ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ....ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ;

 ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Δήλωσαν μισθούς - «μαμούθ» για να πάρουν μεγάλη επιδότηση

Χωρίς πληρωμές από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ παραμένουν από τον Νοέμβριο δεκάδες υψηλόμισθοι εργαζόμενοι. Ο λόγος διότι το σύστημα του e-ΕΦΚΑ εντόπισε επιτήδειους να δηλώνουν υπέρογκους μισθούς για να λάβουν ανάλογη επιδότηση από το Δημόσιο.
Πρόκειται για εργαζόμενους που οι μισθολογικές τους απολαβές υπερβαίνουν τις 6.500 ευρώ τον μήνα μεικτά, πλαφόν που έθεσε η κυβέρνηση τον Δεκέμβριο. Μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες διασταυρώσεις από τον ΕΦΚΑ και το υπουργείο Εργασίας, με αποτέλεσμα να μην έχουν λάβει ούτε την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων που δικαιούνται.
Η αφορμή για την επιβολή πλαφόν ήταν η αποκάλυψη από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ότι κάποιοι εργαζόμενοι δήλωναν υπέρογκους μισθούς στο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας, προκειμένου να πληρωθούν ποσά «μαμούθ» από το Δημόσιο.

'Οπως διαπίστωσαν οι αρμόδιοι, συγκεκριμένος εργαζόμενος από 1.000 ευρώ μεικτά τον Μάιο του 2020 με σύμβαση εργασίας σε δύο εταιρείες βρέθηκε ξαφνικά, λίγο πριν από το δεύτερο lockdown και εν μέσω πανδημίας, με αποδοχές της τάξης των 80.000 ευρώ για να «εκτοξευτούν» τελικά στις 340.000 ευρώ τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος επιδοτείται το 60% του μισού μισθού σε περίπτωση μείωσης ωραρίου 50%. Οπότε, στην προκειμένη περίπτωση η επιδότηση θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τις 18.000 ευρώ ή και τις 24.000 ευρώ.


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (PDF)

Το πρόγραμμα είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων.
Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

"ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ 

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

ΔΙΑΦΟΡΑ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. 
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ" ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 
Α Τ Ο Κ Α ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 10 ΓΕΝΕΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ "ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ" ΚΑΙ "ΚΕΝΤΟΥΝ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΟΜΜΑΤΙΑ-ΚΟΜΜΑΤΑ- ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΒΟΥΛΗ".

ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ  ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

            ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ.





ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 2387484 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια