ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

          Τι μας διδάσκει το μεγαλύτερο σε διάρκεια lockdown

H Μελβούρνη, μια πόλη πέντε εκατ. ανθρώπων στην Αυστραλία -η οποία πέρυσι ήταν στη δεύτερη στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων πόλεων για να ζει κανείς- εξήλθε χθες από ένα από τα πιο αυστηρά και μεγαλύτερα σε διάρκεια lockdown στον κόσμο, στη διάρκεια του οποίου οι επιχειρήσεις έμειναν κλειστές και οι πολίτες υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους περισσότερο από τρεις μήνες.

Παρότι ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε από το ημερήσιο ρεκόρ των 700 στις αρχές Αυγούστου σε μόλις δύο περιστατικά την Τετάρτη, ο οικονομικός και κοινωνικός αντίκτυπος του δεύτερου lockdown της Μελβούρνης από την έναρξη της πανδημικής κρίσης είναι τεράστιος. Σύμφωνα με το Bloomberg, που επικαλείται εκτιμήσεις της αυστραλιανής κυβέρνησης, στη διάρκεια του Lockdown χάνονταν καθημερινά 1.200 θέσεις εργασίας στην πολιτεία της Βικτώρια, ενώ η ζήτηση για ψυχολογικές υπηρεσίες αυξήθηκε περισσότερο από 30%.

Οι παραπάνω αριθμοί σκιαγραφούν τη ζοφερή πραγματικότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πολιτικοί ηγέτες, ειδικά στην Ευρώπη, και που έχουν ήδη βιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του lockdown. 

Στις 7 Ιουλίου, ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτώρια, Ντάνιελ Άντριους, ανακοίνωσε lockdown έξι εβδομάδων, ζητώντας από τους κατοίκους της Μελβούρνης να παραμείνουν στα σπίτια τους και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους για σοβαρούς σκοπούς, όπως η μετακίνηση προς και από την εργασία, ιατρική φροντίδα, φυσική άσκηση και προμήθεια βασικών ειδών. Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, οι περιορισμοί επεκτάθηκαν σε ολόκληρη την πολιτεία, καθώς τα κρούσματα συνέχισαν να αυξάνονται και στη Μελβούρνη επιβλήθηκε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, τα σχολεία έκλεισαν και μεγάλα τμήματα της δραστηριότητας λιανικής, μεταποίησης και φιλοξενίας έμειναν κλειστά.

Με τη Βικτώρια να αντιπροσωπεύει περίπου το ένα-τέταρτο του ΑΕΠ της Αυστραλίας, οι περιορισμοί βύθισαν την οικονομία στην πρώτη ύφεση σε διάστημα 30ετίας. Το lockdown αφαιρούσε 100 εκατ. δολάρια Αυστραλίας(71 εκατ. δολάρια) την ημέρα από την οικονομική δραστηριότητα, ενώ στο διάστημα Αυγούστου έως Σεπτέμβριο χάνονταν κατά μέσο όρο 1.200 θέσεις εργασίας την ημέρα.

Οι επιχειρηματίες προειδοποιούν ότι ίσως να μεσολαβήσουν αρκετά χρόνια μέχρις ότου η Μελβούρνη καταφέρει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

 ΠΗΓΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. 

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 766 ΚΑΙ ΦΕΚ 315 ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1945.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ, ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΡΑ

ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.

ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ +2 ΝΟΜΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

 

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ Ε.ΣΥ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ 10-5-2019


 

Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια