ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ!

 Η ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ Υπ. Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην Β'ΑΘΗΝΩΝ στην εκπομπή ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε.ΣΥ; με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη. 

1. Γιατί πολιτεύτηκε με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και για ποιον λόγο γίνεται αυτός ο 8ετής Πόλεμος κατά της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και του Αρτέμη Σώρρα και τι αποδεικνύει η συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στην εκλογική διαδικασία και των εθνικών εκλογών αλλά και της Ευρωβουλής;

2. Τι σημαίνει η δικαστική απόφαση του τρίτου δικαστηρίου στις 16/12/2019 και περί  εγκληματικής οργάνωσης και διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθώς κι άλλων βαριών, αλλά αβάσιμων κατηγοριών και για τις οποίες ο Αρτέμης Σώρρας αθωώθηκε πανηγυρικά;

3. Πώς αποδεικνύεται ότι υπάρχουν τα Παγκόσμια Ταμεία και η έλλειψη πολιτικής βούλησης να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελος των Ελλήνων, αλλά και η προσπάθεια του κατεστημένου να αποκρύψει τον κληρονομικό μας πλούτο μέχρι και σήμερα, που η Ευρώπη "βρίσκει" 750 δις - 1 τρις για την έκτακτη ανάγκη λόγω "πανδημίας"

4. Τι θα κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ;

5. Τι μπορεί και τι πρέπει να κάνει ο Πολίτης για να πάρει την δύναμη των αποφάσεων στα χέρια του ;

"Αποσπάσματα από την συνέντευξη..."

Ε. ΓΚΙΚΑ:"....Όταν ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας και  μας απέδειξε ποιο είναι το πρόβλημα στην χώρα μας κι ότι δεν είναι οικονομικό, όπως μας έλεγαν.

Είδαμε πραγματικά ποιος είναι ο εχθρός και αφού μου δόθηκαν απαντήσεις και στις δικές μου απορίες, τάχτηκα σε αυτόν τον αγώνα, σε έναν αγώνα αλήθειας και δικαίου.

Έχω καθήκον προς τους προγόνους μου αλλά και προς τους απογόνους μου που πρέπει να αφήσω έναν πλανήτη ελεύθερο. Για να υπάρχει μέλλον, γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Δεν θα μπορούσα να μην πάρω θέση σε τέτοιες τεράστιες αλήθειες που μας αποκαλύφθηκαν και αυτές προσπαθούμε να τις μεταδώσουμε και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας να βγουν από το σκοτάδι, γιατί σήμερα ζούμε στο σκοτάδι.

Εμείς αφήσαμε την διαχείριση και την ευθύνη της ζωής μας σε ξένα χέρια. Η πολιτική ανήκει στον πολίτη. Αυτή είναι η τεράστια αλλαγή που έλεγε για να μπορούμε να μιλάμε για Πολιτεία, γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολίτες, δεν υπάρχει Πολιτεία και αυτό το “κράτος” γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι δικό μας, αλλά μια εταιρία.

8 χρόνια ενός υπέροχου πολέμου. Είναι ένας πόλεμος γνώσης, μάθησης, ζύμωσης. Μαζευτήκαμε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά βιώματα και τώρα ενωνόμαστε για έναν σκοπό και έναν στόχο που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση του Ανθρώπου.  Μαθαίνουμε να διοικούμε και να διοικούμαστε. 

 Γίνεται μια τεράστια ζύμωση κι αυτό είναι το υπέροχο αυτού του πολέμου.

Βέβαια, υπάρχει κι ο πόλεμος από το καθεστώς, ένας ύπουλος δόλιος πόλεμος που τον βιώνουμε και συνεχίζουμε να τον βιώνουμε και σήμερα. Δεν μπορούσαν να αντιπαρατεθούν στα αποδεικτικά στοιχεία και ήταν η μόνη τους διέξοδος.

Έναν πόλεμο με στημένα δικαστήρια, με 250 τρομοκρατικές επιθέσεις στα γραφεία μας, με έρευνες που δεν έχουν γίνει ποτέ για να βρουν έστω έναν υπεύθυνο. Έχουν ενημερωθεί όλες οι εισαγγελίες, έχουν καταγραφεί τα συμβάντα αλλά δεν έχουμε κανένα αποτέλεσμα.

Έναν πόλεμο καθαρά επικοινωνιακό, ένας πόλεμος αντινόησης με έναν σκοπό:

ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτός είναι ο σκοπός τους.

Πήραμε μέρος και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και για την Ευρωβουλή και στις Εθνικές εκλογές. Τότε, ο κόσμος κατάλαβε ότι όλα αυτά που έλεγαν τα κανάλα για καταδικαστικές αποφάσεις κατά του Αρτέμη Σώρρα κτλ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να πάρει μέρος στις εκλογές (καθώς ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο).

Εμείς έπρεπε να περάσουμε αυτό το βίωμα. Είμαστε πολίτες που δεν είχαμε ξαναπεράσει μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία και να δούμε, όπως και είδαμε, τι ακριβώς συμβαίνει.

Είδαμε έναν άνισο εκλογικό αγώνα. Με τον Πρόεδρο μας, που ο Άρειος Πάγος ενέκρινε την εκλογή του ως Πρόεδρο του Πολιτικού μας Φορέα, το ίδιο διάστημα που τον κρατούσαν παρανόμως, να κάνει προεκλογικό αγώνα  από την φυλακή, χωρίς να του δίνουν βήμα, όπως θα έπρεπε στα μεγάλα ΜΜΕ. Εμάς μας έβγαζαν κάτι μεταμεσονύχτιες ώρες κι όλα αυτά ήταν για να μην ακουστεί τι;

ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ:

1. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

2. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

3. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ

4. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ  ΜΟΝΟ.  ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Δεν είναι κάποιος που ήρθε με ένα πορτοφόλι και είπε:”Κοιτάξτε τι έχω και ελάτε ακολουθείστε με”. Είναι αυτός που ενώθηκε μαζί μας, έκανε ό,τι χρειαζόταν, έβαλε δικές του εγγυήσεις, πολλά χρόνια πριν εργάστηκε για να φτάσουμε στο τώρα.

Για να σταματήσει την πτώχευση της χώρας, που είχαν σκοπό να κάνουν το 2012 με την κατάθεση των 600 δις και δέσμευσε από τα Παγκόσμια Ταμεία το τεράστιο ποσό των 2,3 τρισεκατομμυρίων για όλους τους Δήμους της χώρας και της Κύπρου κι όπου υπάρχουν Έλληνες στον πλανήτη. 

Έχει ειδικό πληρεξούσιο από δήμους, όσον αφορά το οικονομικό τους κομμάτι, ώστε να μπορέσει να δομήσει χρηματοδότηση από τα δικά μας ΑΤΟΚΑ κεφάλαια που βρίσκονται στα Παγκόσμια Ταμεία. Δηλαδή έγινε μια ολοκληρωμένη κίνηση που ενημερώθηκαν άπαντες κι ο Άρειος Πάγος και επειδή όλα είναι νόμιμα, ενέκρινε και την συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία.

Πριν τελειώσει όμως η 18μηνη παράνομη κράτηση του, έγινε ένα τρίτο δικαστήριο για τις ίδιες κατηγορίες -διασπορά ψευδών ειδήσεων-συν κάποιες ακόμα βαρύτερες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, για απάτη κατά του δημοσίου, των τραπεζών κτλ.

Αθωώθηκε πανηγυρικά από όλες τις κατηγορίες και αθωώθηκε και για την “διασπορά ψευδών ειδήσεων”. Τι σημαίνει αυτό;

Ποια ήταν τα ψέμματα που ισχυρίζονταν ότι έλεγε; Για τον πλούτο μας, για τα περιουσιακά μας στοιχεία.

1. Για τα 600 δις

2. Για την Τράπεζα Ανατολής

3. Για τα Παγκόσμια Ταμεία

Τα Παγκόσμια Ταμεία, τα υπογράφει όλος ο πλανήτης. Και οι δικοί μας αξιωματούχοι, έχουμε τις φωτογραφίες και τις υπογραφές τους. Ο κ. Βασιλάκης -πρέσβης μας στον ΟΗΕ- πέρασε από τα διόδια σε μια δράση μας και αναγνώρισε τον εαυτό του στα φυλλάδια μας και την υπογραφή του.

Έχουμε κάνει καταθέσεις στους συγκεκριμένους λογαριασμούς και έχουμε δει  ότι δικαιούχος είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και επειδή οι λογαριασμοί είναι υπαρκτοί, άρπαξαν και την κατάθεση μας. Αυτό που δεν μπορούμε είναι να κατεβάσουμε είναι τα χρήματα, που είναι εκεί και μας περιμένουν, γιατί αυτή την στιγμή δεν έχουμε τον μηχανισμό.

Είναι εκεί και περιμένουν από το 2014. είναι έτοιμα προς εκταμίευση και έχουν ενημερωθεί άπαντες!

Και τι ακούμε τώρα;

Διανοείστε, 6 χρόνια από τότε μέχρι τώρα, τι έχει συμβεί στην χώρα μας και τι θα είχαμε αποφύγει;; Και που το πάνε ακόμα;

Πού βρήκε η Ευρώπη 750 δις που πριν δεν υπήρχαν;

Δεν αναρωτήθηκε κανείς ποια είναι η πηγή αυτών των χρημάτων της Ευρώπης, η οποία λέει, ότι δεν θα μας τα δώσει ως “μνημόνια”, αλλά ως “Συμβόλαια μεταρρυθμίσεων”. δηλαδή πόσες φορές θα ζήσουμε αυτή την αντινόηση,  να παίζουν με τις έννοιες.

Τώρα πρόσφατα, μίλησαν για “νέο Bretton Woods”, άρα υπάρχει και το παλιό; Εμείς γιατί δεν ξέραμε; Πότε θα μας το έλεγαν; 

 

Η Συνθήκη του Bretton Woods έγινε ακριβώς για να μην είναι οι χώρες σε φτώχεια και εξαθλίωση αποφάσισαν με αυτή την Παγκόσμια Οικονομική Συμφωνία από το 1945, με το ΦΕΚ 315 να μπορούν οι χώρες να κατεβάζουν δικά τους άτοκα χρήματα, με προυποθέσεις όπως μελέτες, εγγυήσεις και τους κλειδάριθμους που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι θεσμοί.

Υπογράφουν κάθε χρόνο τον Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν με φυσική παρουσία όταν υπογράφτηκε αυτή η Συνθήκη στο Bretton Woods.

Δεν υπήρχε ποτέ κόμμα ελληνικό. Αυτοί είναι η αιτία για όλα τα δεινά του Ελληνισμού. Αυτοί κατέστρεψαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, αυτοί μας πτώχευσαν πόσες φορές και μας χρέωσαν, αυτοί μας έβαλαν σε δάνεια!

Επειδή αυτός ο πλούτος είναι αποδεδειγμένα υπαρκτός και είναι για όλους εμάς, αυτό δεν αφήνουν να ακουστεί στον κόσμο.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ. Γι αυτό και εμείς μένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και θα μείνουμε μέχρι το τέλος! Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια, πολύ περισσότερο την στιγμή που συνεχίζουν και μιλάνε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Δεσμευόμαστε και θα το πράξουμε γιατί είναι ένα πρόγραμμα από εμάς για εμάς. Δεν έχουν την πολιτική βούληση μέχρι σήμερα. Αποδείξαμε ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Εμείς θα το πράξουμε, γιατί θέλουμε να ζήσουμε ως άνθρωποι στην δική μας Πολιτεία. Με Ισότητα, με Αξίες, για όλους, να έχουμε την Αφθονία μας, την δύναμη μας, να είμαστε ανεξάρτητοι, κυρίαρχοι και να αποφασίζουμε για την ζωή μας.

Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε την ζωή μας στα χέρια κανενός ιδιώτη. Άρα, αυτό σημαίνει ότι αυτοί κινούνται βάσει των δικών τους συμφερόντων. Δεν μπορεί να είσαι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, γιατί αυτό είναι η Βουλή τελικά να χρηματοδοτείσαι από τα αφεντικά σου και να μας λες ότι είσαι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος;

Ποιο είναι το δημόσιο συμφέρον, αν όχι εμείς;

Δεν μπορεί να έρθει κανένας απέναντι μας να συζητήσει. Είμαστε σε άλλη βάση. Αυτοί κάνουν μια διαχείριση χρέους, μιλάνε για ένα δεδομένο χρέος και ακούμε και “τι ωραία που διαχειριζόμαστε το χρέος” και “εμείς ως κυβέρνηση είμαστε άξια γιατί θα κόψω από εκεί, θα σας δώσω από εδώ και θα σας πάρω από την άλλη” και εμείς συζητάμε ότι όλο αυτό δεν υπάρχει, είναι ένα μάτριξ, ένα ψέμμα και αποδείξαμε ότι : “ναι κύριοι, υπάρχει οικονομική λύση, ήταν μπροστά σας 8 ολόκληρα χρόνια και δεν την επιλέξατε!”

Αυτό είναι το έγκλημα!

Δεν είναι μόνο αυτά που έχουν κάνει που πουλάνε την χώρα, την διαμελίζουν και θα μας βάλουν σε χειρότερες φασαρίες, είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Γι αυτό μπήκαμε και στην διαδικασία εμείς οι πολίτες. Η ανάγκη μας έκανε να μπούμε στην διαδικασία, γιατί όταν είδαμε με τα μάτια μας ότι αυτοί που λέγαμε ότι είναι εκεί και διοικούν την χώρα, δεν είναι για εμάς, έπρεπε να πάρουμε θέση. Έχουμε ευθύνη να πάρουμε θέση. ...."

"...Θέλανε λοιπόν να νιώθουμε ότι είμαστε μικροί, αδύναμοι, η “Ψωροκώσταινα”, μας το πέρασαν αυτό. Τώρα λένε για την “Ευρώπη των συμβιβασμών” Πότε μας βοήθησαν οι εταίροι μας;; Δεν έχουμε δει αυτό το κοινοπρακτικό της Ευρώπης, ποια είναι η συμφωνία, γιατί τελικά τις δικές τους συμφωνίες δεν τηρούν.

Να κάνουμε ένα ταμείο σε όλα τα επίπεδα. Το έχουμε ζητήσει ποτέ."

- ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...

"...Η Υγεία τα περιλαμβάνει όλα. Ο κόσμος δεν γνωρίζει πώς ακριβώς χάνει την Υγεία του για να καταλάβει και τι πρέπει να κάνει για να είναι υγιής.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε αυτό που θα γίνει και σε όλους τους τομείς και φυσικά, στον τομέα της Υγείας! Δεν μιλάμε για να βελτιώσουμε κάτι από το υπάρχον. Δεν γίνεται στο σάπιο να κάνεις τροποποιήσεις και βελτιώσεις. Το κόβεις από την ρίζα εξυγιάνεις τα πάντα, εννοείται ότι θα εξυγιανθούν όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί για να λειτουργούν για τον άνθρωπο. Είναι πολύ σημαντικό να αποκατασταθεί το δίκαιο γιατί κι αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της Υγείας. Γιατί άμα δούμε τι μας αρρωσταίνει, μας αρρωσταίνει αυτό το άδικο που μοιράζεται σήμερα..."

Μιλάμε για μια εμπορευματοποιημένη υγεία που ο σκοπός είναι πάντα το κέρδος υπέρ των ιδιωτών. Γιατί σε ιδιώτες ανήκει  και η υγεία μας. Είναι τα πάντα σε ξένα χέρια, εκτός από τα δικά μας. Τα οποία φρόντισαν να μας στερήσουν την γνώση να μην γνωρίζουμε πώς λειτουργούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά ούτε και η Πολιτεία μας.

Στην δική μας Πολιτεία δεν θα υπάρχει περιθώριο κατάχρησης, κερδοσκοπίας, εκμετάλλευσης.

Η Υγεία είναι δωρεάν προς τους πολίτες. Είναι δωρεάν στον Άνθρωπο. Είμαστε σε θέση να δώσουμε τις καλύτερες συνθήκες και στο υλικοτεχνικό επίπεδο, γιατί υπάρχουν και τα κεφάλαια που μπορούμε να διαθέσουμε άφθονα.

Ο σκοπός μας είναι η εξάλειψη της ασθένειας

"... Άρα, ούτε ίαση έχουμε αλλά έχουμε θεραπευτικές προσεγγίσεις που είναι μόνο φάρμακα και εμβόλια. Και πρέπει να βρεις τον γιατρό, να του δώσεις το φακελάκι, γιατί άμα δεν το έχεις αναρωτιέσαι αν θα σε προσέξει ή όχι. Είναι ένας φαύλος κύκλος...μόνο για την Υγεία μας.  Θα πρέπει να αλλάξει η παιδεία των γιατρών αλλά θα αμοίβονται πλουσιοπάροχα για να μην υπάρχει κανένας λόγος για να χρηματίζονται και να εκμεταλλεύονται την ανάγκη μου.

Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχει Δωρεάν Παιδεία με την οποία το παιδί θα μαθαίνει ποιο είναι και πώς λειτουργεί. Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω, κάποιοι μας τα είχαν πει, κάποιοι τα είχαν γράψει και κάποιοι τα έκλεψαν. Και φτάσαμε σήμερα τυφλοί από γνώση, να μας χειραγωγούν και να λένε ότι “αυτοί φροντίζουν την  υγεία μας”!  Αυτοί που τα καταστρέφουν.

Ακόμα και στα νοσοκομεία πάς και αναρωτιέσαι, αν θα βγεις υγιής. Έτσι όπως είναι τώρα, μόνο που μπαίνεις, αρρωσταίνεις. Ακόμα και αυτοί οι χώροι της αποκατάστασης της υγείας μας, θα είναι σε φυσικό περιβάλλον ώστε ο άνθρωπος να βιώνει ήδη την ισορροπία και την αρμονία που χρειάζεται γιατί αν με ρωτήσετε εμένα, προσωπικά, η κύρια αιτία είναι ότι έχουμε πάει κόντρα στην φύση μας.

Ζούμε ένα αφύσικο τρόπο ζωής που δημιουργεί όλες τις ασθένειες.

Γνωρίζουμε ότι Υπουργεία δεν έχουμε, βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις, αλλά όλα είναι κάτω από την ΑΑΔΕ - το φάντασμα που κλέβει όλα τα δημόσια έσοδα μας, άρα έχουμε ένα υπουργείο που υπογράφει συμβάσεις, έχει και τις επιτροπές των ειδικών που παίρνουν εντολές από αυτούς τους “παγκόσμιους θεσμούς”. Όλοι αυτοί έχουν ασυλία...”

Έχετε δει τον κρατικό προυπολογισμό. Το 2019 τα έσοδα θα έφταναν στο 1 τρις. Στον κρατικό προυπολογισμό του 2020 το υπουργείο οικονομικών παίρνει το 93,17% αυτών των εσόδων. Που τα πάει;

Στην Υγεία, τώρα που έχουμε "πανδημία” δίνουν το 0,5%. Τι κάνουν δηλαδή που έχουμε “πανδημία”; Γιατί εγώ άκουσα ότι ζητούσαν εθελοντές γιατρούς. Δόμησαν κάτι στην δημόσια υγεία; Γιατί άκουσα ότι τα κονδύλια πάνε σε ιδιωτικές κλινικές.

Διασπείρουν τον φόβο και αυτός μας αρρωσταίνει.

Επίσης θα έχουμε τα δικά μας ερευνητικά κέντρα που θα δεσμεύονται με νόμους και πρωτόκολλα πολύ αυστηρά να ασφαλίσουμε την υγεία μας. Να δούμε τι μας συμβαίνει!

Τα φάρμακα μας θα είναι από τα φυσικά μας βότανα. Υπήρχε η γνώση, αλλά την απέκρυψαν γιατί η φύση δεν πατεντάρεται και τα πάντα γίνονται για το κέρδος.

Δεν θέλουμε να μας πιστέψει κανείς. Εγώ θα συμφωνήσω ότι όταν βλέπεις κάτι μεγάλο μπροστά σου που σε ξεπερνάει σοκάρεσαι και το σοκ είναι ένα πάγωμα. Είναι σαν σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια και θα πρέπει να δεις που πατάς.

Αλλά είμαστε πολλά χρόνια στο σοκ και θα πρέπει να σηκωθούμε. Στο σοκ λες, δεν πιστεύω αυτό που βλέπω, αλλά είναι εκεί και παραμένει σταθερό και θα πρέπει να το γνωρίσεις κι όχι να το πιστέψεις.

Ο φόβος σε κάνει να αντιδράς, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι “εκπαιδεύτηκαν” να παραιτούνται. Τόσο καιρό δεν γνωρίζαμε τον τρόπο. 

Ο μόνος τρόπος που ξέραμε ήταν πορείες, διαμαρτυρίες, συλλαλητήρια, να φας τα χημικά σου... και να μην κάνεις τίποτα. Γιατί και κάποια δικαιώματα που λένε ότι κερδίσαμε, χάθηκαν κι αυτά τώρα.   Δεν υπάρχει τίποτα. Όταν κάποιος άνθρωπος επαναλαμβάνει κάτι με τον ίδιο τρόπο και δεν φέρνει αποτέλεσμα, του εντυπώνεται ότι δεν υπάρχει λύση..."

Αυτό λέμε και στους συμπολίτες μας, που αντιλαμβάνονται ότι δεν πάει και κάτι καλά... “Έλα κοντά να πάρεις την πληροφορία λοιπόν, έλα να σου συμπληρώσουμε το παζλ, έλα να δεις ποια είναι η πραγματική αιτία, έλα να δεις πώς είναι ο τρόπος πολύ δομημένος και οργανωμένος και έτσι πρέπει να γίνει".

Ο πολίτης πρέπει απλά να σηκωθεί και να πάει σε έναν οργανισμό που δεν το ξέρει, αλλά του ανήκει. Δεν ανήκουν μόνο σε εμάς που βρισκόμαστε εκεί και μετά θα πρέπει εξετάσουμε αν μας κάνει κάποιος για να ενταχθεί. Είναι για όλους τους Πολίτες!

Μην μένουν στην κομματική αντίληψη, να διαλέξει κανείς από πάνω έλα εσύ και εσύ. Θα πρέπει οι πολίτες μεταξύ μας να ζυμωθούμε και να βρούμε τους αξιότερους.

Αφού πάρει λοιπόν ο συμπολίτης μας την πληροφορία, θα πρέπει για πρώτη φορά στην ζωή του ότι είναι Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής οι οποίοι είναι πολύ συγκεκριμένοι όροι με τεράστια πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα που πρέπει να αποδεχτεί με την υπογραφή του. Αποδοχή της κληρονομιάς εγγράφως! Αυτό πρέπει να γίνει.

Ο πόλεμος ο δικός μας γίνεται με την πένα. Εμείς δεν έχουμε σηκώσει πέτρα! Με την πένα δεν μας πήραν; Με υπογραφές δεν παίρνουν την χώρα. Με την πένα δεν υπογράφουν όλους αυτούς τους νόμους όλοι μαζί;

Κι όλοι αυτοί που λένε διάφορες λύσεις, όπως να πάρουμε τα όπλα κτλ. από διάφορα κόμματα και αποκόμματα για να μας διαιρέσουν και να μας διασπάσουν και λέω: το πετυχαίνεις, παίρνεις την διακυβέρνηση της χώρας. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙΣ; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ; ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ;

Άρα, θα είσαι ελεύθερος; θα ανακτήσεις την κυριαρχία σου που παρέδωσαν την διαχείριση της σε άλλους; Πώς θα το κάνεις αυτό; Με ποια δύναμη;

Σήμερα ο πλανήτης κινείται με αυτή την οικονομία που έχουμε. Πώς θα πας στην επόμενη μέρα χωρίς το όπλο και το εργαλείο που χρειάζεσαι;

Ο Αρτέμης Σώρρας μας είπε λοιπόν τον τρόπο που πρέπει να δομηθούμε για να μπορούμε να έχουμε την δύναμη να το κάνουμε, αλλά μας έδωσε και το μέσο για το υλοποιήσουμε. Θα το χρειαστείς γιατί  με αυτό θα δομήσουμε την Πολιτεία μας.

Οι δημότες σε κάθε Δήμο, όταν ενταχθούν στον οργανισμό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ που είναι στον Δήμο τους, να ψηφίσουμε και θα ψηφιστούμε μεταξύ μας, για να βγει ο αξιότερος. Δεν είναι το πρόσωπο, αλλά να εκτελέσει τις αποφάσεις των δημοτών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι καμία Δημοκρατία δεν είναι τέλεια. Και τι είναι η Δημοκρατία για να τις βάζουμε επίθετα; Για ποια δημοκρατία μιλάνε;

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Πας για να εκτελέσεις την εντολή του πολίτη... αυτή είναι η εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εγώ θα εκτελέσω. Γι αυτό είμαι εδώ. Έχω τον τρόπο, έχω το σχέδιο και θα το κάνω. Γιατί είμαι ανιδιοτελώς σε αυτόν τον αγώνα. Δεν με χρηματοδοτεί κανένας! Δεν κάθομαι όλη την ημέρα για να εργάζομαι γι αυτόν τον σκοπό, επειδή κάποιος μου λέει!

 Αυτό είναι το πλατύσκαλο της ελεύθερης βούλησης που πρέπει να ενεργοποιήσουμε στους συμπολίτες μας για να πάρουν την ευθύνη τους στα χέρια τους.

Αυτή η “επανάσταση” είναι πραγματική γιατί δεν χρηματοδοτείται από άλλους. Δεν γίνεται με δανεικά! Αυτό είναι το ωραίο... τι νόημα να έχει και πόσο μπορείς  να βάλεις την ενέργεια σου σε κάτι που υποκινείται από κάποιον άλλον.; Αν δεν με πληρώσεις καλά, μπορεί να πάω αλλού που θα μου δώσουν περισσότερα, μια καλύτερη θεσούλα;;; αυτό πάμε να αλλάξουμε..."

"...Σήμερα κανονίζουν την ζωή μας μέσω των νόμων. Έρχονται έτοιμα πακέτα νόμων που όλοι αυτοί υπογράφουν. Όλοι αυτοί οι τιμωρητικοί νόμοι που κυνηγάνε τον Έλληνα πολίτη και αποφασίζουν πώς εσύ θα πρέπει να ζεις από εδώ και μπρός.

Αυτό με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν θα γίνεται έτσι.

Έχουμε θέσει τα 33 Αξιακά μας Πρωτόκολλα, την δημιουργική μήτρα που θα γεννάει τους Νόμους της Πολιτείας μας. Νόμοι που θα είναι ταυτισμένοι με την φυσιολογία μας, για την δική μας ασφάλεια και την Πολιτεία μας. Δεν θα περάσει ξανά νόμος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα λίγων, μιας ομάδας και είναι εναντίον κάποιας άλλης.

Σήμερα χανόμαστε επίτηδες στην πολυνομία για να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Θα υπάρχει ένας μηχανισμός που θα παράγει πολιτισμό και θα είναι τα σημεία αναφοράς που οι νόμοι που θα βγαίνουν θα είναι του δικαίου.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ 

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ. 

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

 


 Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια