ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) Όχι δεν είναι μνημόνια! "ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ" θα λέγονται!

Διευκρινίσεις Μαργαρίτη Σχοινά ότι τα κονδύλια θα δοθούν με νέα «οικειοθελή Μνημόνια»

Του Νάσου Χατζητσάκου
Από τις πανηγυρικές δηλώσεις, που ακολούθησαν χθες τα ξημερώματα από τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και πολλά κυβερνητικά στελέχη, μετά την επίτευξη της αμφίβολης αποτελεσματικότητας συμφωνίας στις Βρυξέλλες, οι διευκρινίσεις που έδωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς οδηγούν σε απότομη «προσγείωση», αφού παραπέμπουν σε νέα «οικειοθελή Μνημόνια» (θα ονομαστούν «συμβόλαια μεταρρυθμίσεων»).
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, έκανε λόγο για «ιστορική συμφωνία».
«Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ένα συνολικό πακέτο 70 δισ. ευρώ» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «ήταν ένας εύλογος και δίκαιος συμβιβασμός. Η Ευρώπη ακούει “τη βοή των επικείμενων γεγονότων” με Ταμείο Ανάκαμψης 750 δισ. και προϋπολογισμό 1,074 τρισ. ευρώ για την επόμενη επταετία. Οι επιδοτήσεις, συνέχισε, από το πρόσθετο πρόγραμμα ουσιαστικά αντιστοιχούν σε ένα επιπλέον ΕΣΠΑ, κάτι παραπάνω από 19 δισ. ευρώ, στα οποία προστίθενται γύρω στα 12,5 δισ. ευρώ σε δάνεια για να προκύψει το τελικό ποσό των 32 δισ. ευρώ.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, χθες, προχώρησε σε δηλώσεις πανηγυρικού χαρακτήρα, αναφέροντας ότι «για πρώτη φορά δεν ισχύουν δημοσιονομικοί όροι».
Όσον αφορά, όμως, τον τρόπο διανομής των χρημάτων (32 δισ. δύναται να απορροφηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης, μέσα από επιχορηγήσεις και δάνεια, ενώ τα υπόλοιπα 38 δισ. ευρώ από τις πάγιες δράσεις της κοινής αγροτικής πολιτικής και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2027), ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι «τα σχέδια όλων των χωρών θα περνούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση». «Και στο ΕΣΠΑ» κατέληξε ο κ. Σταϊκούρας «δεν κάνουμε ό,τι θέλουμε».
Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε. Μαργαρίτης Σχοινάς, τα χρήματα θα δοθούν με «οικειοθελή Μνημόνια», τα οποία θα πρέπει να υποβληθούν από τα κράτη-μέλη προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τον Οκτώβριο.
Οι πόροι, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από τις αρχές του 2021, θα διατεθούν μέσα από… συμβόλαια μεταρρυθμίσεων, τα οποία δεν θα επιβάλλονται, αλλά θα λειτουργούν με τη σύμφωνη γνώμη των κρατών-μελών.
Το «χειρόφρενο» (ενδεχόμενο βέτο από κράτος-μέλος στην εκταμίευση ποσών από άλλο κράτος της Ε.Ε.) θα ενεργοποιείται όταν θα ξεφεύγει η δημοσιονομική πορεία από τα συμφωνηθέντα.

Κατάρτιση σχεδίου που θα ευνοεί τους ισχυρούς για να πάρουμε μέρος από τα 31 δισ. ευρώ

Στην κατάρτιση ενός νέου «οικειοθελούς Μνημονίου», ενός Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης, που μπορεί να μην περιλαμβάνει άμεσες μειώσεις στα εισοδήματα, αλλά δεν θα δίνει πραγματική «ανάσα» στην κοινωνία, παρά ευκαιρίες για μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες, προς όφελος ισχυρών οικονομικών παραγόντων, πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου για να λάβει μέρος από το σύνολο των περίπου 31 δισ. ευρώ, που της αναλογούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.
Στο πλαίσιο της χθεσινής συμφωνίας, η Ελλάδα δικαιούται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης επιχορηγήσεις ύψους 19 δισ. ευρώ και δάνεια 12 δισ. ευρώ. Επιπλέον, διαθέσιμα θα είναι ακόμη 38 δισ. ευρώ από το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο και τον Κοινοτικό Προϋπολογισμό της περιόδου 2021-2027.
Το 70% των επιχορηγήσεων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, ήτοι τα 13,3 δισ. ευρώ, θα αναληφθούν τα έτη 2021 και 2022. Το υπόλοιπο 30% θα δεσμευτεί έως το τέλος του 2023. Η «οροφή» των δανείων για κάθε κράτος-μέλος της Ε.Ε. δεν θα υπερβαίνει το 6,8% του Ακαθάριστου Εθνικού Εισοδήματος (για την Ελλάδα είναι 12 δισ. ευρώ). Για να λάβουν τα δάνεια και τις επιχορηγήσεις τα κράτη, θα πρέπει να καταρτίσουν εθνικά σχέδια ανάκαμψης για την περίοδο 2021-2023, τα οποία θα αξιολογούνται από την Κομισιόν εντός δύο μηνών. Στην Ελλάδα, την ευθύνη για την κατάρτιση του σχεδίου έχει η Επιτροπή Πισσαρίδη.
Τα χρήματα που θα λάβει κάθε κράτος δεν θα διοχετευθούν άμεσα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Όπως όλα δείχνουν, θα κατευθυνθούν σε μεγάλα επιχειρηματικά «deals», με άμεσους ωφελημένους τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες που θα εμπλακούν.
Άλλωστε, όπως ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός, «έγιναν κάποιες παραχωρήσεις». «Για να μπορέσουμε να πείσουμε τις φειδωλές χώρες να δεχθούν ένα πολύ σημαντικό πακέτο επιχορηγήσεων -κλείσαμε στα 390 δισεκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις και 360 δισεκατομμύρια σε δανεισμό-, το τίμημα για να δεχθούν ήταν προφανώς να πάρουν κάποιες περισσότερες επιστροφές. Εκ των πραγμάτων, όταν μειώνεται η πίτα από τα 500 δισ. στα 390, κάποια προγράμματα θα κοπούν» πρόσθεσε.
"ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ":ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ...
ΒΡΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ;; ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ... "ΧΑΡΙΣΕΙ" ΜΕ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ;; "
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ "ΑΟΡΑΤΟΥΣ " ΕΧΘΡΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ!

ΜΕ 2, 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΣΟΔΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ,  ΑΛΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ  ΚΑΙ ΑΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 8 ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΟΛΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!!!
ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ;;;;
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;; ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΣΩΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑ"ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ!!!

ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 800.000.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ 500.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ "ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΑΛΛΑ ΜΕ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΕΝΟΣ... "ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ".
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ! ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ, ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ... ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ


ΣΟΚ !! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια