ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ..."ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

 Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

 
ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. 
"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
ΤΙ ΣΟΪ ΕΤΑΙΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ????

«Η Τουρκία είναι εταίρος στο ΝΑΤΟ και επιτελεί «θαυμαστό και αξιοσημείωτο έργο σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία τεσσάρων εκατομμύριων προσφύγων»!
Η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ στηρίζει απροκάλυπτα την Τουρκία για την οποία θεωρεί ότι «εκτελεί θαυμαστό έργο» στο μεταναστευτικό και την ίδια στιγμή μιλάει για «φρικτές εικόνες στην Μόρια» αναφερόμενη υποτιμητικά στην Ελλάδα!
Αναφορικά με την ολική καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας, από φωτιά που έβαλαν οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες που φιλοξενούνταν εκεί, εκτόξευσε λίβελους κατά της Ελλάδας:

«Τις τελευταίες ημέρες είδαμε φριχτές εικόνες σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση των προσφύγων. Και όχι από την Τουρκία, θα ήθελα να το τονίσω, αλλά από τη Λέσβο, από ένα κράτος μέλος της ΕΕ».
Οι δηλώσεις της Α.Μέρκελ έρχονται μια μόλις ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής στην οποία υποτίθεται θα συζητηθεί η επιθετικότητα της Τουρκίας.
Επίσης, στην πρόσφατη ένταση στην ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Από τη μία πλευρά παράπονα σε ό,τι αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα, από την άλλη η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ανάμεσα στην Κύπρο και την Τουρκία. Σοβαρή ένταση… Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πόσο μικρή είναι η απόσταση σε ορισμένες περιπτώσεις μεταξύ στρατιωτικής σύρραξης και ειρηνικής διευθέτησης».
Όπως πρόσθεσε: «Θα πρέπει να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά πώς θα πετύχουμε την αποκλιμάκωση της έντασης, πώς θα ενισχύσουμε τη συνεργασία στο προσφυγικό και σε ό,τι αφορά στην ανθρώπινη αντιμετώπιση των προσφύγων. Θα πρέπει να προσδιορίζουμε κάθε φορά εκ νέου τη σχέση μας με την Τουρκία, αλλά και να εμμένουμε στη συνεργασία μαζί της σε σημαντικά ζητήματα».

Κατά την άποψη της, το μεταναστευτικό θα απασχολεί την Ευρώπη για δεκαετίες, για αυτό και είναι αναγκαία πλέον η αναζήτησης μια ενιαίας ευρωπαϊκής πολιτικής ασύλου και μετανάστευσης. Η Άνγκελα Μέρκελ ευχαρίστησε, επίσης, την Κομισιόν για τη σχετική πρόταση που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα, συμπληρώνοντας: «Το ζήτημα πώς θα την υλοποιήσουμε είναι λυδία λίθος και για τη συνοχή της Ευρώπης. Εάν δεν βρεθεί μια κοινή βάση στο προσφυγικό, τότε αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ικανότητα ανάληψης δράσης της ΕΕ».

OXI Μέρκελ σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας και πρωτοκόλληση του τουρκο-λιβυκού μνημονίου στον ΟΗΕ!

Η Μέρκελ λέει σταθερά όχι σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας επικαλούμενη τον μηχανισμό “στρατιωτικής απεμπλοκής Ελλάδας-Τουρκίας” , στον οποίο ανεξήγητα η ελληνική κυβέρνηση αποδέχτηκε χωρίς να βγάλει κουβέντα! Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο πρωτοκολλήθηκε στον ΟΗΕ, αφαιρώντας ένα από τα τελευταία επιχειρήματα -και ελπίδα- της ελληνικής πλευράς ,ότι δεν πάνε πια όλα τόσο άσχημα στα εθνικά θέματα. Η αλήθεια είναι ότι πάνε ….καταστροφικά!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ "ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΠΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ" ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΜΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ. 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012.

8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΛΟΓΟΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΤΑΜΕΙΟ".

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ!!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΩΣ ΠΟΤΕ;;;



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια