ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) ΙΔΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 


Κάτοικοι της Ικαρίας γιούχαραν τον Μητσοτάκη! (video)

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο νησί της Ικαρίας. Εξαγριωμένοι, κάτοικοι τον περίμεναν κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο του νησιού και τον …στόλισαν με αρκετά κοσμητικά επίθετα.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του νησιού, παρέδωσαν υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

“Τα νησιά μας έχουν πληρώσει βαρύ φόρο ακόμα και σε ανθρώπινες ζωές λόγω της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης σε όλους τους τομείς απ΄ τις πολιτικές επιλογές των κέντρων εξουσίας.

Ως απάντηση στην τραγική αυτή κατάσταση, με σκληρή προσωπική εργασία των κατοίκων και προσφορές κυρίως σε χρήμα των ομογενών συμπατριωτών μας, καταφέραμε να χτίσουμε το Νοσοκομείο μας (όπως και το Γηροκομείο, δρόμους, σχολεία, ιατρεία κι άλλες υποδομές) που συνεχίζουμε να ενισχύουμε με δωρεές κάθε είδους.

Παρότι μετά από προσπάθειες χρόνων η Ελληνική Πολιτεία ανέλαβε την λειτουργία του η υπόθεση κάλυψης των στοιχειωδών υγειονομικών αναγκών μας χρειάστηκε να περάσει από «χίλια κύματα» (ανάμεσα στα οποία και πάλι η υποβάθμιση – μετατροπή του σε παράρτημα του Νοσοκομείου Σάμου ).

Χρειάστηκαν μεγάλες και επανειλημμένες κινητοποιήσεις για να πετύχουμε την μερική έστω αυτονομία του Νοσοκομείου μας και κυρίως την ύπαρξή του, εν μέσω πολιτικών κλεισιμάτων και συγχωνεύσεων. 

Καταφέραμε, έστω και με εύθραυστο τρόπο, να ζούμε με μια βασική ασφάλεια στον τόπο μας. Αρχές του 21ου αιώνα τα νησιά μας πάσχιζαν και πασχίζουν για αυτά τα στοιχειώδη που θεωρούνται δεδομένα στον τομέα της Υγείας από δεκαετίες.

Πρέπει να θυμίσουμε πως τα νησιά μας (Ικαρία, Φούρνοι, Θύμαινα) περιβάλλονται απ’ το Ικάριο πέλαγος, μια από τις δυσκολότερες και πιο άγριες θάλασσες. 

Ακόμα και το καλοκαίρι οι αποκλεισμοί είναι πολύ συχνοί σε συνδυασμό και με την προβληματικότατη ακτοπλοϊκή σύνδεση. Οδικό δίκτυο προβληματικό έως κάκιστο, οι διακοπές ρεύματος και τηλεπικοινωνιών συνηθισμένο φαινόμενο.

 Άρα η μόνη λύση για όποιον άνθρωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας είναι οι πλήρως στελεχωμένες δημόσιες μονάδες υγείας.

Άλλωστε όπως έχουν παραδεχτεί και οι ίδιες οι υπηρεσίες του Υπουργείου (πχ το πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας μετά την εγκληματική πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ το 2003) η ανάπτυξη και στελέχωση των μονάδων υγείας για την παροχή θεραπείας στον τόπο μας αποτελούν την ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση”.



ΠΗΓΗ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ- ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ Ο... ΣΥΝΑΓΕΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. 


 ΠΗΓΗ


ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ. 

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΙ, ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ,

 ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ" ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS ΜΕ 3%-6% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ; 

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ

 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ;;;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

 ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...

ΚΑΘΕ ΚΩΜΟΠΟΛΗ, ΠΟΛΗ, ΧΩΡΙΟ Ή ΝΗΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια