ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο )ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ: " ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ -Ο ΙΟΣ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ!"


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ DR. STAYAN ALEXOV Προέδρου της Βουλγαρικής Ένωσης Παθολογίας από τον Dr. Stoyho Katsarov, Πρόεδρο του Κέντρου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Πολιτών, σχετικά με την Ευρωπαική Ένωση Παθολογίας 2-5-2020


- Μιλάω στον Dr. Stoyan Alexov ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Βουλγαρικής 'Ενωσης Παθολογίας. Συμμετείχε σε ένα Διεθνές σεμινάριο για το θέμα λοίμωξης από κορωνοιό και την άποψη των παθολόγων από διαφορες χώρες της Ευρώπης.

Με βάση αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο, ποια είναι τα κύρια συπεράσματα που καταλήγετε;

-Stoyan Alexov: Το θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν να μοιραστούμε μεταξύ των παθολόγων στις ευρωπαικές χώρες τι συμβαίνει στις χώρες τους και από την οπτική των παθολόγων τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσουμε την λεγόμενη πανδημία.

“Έχουμε πραγματικά ακριβείς πληροφορίες;

Μιλάμε για πανδημία ή επιδημία;

Ο ιός σκοτώνει πραγματικά ανθρώπους;

Εάν ναι, πώς ακριβώς σκοτώνει ανθρώπους και ποιος μηχανικός τύπος διαδικασίας ακολουθεί; Πώς επηρεάζονται τα διάφορα όργανα και συστήματα του ανθρώπινου σώματος;"

Το καλό είναι ότι το διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ευρωπαικη Ένωση Παθολογίας και συμμετείχαν πολλοί από την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία, την Γερμανία την Σουηδία.

Υποβλήθηκαν πολλές ερωτήσεις. Και το κύριο ερώτημα ήταν, τι συμβαίνει με την λοίμωξη από κορωνοιό, όχι πανδημία.

Θέλω να τονίσω ότι: πρόκειται για επιδημία, όχι για πανδημία

Επειδή αυτό που ακούμε, πολλά από τα γεγονότα που δίνονται, το κύριο πράγμα που φοβούνται πραγματικά οι άνθρωποι είναι να πεθάνουν, αλλά εμείς οι παθολόγοι “συναντιώμαστε” με νεκρούς ανθρώπους όλη την ώρα.

Το κύριο συμπέρασμα ήταν ότι οι αυτοψίες που έγιναν στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Σουηδία  ΔΕΝ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ιός είναι θανατηφόρος.


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ;;

ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!

Ο ΝΟΜΟΣ 4382/3-4-2020 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ... ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟ (όχι για COVID-19, αλλά γενικώς και αορίστως και σύμφωνα με τον δοκούν)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια