ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ " ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΚΥΡΙΕ ΣΥΨΑ;;;

Σύψας: «Συμβολική» η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σούπερ μάρκετ

Ευτυχώς που κατά καιρούς τους ξεφεύγουν και τα λένε, γιατί όταν τα λέμε εμείς είναι «θεωρίες συνωμοσίες», αλλά όταν τα λένε οι ίδιοι, είναι καθαρή η συνωμοσία άνευ… «θεωρίας»!

ΟΟΟκος Σύψας, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», το είπε όσο πιο κρυστάλλινα καθαρά μπορεί:

Το ρωτάει ο “δημοσιογράφος” -πρώτη ερώτηση στη συνέντευξη: «Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με την μάσκα, και η διεύρυνση και το μέτρο με τη χρήση της υποχρεωτικής χρήσης στα σούπερ μάρκετ, είναι κάτι που φαντάζομαι σας ικανοποιεί – Θα θέλατε να το δείτε και σε άλλους χώρους;»

Και απαντά ο Σύψας: «Ασφαλώς το μέτρο αυτό ελήφθη σαν ένα, αν θέλετε (γκουχ), συμβολικό καμπανάκι προς τους Έλληνες πολίτες ότι ο ιός είναι ακόμα εδώ και ότι μεταδίδεται, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους. Νομίζω είχε ένα ιδιαίτερο συμβολισμό αυτή η απόφαση, της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ (σ.σ. όχι ιατρικής) για να υπενθυμίσει στους Έλληνες πολίτες ότι ο ιός είναι ακόμα εδώ. Βεβαίως, η σύσταση (σ.σ. δεν είναι “σύσταση” όταν μπαίνουν πρόστιμα) είναι συμπληρωματικό μέτρο της απόστασης, και μόνο όταν δεν μπορούμε να τηρήσουμε την απόσταση και την απολύμανση των χεριών τότε τηρούμε την μάσκα, παράδειγμα στα σούπερ μάρκετ ή στα ΜΜΜ».

Η πολιτική ηγεσία, λοιπόν, η οποία λέει “ακούμε τους επιστήμονες” πέρασε το μέτρο ότι είναι σαν απόφαση των δικών μας υπευθύνων υγείας, ενώ στην ουσία είναι μια απόφαση που έρχεται από τους τεχνοκράτες υγείας των ξένων κέντρων, και συγκεκριμένα του Άντονι Φάουτσι που μίλησε δημόσια γι’ αυτό σε συνέντευξη του που έδωσε στον κο facebook!

Κι αυτή η απόφαση δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα ότι η πανδημία και καλά εξαπλώνεται, αν πας στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, αλλά γιατί αυτό το μέτρο καθώς και όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν “έχουν συμβολικό χαρακτήρα”: Σκάσε, μην αναπνέεις και μην μιλάς! Σε πατάμε, γιατί; Γιατί έτσι μπορούμε – NWO, Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το αποφάσισαν τα ξένα κέντρα διακυβέρνησης, πάσα στην κυβέρνηση και αυτή πάσα στο κοινό υπουργικό συμβούλιο και μετά λένε… “ακούμε εμπιστήμονες”.

Πιο καθαρά δεν γίνεται: Η μάσκα στο σούπερ μάρκετ δεν είναι για λόγους άλλους παρά ένα «συμβολικό καμπανάκι» για να είμαστε μονίμως στην τσίτα.

Κι έτσι εξηγείται γιατί οι αξιωματούχοι μας περιδιαβαίνουν σε συγκεντρώσεις, εγκαίνια, συναυλίες κλπ με συνωστισμό χωρίς μάσκα και δεν φοβούνται: δεν τους χρειάζεται «συμβολική υπενθύμιση», την έχουν όταν παίρνουν εντολές από το εξωτερικό για το ποιο άλλο μέτρο και πρόστιμο να βάλουν σε όλους εμάς.

Καλά, αν νομίζουν ότι θα τους περάσει έτσι χωρίς κόστος, καλύτερα να αλλάξουν “νόμισμα”…

ΠΗΓΗ

ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΙΔΙΚΟΣ"; ΓΙΑ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕΒΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ  -ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ..."ΠΑΝΔΗΜΙΑ" -Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΝΕΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΝΕΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.

ΑΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ"ΛΟΓΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ, ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΣΥΝ ΤΩΝ 250 ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ, ΣΑΝ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, 8 ΟΚΤΩ ΤΩ ΑΡΙΘΜΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ; ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ...

8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ;; ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ..."ΥΠΟΝΟΙΕΣ" ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ.. ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!!

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ.

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Ε.ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ;; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια