ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΗΧΗΤΙΚΟ) ΙΑΣΩΝΑΣ

 


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ


Η Αργοναυτική εκστρατεία ήταν στον πρώτο Ενιαυτό, εκεί που κλείνει ο κύκλος του χρονοχώρου. Έτσι όπως γράφεται με πολύ μεγάλα κλειδιά στην Επίκληση του Ιάσονα.

 Η Επίκληση του Ιάσονα έχει τουλάχιστον 15 κλειδιά, τα οποία μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε μέσα από τις λέξεις, αλλά εκεί υπάρχουν, μπροστά στα μάτια σας. Άρα, πρέπει να διαβάσετε με την ψυχή σας για να δείτε τι λέει μέσα.

Για την Αργοναυτική εκστρατεία έχουν γράψει χιλιάδες αηδίες. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, άλλοι λένε για 35 Αργοναύτες, άλλοι λένε 70, χωρίς κανένα στοιχείο, ό,τι τους βολεύει, γράφουν, άλλοι λένε για δυνάμεις.

Ακούστε: Κανένας στην Αργοναυτική δεν είχε δυνάμεις ιδιαίτερες. Κανένας!

Είχε μόνο ο Ηρακλής και ο Ιάσονας. Είχε ο Ορφέας, αλλά δεν ήταν μέσα στην Αργώ. Οι Αργοναύτες ήταν 50 μαζί με τον Ηρακλή και τον Ιάσονα που αυτοί οι δύο έχουν δυνάμεις και συν 1 η Αθηνά. Δηλαδή, 50+1, όχι 51.

 Οι υπόλοιποι 48 ήταν απλοί άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερες δυνάμες, όμως είχαν τεράστια ψυχική δύναμη, είχαν εμπιστοσύνη, ήταν ένας κύκλος τεράστιος, μια μπουνιά και ήταν τόσο ενωμένοι που αυτοί ήταν η ενέργεια και η δύναμη της Αργούς και των πολεμιστών! Προσέξτε τι είπα! Δηλαδή, οι δυνάμεις που είχαμε στην Αργοναυτική εκστρατεία ήταν ο Ιάσονας και ο Ηρακλής.

Οι άλλοι 48 ήταν με τεράστια εμπιστοσύνη μεταξύ τους κι είχαν γίνει όλοι ένα σώμα. Άρα, η ενέργεια η δική τους ήταν η ενέργεια της Αργούς.

 Η Αργώ δεν ήταν διαστημόπλοιο, όπως τώρα που δείχνουν κάτι κατσαρόλες. Αυτά είναι φτιαγμένα εδώ και οι ουφολόγοι, δεν ξέρω τι πλάκα κάνουν μαζί μου και ποιος ξεκίνησε όλη αυτή την ουφολογική θεωρία και ποιοι αγγελοκρουσμένοι πηγαίνουν κοντά..

Άρα, λοιπόν η δύναμη και οι δυνάμεις αυτών των τεράστιων πολεμιστών, ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι με αποστολές και συγκεκριμένες γεννήσεις, για να δίνουν την ενέργεια τους για να εκτελεστεί η αποστολή. Κι όταν μιλάμε για Ελλάνια διαστημόπλοια, μιλάμε ότι είναι  κομμάτι του κορμιού μας. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Δεν έχουμε να κάνουμε με κατσαρόλες!

Η ΑΡΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 'Αρα, έχουμε 50+1.

Άρα, εδώ βγάζουμε ένα συμπέρασμα ότι ο Ηρακλής ήρθε από αλλού κι αυτό είναι δεδομένο και ήρθε από κάπου αλλού που ήταν πολύ πιο εξελιγμένα, από άλλη διάσταση και έρχεται ακριβώς στον Ενιαυτό.

Και τώρα κλείνει ο Ενιαυτός. Να ξέρετε, όπως και το λέει κι η Επίκληση, το τότε με το τώρα είναι Ένα, εδώ μετράει ο χωροχρόνος.

 



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 2387484 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια