ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) Η "ΕΚΠΛΗΞΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ... ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει μέτρα - έκπληξη στην ομιλία του στον Προϋπολογισμό προκειμένου να ισοφαρίσει το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Μετά από μία σαφή διπλωματική ήττα της Ελλάδας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής – η οποία αντικατοπτριζόταν μέχρι και στην δήλωση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη ότι «η Ευρώπη είναι ένα αργοκίνητο καράβι»- όλοι αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα για την ελληνική κυβέρνηση.

Απέτυχε η επιλογή συμμάχων για την Ελλάδα

Είναι ξεκάθαρο ότι η ελληνική διπλωματία υπό την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την θητεία Δένδια πληγώθηκε ανεπανόρθωτα από την χλιαρή αντίδραση των Ευρωπαίων στο θέμα των κυρώσεων για την Τουρκία.
Οι συμμαχίες που σχημάτισε η ελληνική διπλωματία δεν έπαιξαν τελικά κανένα ρόλο, η Γαλλία του Μακρόν ήταν κατώτερη των περιστάσεων, η Ισπανία και η Ιταλία κοίταξαν ξεκάθαρα το οικονομικό τους συμφέρον και όχι τις ηθικές ευρωπαϊκές αξίες, η Αυστρία φάνηκε απελπιστικά μόνη, η Βουλγαρία-Γερμανία ακραιφνείς συμπαραστάτες της Τουρκίας.

Το παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής

Μάλιστα, σύμφωνα με το παρασκήνιο ένας από τους πιο υποστηρικτικούς ηγέτες στην Τουρκία ήταν ο σοσιαλιστής Ισπανός Πρωθυπουργός Σάντσεθ ο οποίος μαζί με τους Podemos συγκυβερνάει την Ισπανία.
Επίσης, σύμφωνα με άλλους ωτακουστές συζητήσεων στο περιθώριο της Συνόδου, η γερμανική προεδρία -η οποία λήγει στις 3/12- ήθελε να απαλλαγεί από το πρόβλημα της Τουρκίας καθώς είχε να διαχειριστεί άλλα σοβαρότερα προβλήματα της Ένωσης όπως είναι η πανδημία του COVID 19, ο ευρωπαϊκός εμβολιασμός καθώς και το Ταμείο Ανάκαμψης που μέχρι την ώρα της Συνόδου ήταν έωλο.
Από 1.1.2021 αναλαμβάνει η Πορτογαλία τα σκήπτρα της Προεδρίας της Ε.Ε., ωστόσο, ο σοσιαλιστής Αντώνιο Κόστα που συγκυβερνάει με τους κουμουνιστές-πράσινους δεν θεωρείται ότι θα στηρίξει τα ελληνικά ζητήματα.
Τουλάχιστον, δεν θα δείξει εμμονή υπέρ της Τουρκίας στο βαθμό που έδειξε προσωπικά η Μέρκελ.

Προσωπικό πρόβλημα Μητσοτάκη η Τουρκία

Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα της Τουρκίας αποκτάει μόνιμα χαρακτηριστικά για το 2021, γίνεται εστία δίκαιης αντιπολίτευσης ενώ αρκετοί στην κυβέρνηση θεωρούν ότι θα γίνει και προσωπικό πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε τέτοιο βαθμό που συνδυαστικά με την πανδημία φέρνουν τον κατά τα άλλα «θεσμικό παίκτη» Κυριάκο Μητσοτάκη να σκέφτεται πολύ σοβαρά το σενάριο της προσφυγής της κάλπης προκειμένου να διαφύγει από την δύσκολη κατάσταση.
Κυβερνητικοί βουλευτές τόνιζαν τις προάλλες ότι ακόμα και ο τρόπος που η κυβερνητική παράταξη χειρίστηκε το ζήτημα της βίλας Τσίπρα δείχνει ότι η κυβέρνηση επιζητεί αυτή την πόλωση για βραχυπρόθεσμους πολιτικούς λόγους.
Όπως είναι οι εκλογές.

Μη αναστρέψιμη η φθορά για την κυβέρνηση

Ο ορίζοντας που βλέπει, πλέον, το Μέγαρο Μαξίμου αρχίζει να αλλάζει.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σημαντική και μη αναστρέψιμη φθορά σε όλα τα μέτωπα αλλά πρώτα απ’ όλα δείχνει ρήγμα με μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που στήριξε σθεναρά τον σημερινό Πρωθυπουργό.
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας θεωρούνται το βασικότερο τρωτό σημείο της διακυβέρνησης.
Ωστόσο, προστίθενται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το μέτωπο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου που ως αστάθμητος παράγοντας αλλάζει τα δεδομένα και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Κόκκινο πανί για τους εμπόρους ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η κυβέρνηση πάσχει σοβαρά στο εσωτερικό μέτωπο σχετικά με την πανδημία του κορωνοιού.
Τα μέτρα που εξήγγειλε εχθές η κυβέρνηση σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς δυσαρέστησαν πολύ μεγάλο μέρος του εμπορικού κλάδου.
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις και οι ανακοινώσεις εμπορικών συλλόγων.
Επίσης, η συνισταμένη των αντιδράσεων εστίασε στην επιχειρηματολογία και την ρητορική του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έβαλε κατά αυτών που υποθετικά έπρεπε να ηρεμήσει.
Σύμφωνα με πηγές, τα παράπονα που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν πολλά ειδικά για την φράση του Υπουργού ότι «τα μαγαζιά είχαν αρκετό καιρό να δημιουργήσουν ιστοσελίδα για να μπορούν να δουλέψουν με το click away» η οποία έφερε αντιδράσεις.
Η πλειονότητα των μαγαζιών που δεν μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020 δεν έχουν ιστοσελίδα και διαδικτυακή πώληση των αγαθών τους.

Το στοίχημα του εμβολιασμού και η μάχη του Προϋπολογισμού

Στο άμεσο σχεδιασμό του Πρωθυπουργού είναι να κλείσει με επιτυχία το σχέδιο του εθνικού εμβολιασμού.
Σε μία προσπάθεια να αλλάξει τα εις βάρος της κυβέρνησης τελευταία γεγονότα, τόνιζε σε συνεργάτες του ότι θα βγει μπροστά επικοινωνιακά για το ζήτημα του εμβολιασμού καθώς χρειάζεται προεργασία προκειμένου να πειστεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων που είναι κατά.
Σήμερα 12/12, μάλιστα, έχει μία κρίσιμη σύσκεψη για να συζητηθούν οι επιμέρους λεπτομέρειες για το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού.
Την ίδια στιγμή, ξεκινάει στην Βουλή η μάχη του Προϋπολογισμού, μία μάχη στην οποία πρέπει να ετοιμαστεί ιδιαίτερα καθώς θα βρει απέναντί του έναν Αλέξη Τσίπρα, λαβωμένο επικοινωνιακά από το ζήτημα της βίλας Σουνίου και έτοιμο να πάρει τη ρεβάνς.
Τα αποτελέσματα στις Βρυξέλλες, οι νεκροί του κορωνοιού και η ασθμαίνουσα αγορά και κατ’ επέκταση η οικονομία είναι τρωτά σημεία για την κυβέρνηση που μπορεί να τα αξιοποιήσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει μέτρα-έκπληξη στην ομιλία του στον Προϋπολογισμό προκειμένου να ισοφαρίσει το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί.


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. 

ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 
ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ (ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΟΥ" ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. 
ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΡΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

 
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΤΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΕΚΠΛΗΞΗ" ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ"
ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;; 
Ο ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ;

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ...
ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...

ΥΓ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!!

ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ "ΘΥΜΗΘΕΙ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΥΘΟΣ" ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ...


ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.


...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ "ΘΥΜΗΘΕΙ"...
 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!





ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια