ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΝΑ ΤΟ ...ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ;;

 

Φιλοξενήστε Αφγανούς μετανάστες και λάβετε μετρητά- ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν υποσχέθηκε οικονομικά κίνητρα στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λαμβάνουν πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο από το Αφγανιστάν.


Ο πρόεδρος Φον ντερ Λάιεν έκανε την ανακοίνωση μετά από επίσκεψη στο κέντρο υποδοχής των Αφγανών υπαλλήλων της ΕΕ στην αεροπορική βάση Torrejon στην Ισπανία το Σαββατοκύριακο και κάλεσε τα κράτη μέλη να δεχτούν πρόσφυγες από τη χώρα που έπεσαν πρόσφατα στους Ταλιμπάν.

«Καλώ όλα τα κράτη που έχουν συμμετάσχει στις αποστολές στο Αφγανιστάν, Ευρωπαίους και άλλα, να διαθέσουν επαρκείς ποσοστώσεις υποδοχής, ώστε συλλογικά να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη προστασίας», δήλωσε ο Φον ντερ Λάιεν, αναφορές 20 λεπτών .

«Η Επιτροπή είναι έτοιμη να εξετάσει τα απαραίτητα δημοσιονομικά μέσα για να στηρίξει τα κράτη μέλη της ΕΕ που θα προσφέρουν για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες να εγκατασταθούν στο έδαφός τους», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το 20 Minutes, δεν είναι σαφές πόσα κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να δεχτούν Αφγανούς πρόσφυγες και τα οποία αρνήθηκαν κατηγορηματικά την προσφορά.

Ενώ πολλές χώρες έχουν στόχο την εκκένωση χιλιάδων Αφγανών και υπηκόων της ΕΕ από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, ορισμένα αεροπλάνα έχουν αφήσει το αεροδρόμιο σχεδόν εντελώς κενό.

Ένα γερμανικό αεροσκάφος Luftwaffe A-400M, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 200 ​​άτομα, μετέφερε μόλις επτά από την Καμπούλ την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο ηγέτης των Εργατικών του Ηνωμένου Βασιλείου Sir Keir Starmer επικαλέστηκε αναφορές ΜΚΟ που ισχυρίζονταν ότι βρετανικά αεροσκάφη είχαν επίσης φύγει από την Καμπούλ σχεδόν άδεια.

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας αντέκρουσε αργότερα τον ισχυρισμό του ηγέτη της αντιπολίτευσης, λέγοντας: «Κανένα από τα αεροπλάνα μας δεν μένει κενό. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για άλλα έθνη, αλλά τα αεροπλάνα μας δεν αφήνουν ποτέ κενά. Αν έχουμε χώρους πάνω τους, τους προσφέρουμε για άλλα έθνη. Πήραμε πρόσφατα μερικούς διερμηνείς του ΝΑΤΟ, έχουμε βγάλει μερικούς ανθρώπους από άλλα [ευρωπαϊκά κράτη] ».

Η προσφορά μετρητών για στέγαση μεταναστών δεν είναι νέα πολιτική για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μπλοκ έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια ευρώ ως μέρος της μεταναστευτικής συμφωνίας με την Τουρκία από τότε που τέθηκε σε ισχύ το 2016 και νωρίτερα φέτος προσέφερε στην κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 3 δισεκατομμύρια ευρώ (2,5 δισεκατομμύρια//3,6 δισεκατομμύρια δολάρια) περισσότερα.

ΠΗΓΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: https://www.breitbart.com/europe/2021/08/24/eu-prez-to-member-states-host-afghan-migrants-and-get-cash/#

ΠΗΓΗ 2


 ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ;;;

"ΠΑΡΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ... ΤΕΛΕΙΩΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ... ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 37 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. 

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ- ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ.. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ;;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;; 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ.

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ "ΣΩΤΗΡΕΣ-ΕΤΑΙΡΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΕΣ ΑΕΙ;;

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΉΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια