ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ... "Αποχρώσες ενδείξεις χειραγώγησης μετοχών της Δ.Ε.Η."


Ποινικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ και τα όσα έγιναν με τη μετοχή της ΔΕΗ.

Εδωσαν τον ΔΕΔΔΗΕ σε πολυεθνική με βαριά ιστορία σκανδάλων

Έξι δικηγόροι μεταξύ των οποίων ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος για την προεδρία του ΔΣΑ, Αγης Τάτσης κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σε αυτή οι δικηγόροι, αφού παραθέτουν μία σειρά από δημοσιεύματα μεταξύ αυτών και του documentonews.gr, επισημαίνουν πως υπάρχουν «αποχρώσες ενδείξεις για την διάπραξη του αδικήματος της χειραγώγησης μετοχών εισηγμένων στο χρηματιστήριο αλλά και της ενδεχόμενης διάπραξης του αδικήματος της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος».

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του documentonews.gr, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου (δυο ημέρες μετά τις διθυραμβικές δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη και τρεις ημέρες μετά την ανακοίνωση της πώ-λησης του 49% του ΔΕΔΔΗΕ αντί 2,1 δις ευρώ) η μετοχή της ΔΕΗ έφτασε στα 10,5 ευρώ. Πρόκειται για μία αύξηση της τιμής της μετοχής κατά 6,06% σε σχέση με τη συνεδρίαση της 10ης Σεπτεμβρίου. 

Η αύξηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να «τσιμπήσουν» πολλοί μικροεπενδυτές. Τις επόμενες μέρες όμως η τιμή της μετοχής της ΔΕΗ κατέγραψε μία συνεχή και ανεξήγητη πτώση. 
Την περασμένη Παρασκευή 24/9, μια ημέρα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς να ασκήσει τα δικαιώματα του το ελληνικό δημόσιο, η μετοχή έκλεισε στα 7,98 ευρώ. Με τις απώλειες να ανέρχονται σε 24% από την «ανεξήγητη» πτώση.

Εδωσαν τον ΔΕΔΔΗΕ σε πολυεθνική με βαριά ιστορία σκανδάλων

Το αμαρτωλό παρελθόν της εταιρείας που «θα δώσει φτερά στη ΔΕΗ»

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Documento αποκάλυψε στο φύλλο της Κυριακής, το αμαρτωλό παρελθόν της εταιρείας που εξαγόρασε το 49% των μετοχών του ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για τη Spear WTE Investments Sarl, μέλος του Macquarie Infrastructure and Real Assets Group (MIRA).

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Documento η Macquarie, μια αυστραλιανή πολυεθνική ανεξάρτητη τράπεζα επενδύσεων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, προκάλεσε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό σκάνδαλο στο Λονδίνο. 

Επίσης η Macquarie, που είχε εξαγοράσει τη μεγαλύτερη βρετανική εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης, την Thames Water, είχε σχηματίσει ένα αχανές δίκτυο με υπεράκτιες εταιρείες μέσω των οποίων διοχετεύονταν χρήματα που είχε λάβει μέσω δανειοδότησης επικαλούμενη το όνομα της θυγατρικής της.

Επιπλέον η ίδια εταιρεία όταν τελικά αποχώρησε από την Thames Water την άφησε με 2 δισ. λίρες χρέος κι ενώ οι μέτοχοί της είχαν πλουτίσει από την είσπραξη υπέρογκων μερισμάτων, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο και στη Γερμανία.


Εδωσαν τον ΔΕΔΔΗΕ σε πολυεθνική με βαριά ιστορία σκανδάλων

Δείτε εδώ τη μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο:





ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ... ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "«αποχρώσες ενδείξεις για την διάπραξη του αδικήματος "
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ... 

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ...
 ΚΑΙ  ΠΛΕΟΝ Η Α.Α.Δ.Ε. ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ,
 ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ "ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ... "ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ" ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ - ΚΑΙ ΤΗΝ Δ.Ε.Η. - ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΔΩ "ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ;;;"!! 

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;
ΚΑΙ ΠΟΥ;;; 
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ;;;

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ  ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ;;;

 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΨΟΥΣ 8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣΤΕ 
ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ...

Ή ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ";;; Ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ;;; ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ;;; (ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ)

ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΘΩΩΣΕΙ- 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!! -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ -ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ- 
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΓΕΝΙΕΣ,  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!!!

 ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;;; 

 ΓΙΑΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ, Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΑΙ... Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΗ!!

ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ!


ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ 117 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΤΛ ΟΤΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ  ΜΟΝΟ 185 ΔΙΣ ΕΥΡΩ;;;


ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ";;; 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ.Ε.Η.;;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ;

ΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΦΕΚ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ "ΣΩΜΑ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ  - ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ "ΣΩΜΑ" "ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ" ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-
 ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, Ο,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!!!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ!! ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.. ΠΟΥΡΕ!! 
ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ 
ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ;;;
 ... ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ...
ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ...
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια