ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι (& Δ.Σ. της πολυεθνικής Mubadala) μαζί με την Amerra capital αγόρασαν τις ιχθυοκαλλιέργειες ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ-ΣΕΛΟΝΤΑ-ΝΗΡΕΑ…


Λοβέρδος Στελακάτος Χρήστος: Ο επιχειρηματίας Αλ Μουμπάρακ είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Σίτι αλλά και διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής Mubadala Investment Company όπου αγόρασε τις ελληνικές εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ-ΣΕΛΟΝΤΑ-ΝΗΡΕΑ μαζί με την Αμερικάνικη πολυεθνική Amerra capital.

H πολυεθνική Mubadala μαζί με την Amerra capital

-Έχουν απολύσει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 100 εργάτες στην ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια. 16 εργάτες στη νότια Εύβοια, 11εργάτες στην Ηγουμενίτσα, 32 εργάτες στον Αστακό είναι ένα μικρό δείγμα.

-ρίχνουν τόνους καρκινογόνου και μεταλλαξιογόνου φορμόλης και αντιβιώσεων στη θάλασσα και στα ψάρια που πουλάνε στην Ελλάδα και παγκόσμια.

-Ζητάνε επταπλασιασμό της παραγωγής των μονάδων τους στον Ελλαδικό χώρο ώστε να κάνουν τον τόπο ένα παγκόσμιο ιχθυοτροφείο για να κερδίζουν δις δολάρια ενώ τα ιχθυοτροφεία ήδη έχουν τσακίσει τη φύση στα σημεία που υπάρχουν.

-Δεν τις ακουμπάνε πολιτικοί και δικαιοσύνη, ενώ έχουν τους εργάτες με δίμηνες συμβάσεις λιώνοντας τους τα κορμιά με μισθούς πείνας και απαιτούν να υπογράψουν γκεμπελικού τύπου χαρτί εμπιστευτικότητας
 για να μην μιλάει κανείς για ό,τι βλέπει μέσα στις ιχθυοκαλλιέργειες, 
αλλά και να μην μπορεί να μιλήσει ακόμα και σε δικαστήριο. 

Όσο για τα δολοφονικά εργατικά ατυχήματα συνανθρώπων μας στις ιχθυοκαλλιέργειες περνάνε στα ψιλά γράμματα με τους υπεύθυνους πολιτικούς και πολυεθνικές να κλείνουν το μάτι μεταξύ τους και μια δικαιοσύνη να μην ακούει και βλέπει.

Και ενώ τα golden boy της πολυεθνικής Mubadala πίνουν το αίμα της φύσης μας και του λαού μας και των λαών της γης δίνουν εκατομμύρια στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της Μάτσεστερ Σίτι.


Φυσικά τα συμβόλαια αυτά εκατομμυρίων στην βιομηχανία ποδοσφαίρου είναι εικονικά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος πάνω στην παραγωγή και τον φυσικό πλούτο κάθε γωνιάς του πλανήτη.

Τα συμβόλαια των παικτών της Μάτσεστερ Σιτι φέτος είναι 200εκ ευρώ περίπου. 

Μέρος αυτού του ξεπλύματος είναι και από τα δις ευρώ ή δολάρια που βγάζει η πολυεθνική Mubadala από την εργατιά μας, τη παραγωγή μας και την δολοφονία της θάλασσας μας.

– φώτο ο Khaldoon Khalifa Al Mubarak διευθύνων σύμβουλος της πολυεθνικής Mubadala Investment Company όπου αγόρασε κομμάτι της <<θάλασσας μας>> και πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι.
…………………………………………………………………………..
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια