι.

Παραδώσαμε τον πλούτο μας για να βγει το ευρώ. Έτσι έκαναν και όλες οι άλλες χώρες.

Σαφώς η κοινοπραξία είναι μία συμφωνία η οποία πρέπει να τηρείται. Σαφώς έχουμε και υπηρεσίες που ελέγχουν αν τα κράτη την σύμβαση εκτελούν κανονικά.

Εκεί λοιπόν μπήκαμε σε μία διαδικασία το τι θα παράξουμε, το τι θα παράξει ο κάθε ένας, σε ένα κοινό ταμείο πλούτου όπου αυτός ο πλούτος κάθε μέσα μεγαλώνει διότι έχουμε βάλει τα standards πόσο θα πουλάμε, πόσο θα αγοράζουμε, από που θα αγοράζουμε και τι θα κάνουμε.

Από την άλλη πρέπει να ξέρετε ότι όλος ο Φ.Π.Α. πηγαίνει στην Ενωμένη Ευρώπη.

Η Ενωμένη Ευρώπη λοιπόν σήμερα είναι ένα τέρας πάμπλουτο το οποίο δεν ξέρουμε τι έχει κάνει τα χρήματα. Ως μέτοχοι οφείλουμε να ελέγξουμε την Ενωμένη Ευρώπη. Να ελέγξουμε όλα αυτά τα παιδιά που σήμερα σου κουνάνε το δάχτυλο για να δούμε τι έχουνε κάνει. Δεν γίνεται τώρα να πληρώνει η Ελλάδα για να χτιστεί η Γερμανία και η Ελλάδα να μένει πίσω.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Άρα λοιπόν εμείς είμαστε από τις πρώτες χώρες που μπήκαμε στην Ενωμένη Ευρώπη.

Είμαστε αυτοί που έχουμε και το όνομα ΕΥΡΩΠΗ που είναι Ελληνικό και μόνο.

Δεν είναι κανενός άλλου πνευματικό δικαίωμα. Αλλά και από άλλες χώρες διατηρούμε πνευματικά δικαιώματα ονομάτων τοπωνυμιών και άλλα. Ωστόσο όμως θα ελέγξουμε την κοινοπραξία μας.

Η Kοινοπραξία μας θα ελεγχθεί θα δούμε τι λεφτά έχουν χαλάσει, που έχουν πάει, πως τα έχουν διαχειριστεί. Μέχρι τώρα σας δηλώνω ότι δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος από καμία χώρα. Άρα όλοι οι κυβερνώντες οι αλλογενείς και των άλλων χωρών και οι εγκάθετοι που είναι επάνω, δεν έχει ελέγξει κανείς τίποτα.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΗΣ

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα ελέγξει τις κοινοπραξίες της. Ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, ακόμα και με 1% να είσαι στην Ευρώπη στο κοινό ταμείο πρέπει να ελέγξεις.

Έχουμε όλα τα δικαιώματα να ελέγξουμε τι έχει γίνει ο πλούτος μας αλλά όχι και μόνο εκεί, θα ελέγξουμε και άλλες κοινοπραξίες. Θα ελέγξουμε πώς πηγαίνουνε τα πλούτη μας και τα κέρδη μας από το Μπρέττον Γουντς, πώς πηγαίνουν από άλλες 29 συμφωνίες όπως και στην Τριμερή όπως και στην Παγκόσμια τράπεζα.

Κανένας δεν έχει ελέγξει την Παγκόσμια τράπεζα που λυμαίνονται μη άνθρωποι και άνθρωποι εκεί μέσα κάνοντας όλοι το κορόιδο και οι κυβερνώντες πάντα ήταν μαριονετούλες. Έπρεπε να έχουν ένα  e-mail και να τους λένε τι να κάνουνε.

Εδώ με την Ελλήνων Συνέλευσις αλλάζουν τα πράγματα.

Εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν δεν είμαι σκελετωμένος και θα το χαρώ πάρα πολύ να τους βάλω όλους αυτούς απέναντι μου για να μου πούνε τι έχει γίνει,που είναι ο πλούτος μου που είναι τα χρήματά μου και τι έχει γίνει με την χώρα μου και το Έθνος μου.

Σαφώς και θα ελέγξουμε και τα παράγωγα, γιατί μία τέτοια συμφωνία δίνει το δικαίωμα να επενδύσουν οπουδήποτε, σε θυγατρικές σε άλλες συμφωνίες και σε παραπλήσιες συμφωνίες και εκεί προκύπτουν πάρα πολλά παράγωγα που ενδεχομένως να είναι κρυμμένα ή να είναι κλεμμένα.

Σαφώς πρέπει να ξέρετε όλοι που λυμαίνονται όλο αυτόν τον χώρο είναι ψεύτες κλέφτες και απατεώνες παγκόσμιοι. Αυτό έχει αποδειχθεί άσχετα, αν με ευγένεια το καλύπτουν. Όμως αυτή είναι η αλήθεια.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνουμε τα Παγκόσμια Ταμεία μας, να μαζέψουμε τι λεφτά έχουμε, τι πλούτο έχουμε, να αρχίσουμε να πάρουμε και κανά κέρδος, γιατί μόνο φόρους πληρώνουμε.

Και έτσι λοιπόν τους προειδοποιώ ότι θα γίνει ένας καθολικός έλεγχος.

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι το δολάριο είναι δικό σας νόμισμα.

Αν δεν το ξέρετε να το μάθετε! Το δολάριο δεν είναι νόμισμα της Αμερικής.

Σε όλες τις συμφωνίες και στην Τριμερή και στην Παγκόσμια Τράπεζα, αλλά και στο Μπρέττον Γουντς συμφωνήσαμε όλες εμείς οι χώρες να κάνουμε τις συναλλαγές μας στο δολάριο.

Άρα λοιπόν ιδιοποιηθήκαμε το δολάριο. Κάναμε συμφωνία ότι θα είναι οι υπηρεσίες στην Αμερική και ότι όλοι μαζί θα γονατίσουμε και δεν θα χρησιμοποιούμε τα εθνικά μας νομίσματα ως χώρες και θα χρησιμοποιούμε τα δολάρια, έτσι λοιπόν έγινε η συμφωνία.

Άρα, λοιπόν το δολάριο δεν είναι της Αμερικής, ούτε τις ιδιωτικής εταιρείας Federal Reserve. Το δολάριο είναι των χωρών που το χρησιμοποιούνε βάση της συμφωνίας. Αν κάναμε μια συμφωνία σε ένα άλλο νόμισμα αυτό το νόμισμα θα άνηκε σε όλους. Σήμερα λοιπόν εμείς αφού είμαστε υποχρεωμένοι δια νόμου και συμφωνίας χρησιμοποιούμε το δολάριο.

Άρα το δολάριο είναι και δικό μου και θα πρέπει να ελέγξω λοιπόν και όχι κάτι κατσαπλιάδες που εσείς τους νομίζετε μεγάλους να κάθονται να ασελγούν πάνω στο δολάριο και να μου το ρίχνουν, γιατί το δολάριο το φτιάξαμε να έχει μία σταθερή πορεία έναντι του χρυσού και όλες οι χώρες να κινούνται πάνω εκεί.

Τώρα εάν καμία δεν μιλάει και καμία δεν κάνει έλεγχο και έχουν αφήσει και κάνουν ότι θέλουν, εμείς θα βάλουμε σειρά και στο δολάριο λοιπόν,που είναι δικό μου, γιατί έκανα συμφωνία και το έχω.

Αν θέλουν οι άλλες χώρες ας ακολουθήσουν αλλά δεν σημαίνει και ότι πρέπει να πάνε και όλοι μαζί. Εμείς που είμαστε μέσα στην συμφωνία αυτή μπορούμε να ελέγξουμε το δολάριο και όποιες άλλες παράγωγες συμφωνίες.

Θα ελέγξουμε τους μητρικούς λογαριασμούς, θα ελέγξουμε τις πλατφόρμες τις δικές μας, θα ελέγξουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Ελληνικό πλούτο και ότι παράγωγα είναι σε αυτόν σε οποιοδήποτε οργανισμό.

ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Έτσι όμως θα ελέγξουμε και τις υπηρεσίεςμ γιατί έχουμε βάλει Υπηρεσίες. Πολλοί λοιπόν φαντάζονται ότι οι υπηρεσίες είναι της Αμερικής και γυρίζουνε ταινίες.

Τους λέω λοιπόν να αρχίσουνε να πάρουν τα μέτρα τους και να κάνουν τα αμέσως απαραίτητα. Θα ελέγξουμε όλες τις Υπηρεσίες που βάλαμε για να εκτελείται καλά η συμφωνία. Βάλαμε λοιπόν την C.I.A. να εκτελέσει την συμφωνία ότι λέει ακριβώς. Θα πρέπει λοιπόν τώρα μέσα σε αυτόν τον έλεγχο να μας πει και η Υπηρεσία αυτή, αν όντως χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα καταλλήλως, αν όντως πήγαν σε κοινωνικά έργα και δεν πήγαν στην ISIS, γιατί δεν έχει κανείς άλλος λεφτά, αν έκαναν πραξικοπήματα, που έκαναν, γιατί τα κάνανε, αν χρηματοδοτήσανε άλλες οργανώσεις, και που χρηματοδοτήσανε.

Σε έναν τέτοιο έλεγχο λοιπόν ο πλανήτης, δεν θα πω την λέξη ότι "τινάζεται στον αέρα", θα πω ότι μπαίνει σε μια σωστή σειρά.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ

Προειδοποιώ λοιπόν όλες τις υπηρεσίες που ανακατεύτηκαν με όλα τα οικονομικά επιτελεία των χωρών ότι θα ελεγχθούνε τα πάντα. Να πάρουμε τα μέτρα μας, γιατί η Ελλάδα και οι Έλληνες ελέγχουν τα πάντα.

Παίρνουν τον πλούτο τους και βάζουν σε σειρά όλες τις συμφωνίες που έχουνε παράξει όχι μόνο για μένα, έχει παραχθεί πλούτος και για όλο τον κόσμο, έχει παραχθεί για όλες τις χώρες, και αυτές που είναι εταιρείες και αυτές που είναι χώρες και γι’ αυτές που είναι κράτη αλλά κυρίως για το Ελλάνιο Έθνος μου το Ελληνικό Έθνος μου, που είναι το δικό μου Έθνος και το μοναδικό στον πλανήτη, όπως προκύπτει από τα δικά τους γραφόμενα και από τα Ηνωμένα Έθνη.

ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ

Αγαπητοί μου αυτό ήθελα να πω ότι θα ελεγχθούν όλες οι συμφωνίες, άπαντες, ακόμα και εκείνες που δεν έγιναν. Γιατί υπάρχουν συμφωνίες που έπρεπε αυτή η χώρα να ήταν μπροστά, η χώρα αυτή είναι τριτοκοσμική, έχει μόνο γούβες, δεν έχει δρόμους, και ότι δρόμο έχει είναι ιδιωτικός.

Στην χώρα, στην Ελλάδα, σε αυτήν την μικρή χώρα ότι έχεις δεν είναι δικό σου. Χρωστάς τρισεκατομμύρια, έχεις πληρώσει τετράκις , έχεις πλούτο πεντάκις και τελικά δεν έχεις και τίποτα δικό σου. Περπατάς στον δρόμο και είναι μία γούβα και δεν υπάρχει πουθενά γραμμή και πεζοδρόμιο, δεν υπάρχει πόλη δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει ένα κοινόβιο.

Όλα αυτά θα ελεγχθούν. Σας προειδοποιώ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Για σας τους πολίτες Έλληνες έχετε τεράστιο πλούτο και δεν φαντάζεστε τι έχετε, τεράστια δύναμη.

Ενωθείτε να πάρετε την δύναμή σας, να ελέγξουμε τα πάντα να πάρουμε τον πλούτο μας. Μαζί με εμάς θα πάρει όλος ο κόσμος και όλες οι χώρες.

Είμαστε στο απώτερο σημείο που είμαστε πιο πλούσιοι από ποτέ! Ας το αξιοποιήσουμε και ας το χρησιμοποιήσουμε και αφήστε τους παπαγάλους να λένε. Κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες, και σε όλα τα κομματόπαιδα και σε όλα τα δογματόπαιδα, και σε όλα τα εβραιόπαιδα, και σε όλα τα μασονόπαιδα!

Παρατήστε τα, αφήστε τις λέσχες και ελάτε μαζί μας να ελέγξουμε τα πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί στο κοινό που ξέρουν πολλά μυστικά θα βοηθήσουν πολύ να έρθουν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συστρατευτούν με το ίδιο τους το γένος με το ίδιο το συμφέρον τους σε μια τεράστια πολιτική, σε μια τεράστια λεωφόρο που είναι ανοικτή για όλα.

Όλοι κάπου ήσασταν, σταματάτε, ελάτε στην Ελλήνων Συνέλευσις, θα σας προστατεύσει η πολιτεία, θα αυτοπροστατευτούμε μόνοι μας.

Δεν έχουμε ανάγκη τον κάθε ένα που νομίσετε ότι είναι ισχυρός. Κανένας δεν είναι ισχυρότερος από το Έθνος μου. Κανένας δεν είναι ισχυρότερος από την συσπείρωση και την ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Σας περιμένω όλους.

Σε άλλη περίπτωση εάν δεν είστε μαζί μας με τους Έλληνες τότε είστε απέναντι από τους Έλληνες.

Πάρτε θέση όλοι.

Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια