ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η "ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ" ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η Λευκή Βίβλος δεν μπορεί να μην τα έχει αυτά.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, Επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων της Εθνεγερσίας, βάζει τις βάσεις για μία νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, προχώρησε στην σύγκριση της Επανάστασης του 1821 με την… ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές, από το οποίο έχουν κατακλύσει την χώρα μας παράνομοι μετανάστες.

Όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε την δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών».

Σε άρθρο του el.gr (ΕΔΩ), παρουσιάστηκε η απόφαση για την σύνταξη μίας Λευκής Βίβλου, η οποία θα αλλάξει την Ελλάδα, όπως την ξέραμε, με αφορμή τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Δήλωσε αναλυτικά η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού:

«Ο εορτασμός μας θα έχει πάρα πολλά επίπεδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τιμήσουμε την Επανάσταση και τους ήρωες. Όμως θέλουμε, και είναι πρωτεύον, αποφασίσαμε, ο εορτασμός της 200ης επετείου να έχει ένα αποτύπωμα στο μέλλον. Να είναι, δηλαδή, το παράθυρό μας στο μέλλον. Θα έλεγα, συμβολικά, να είναι η απαρχή της συνέχειας.
 Μέσα από το Forum, λοιπόν, με την συμμετοχή των 14 θεσμικών φορέων, που θα γίνει στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, θα συνταχθεί μία Λευκή Βίβλος για τα επόμενα 20 χρόνια. Τι περιμένουμε από την χώρα μας στο άμεσο μέλλον. Τι τομές χρειάζονται, τι προτάσεις για βελτίωση, συνεκτιμώντας την διεθνή πραγματικότητα, τις δυνατότητες αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχουμε», σημείωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

«Θα κληθείτε να συμπληρώσετε το παζλ της σημερινής Ελλάδας. Να περιγράψετε τον δρόμο για το αύριο. Εκμεταλλευόμαστε -εντός εισαγωγικών- την τεράστια πείρα σας να προετοιμαστείτε να παρουσιάσετε προτάσεις ή ακόμα και τομές για τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για την πορεία μας τα επόμενα 20 χρόνια. 
Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, είμαστε δίπλα σας οργανωτικά, το γνωρίζετε, και επενδύουμε σε αυτή σας τη συνεργασία», προσέθεσε, απευθυνόμενη στους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων.
Ποια θα είναι η Λευκή Βίβλος για την «νέα Ελλάδα»;;;

Το el.gr από το 2019 είχε προβλέψει πως η Γιάννα Αγγελοπούλου, σαν μία Ελληνίδα «Χίλαρι Κλίντον», θα ηγηθεί μπροστά από τις κάμερες στις αλλαγές που έρχονται στην χώρα μας (ΕΔΩ).

Η νέα Ελλάδα θα βλέπει πια με άλλο μάτι την Ελληνική Επανάσταση. Θα είναι πολυπολιτισμική και όχι πια ελληνοκεντρική.

Είχε δηλώσει το 2019, η κα Αγγελοπούλου: «Ελλάδα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ». Ο τελευταίος είναι ένας 18χρονος, γιος «προσφύγων και μεταναστών» από την Συρία που μπήκε στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου με υψηλή βαθμολογία.

Ως επιστέγασμα της τότε ομιλίας της ήρθε η αφίσα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, η οποία δείχνει μία συγκεκριμένη ιστορική διαδρομή, η οποία, ενώ παραλείπει σημαντικότατους Έλληνες, καταλήγει τελικά στον συμπαθή, Γιάννη Αντετοκούνμπο.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;;; 

ΤΩΡΑ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΛΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.






 Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια