ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΑΣΗ " ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ... ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!

 

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ;; ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ 224.000.000€ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ” ΜΕ “ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ” – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΑΣΗ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΧΙΛΟΚΑΜΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΠΝΙΓΜΕΝΕ ΧΙΛΙΟΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕ … ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΕ … ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ !!! 

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ … ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ … ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ …

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!

………………..

ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ “Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ”!
Πώς θα λειτουργεί:
Το δασαρχείο θα ορίζει την περιοχή που χρειάζεται προστασία, αποκατάσταση και τεχνητή αναδάσωση και τις προδιαγραφές αυτών. Π.χ. είδος δέντρων που θα φυτευτούν, προσαρμοσμένα στις οικολογικές συνθήκες της περιοχής με εμπλουτισμό της βλάστησης με κατάλληλα πλατύφυλλα πυράντοχα είδη.
Ο ανάδοχος αναδάσωσης θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης που θα εγκριθεί άμεσα από το δασαρχείο και στη συνέχεια θα προχωράει στις αναγκαίες ενέργειες για την προετοιμασία του εδάφους για την εξασφάλιση της επιτυχίας της αναδάσωσης.

Η πράξη ορισμού αναδόχου αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στη μελέτη και υλοποίηση των αντιδιαβρωτικών έργων προστασίας των εδαφών, καθώς και των έργων τεχνητής αναδάσωσης, χωρίς το Ελληνικό Δημόσιο να απεμπολεί οποιοδήποτε δικαίωμά του επί των εκτάσεων αυτών.

Δηλαδή,
Ο ανάδοχος αναδάσωσης θα αναλαμβάνει την αποκλειστική χρήση και εκμετάλλευση του δημόσιου δάσους για 50 ή 99 χρόνια (στην ουσία θα μετατρέπεται σε ιδιωτικό) χωρίς να πληρώνει μία. 
Θα επιδοτείται για τα έργα αναδάσωσης και αντιπλημμυρικά ενώ θα εκμεταλλεύεται κάθε δασική δραστηριότητα (πχ: ξύλευση, ριτήνη, μελισσοκομία κλπ). 
Θα μπορεί να εκμεταλλεύεται το δάσος με κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα που θα κρίνεται δημοσίου συμφέροντος όπως εγκατάσταση ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών, κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, παραθεριστικών χωριών κλπ.
Για να το κάνω πιό λιανά επάνω στην καμένη γή στήσανε μπίζνες.
Συμπέρασμα: αν θέλετε δικαιοσύνη “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ”

………………………………………….

Κ. Σκρέκας: Καινοτομία ο θεσμός του αναδόχου αναδάσωσης

Στα μέτρα για την προστασία και την αποκατάσταση των καμένων περιοχών, αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας 

Μιλώντας με θερμά λόγια για το «τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης», ο κ. Σκρέκας είπε ότι στάθηκε αφορμή για τον θεσμό του ανάδοχου αναδάσωσης, εναν καινοτόμο θεσμό. 

Διευκρίνισε επίσης ότι έχει ήδη ξεκινήσει η υπογείωση εναέριων καλωδίων.

Ο υπουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, εξήγησε ότι μετά την σχετική έγκριση του Δασαρχείου ο ανάδοχος προχωρά με δικές του δαπάνες στην τεχνητή, όπου ορίζεται, αναδάσωση ενώ εκτίμησε ότι τα 224 εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν από την κυβέρνηση πριν ακόμη ξεσπάσουν οι πυρκαγιές στην Εύβοια, αρκούν για τεχνητή αναδάσωση 165 χιλιάδων στρεμμάτων, «γεγονός που καταδεικνύει την προτεραιότητα της κυβέρνησης να προσαρμοστούν τα δασικά οικοσύστήματα έναντι της κλιματικής κρίσης».

Αναφορικά με τα Δασαρχεία που πλέον θα υπάγονται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ο Κώστας Σκρέκας είπε ότι δημιουργείται νέα σύγχρονη δασική υπηρεσία ενδυναμωμένη με δομική μεταρρύθμιση.

Το ΥΠΕΝ προχωρεί σε δράσεις που θα κινηθούν σε επτά άξονες:

  •  χαρτογράφηση των καμένων εκτάσεων με την χρήση δορυφορικών δεδομένων
  •  κήρυξη αναδασωτέων εκτάσεων εντός 30 ημερών αντί 90 που ίσχυε μέχρι σήμερα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου
  •  άμεση απομάκρυνση των καμένων δέντρων που βρίσκονται στην παρόδιες περιοχές
  •  άμεση έναρξη αντιδιαβρωτικών έργων με κορμοδέματα και κλαδοπλέγματα αλλά και αντιπλημμυρικών έργων για τα οποία προωθείται ήδη η σύνταξη σχετικής μελέτης
  •  έκδοση δασικών αστυνομικών διατάξεων για τις καμένες περιοχές στις οποίες θα εξειδικεύεται κατά χώρο, χρόνο και τρόπο, η απαγόρευση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων (θήρας, βόσκησης κ.α).
  • ιεράρχηση και επιλογή περιοχών με άμεση προτεραιότητα σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο για την αποκατάσταση της βλάστησης με φυσική αναγέννηση ή τεχνητή αναδάσωση


Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που απαγορεύει την μελισσοκομία με ΝΟΜΟ, σε ολόκληρη την επικράτεια της ως 31 Οκτωβρίου 2021.

.
Σκεφτείτε πως εύκολα να ορίζουν στις ζωές μας και τις εργασίες μας με το ένα ΝΟΜΟ και ένα ΑΡΘΡΟ, το όποιο μας αποτελειώνουν σαν ΣΦΑΙΡΑ προς στην επιβίωσης μας!
.
Άρα λοιπόν, οι φωτιές ήτανε σκόπιμα για να απαγορέψει τα ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ, που τόσα χρόνια δεν ύπαρχε ποτέ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ώστε να δημιουργηθούν φωτιές.
.
Είναι δικαίωμά μου να πιστεύω, διότι όλο αυτό που γίνεται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ. Επίσης γιατί ως 31 Οκτωβρίου;;
Ίσως να τοποθετήσουν ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ή σχεδιάζουν κάτι άλλο μέσα στα Δάση;;
.
Τεύχος A’ ΦΕΚ 138/05.08.2021
Άρθρο 2 παρ. 1.....



ΓΙΑ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ...- ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Απαγορεύεται, στο σύνολο της Επικράτειας και με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, κάθε μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε (α) περιοχές NATURA, (β) δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΝ ΠΛΕΟΝ,
ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ".

ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ...

"Δελτίο τύπου του σωματείου ρητινοκαλλιεργητών-δασεργατών Εύβοιας για τις ψεύτικες υποσχέσεις των κυβερνητικών κλιμακίων και την προσπάθεια διάσπασης του αγώνα μας!
➡ Πριν ακόμα σβήσουν τα κάρβουνα της μεγάλης καταστροφής που μας βρήκε, η κυβέρνηση στρώνει το έδαφος για φαγοπότι μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στον τόπο μας.

Ο υπουργός που εμφανίστηκε σαν τον κλέφτη στο Δασαρχείο Λίμνης, έκανε τον σπόνσορα της ΤΕΡΝΑ και μας την παρουσίασε ως μέγα ευεργέτη.

Η πρότασή τους ήταν να αναλάβει τον καθαρισμό των δημοτικών και περιφερειακών δρόμων και να εργαστούν δασεργάτες από τους συνεταιρισμούς με σύμβαση απευθείας με την εταιρία.
Είναι προφανές ότι την καταστροφή μας την αντιμετωπίζουν ως ευκαιρία για κέρδη και πως αυτοί που επιβουλεύονται τον τόπο μας ήταν έτοιμοι από καιρό. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να μας δελεάσουν με ψεύτικες «ευκαιρίες» για να συμβιβαστούμε, να κάτσουμε σπίτια μας, να μην αγωνιζόμαστε.
Ξέρουν καλά ότι αν βάλουν στο χέρι τους ρετσινάδες έχουν κάνει μεγάλο βήμα για να ξεμπερδεύουν με τον ενωτικό αγώνα μας με τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας.
Βέβαια η κοροϊδία έχει πάντα κοντά ποδάρια.
Τα μεροκάματα από 100 ευρώ για όλους, σε τρεις μέρες έγιναν 30 ευρώ για 6 ρετσινάδες από κάθε δασικό συνεταιρισμό.
Αντί για την ικανοποίηση του αιτήματός μας για εκπόνηση διαχειριστικής μελέτης από τα αρμόδια δασαρχεία και υπηρεσίες για να επανέλθει το πευκοδάσος, για απασχόληση όλων των ρετσινάδων με σταθερή σχέση εργασίας, για τουλάχιστον 15 χρόνια, για την φροντίδα και ανάπτυξη του καμένου δάσους,
τοπική και κεντρική εξουσία ανοίγουν το δρόμο στα μεγάλα αρπακτικά που έρχονται για να θησαυρίσουν.
Κυβερνητικά στελέχη περιδιαβαίνουν τα χωριά μας και προσπαθούν να μας ξεγελάσουν.

Μας υπόσχονται σύμβαση στην ΤΕΡΝΑ. Είναι ντροπή οι υπαίτιοι της καταστροφής μας να προκαλούν προωθώντας την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του δάσους μας και ολόκληρης της περιοχής.

Δήμος και Περιφέρεια έχουν ευθύνη να πάρουν όλα τα μέτρα για να είναι ασφαλές το οδικό δίκτυο και να κοπούν τα επικίνδυνα δέντρα.
Να απαιτήσουν χρηματοδότηση από αυτούς που μας άφησαν στο έλεος, την κυβέρνηση και το κράτος και όχι να βάζουν την κάθε ΤΕΡΝΑ να κάνει μπίζνες στις πλάτες μας.

Δεν μπορούμε να έχουμε καμιά εμπιστοσύνη σε όσους έχουν ευθύνες για την καταστροφή μας!

Οι ίδιοι τώρα θέλουν να μας εξαπατήσουν για να μας έχουν χωρισμένους και διασπασμένους ώστε να μας έχουν του χεριού τους!
Θέλουν τους ρετσινάδες χώρια από τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους χώρια από τους επαγγελματίες, ώστε ο καθένας να πολεμάει τον άλλον, αντί όλοι μαζί να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα για να μείνουμε στον τόπο μας!
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με μεροκάματα της πείνας, υποσχέσεις και «χορηγίες» θα τους αφήσουμε να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της περιοχής μας με την πράσινη ανάπτυξή τους η οποία αποδεικνύεται μαύρη και άραχνη για τον λαό.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα διασπάσουν τον ενωτικό αγώνα του λαού της Β. Εύβοιας! Θα πάρουν την πρώτη απάντηση στο αυριανό συλλαλητήριο!
Όλοι στον αγώνα για να μείνουμε στον τόπο μας!
Όλοι αύριο, Σάββατο 21 Αυγούστου, στις 7μμ, στον κόμβο της Στροφυλιάς!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ;;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια