ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) "ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ" ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ


Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την έρευνα για τα «χρυσά» διαμερίσματα που αφορούν στη στέγαση χιλιάδων προσφύγων και μια νεοσύστατη ΜΚΟ η οποία δεν διαθέτει προϋπηρεσία στον χώρο.

Παράλληλα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης καλείται να δώσει εξηγήσει για τις δαιδαλώδεις και αδιαφανείς διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα του «Solomon» και των «Reporters United», ευρωπαϊκά χρήματα για τη στέγαση προσφύγων καταλήγουν μέσω του ελληνικού υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σε δύο εταιρείες real estate στην Αθήνα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι εν λόγω εταιρείες καταγγέλλονται από Κινέζους επενδυτές της Golden Visa για απάτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ελεγχθεί για «ξέπλυμα» χρήματος.

Μάλιστα οι «Solomon» και «Reporters United» αναφέρουν ότι αυτές οι εταιρίες «αθωώθηκαν» χάρη σε τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η καταβολή εκατομμυρίων ευρώ γίνεται μέσω μιας ΜΚΟ, η οποία δεν πληροί τα ουσιαστικά κριτήρια που όρισε η ελληνική κυβέρνηση ώστε “να μπει μια τάξη στις ΜΚΟ”, κι επιπλέον φέρεται να στήθηκε από συγγενικά πρόσωπα των υπεύθυνων των εταιρειών στις οποίες καταλήγουν τα χρήματα», τονίζεται στην ίδια έρευνα, ενώ αποκαλύπτεται ότι η νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten», εγγράφηκε στο Μητρώο σε χρόνο-ρεκόρ, εξασφαλίζοντας περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ για 15 μήνες.

Καταλήγοντας, η ίδια δημοσιογραφική ομάδα σημειώνει ότι στα ερωτήματα που έθεσαν, μετά από από την πολύμηνη δημοσιογραφική έρευνα, το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου απάντησε με μια «μη-απάντηση 58 λέξεων».

«Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προχώρησε σε ανοικτή πρόσκληση το 2020 για την ανανέωση του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, πρόσκληση στην οποία μπορούσαν να ανταποκριθούν νομικά πρόσωπα σε προκαθορισμένη τιμή μονάδος.

Έγιναν δεκτές όλες οι προτάσεις στη δεδομένη τιμή του προγράμματος. Σε περίπτωση που ο πάροχος είναι ΜΚΟ, θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες διαφάνειας που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία»
ήταν η απάντηση κενή περιεχομένου που έλαβαν οι ερευνητές.

Τέλος, όσον αφορά στις εμπλεκόμενες εταιρείες το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι «απέστειλαν εξώδικα επιχειρώντας να παρεμποδίσουν τη δημοσιογραφική έρευνα πριν τη δημοσίευσή της»
.



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΙΔΗΣΗ" ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; 
ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ; 
 ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ" ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;
Ή  ΜΗΠΩΣ ΟΙ "ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ; 
ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ "ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ. 
ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
 ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ" ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,  ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

 Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ...

 ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑΝ "ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΣΕΙ" ΤΟ 2006, 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΙ "ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΕΠΕΙΔΗ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..
ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3643/2006 ΑΡΘΡΟ 185 ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΟΤΙ "ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ"!
Ο "ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ", ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΝΙΘΑΓΕΝΗΣ", ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ! 
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΦΥΤΡΩΣΕ;;
ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ 87% ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;
Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ....ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
Ποια είναι η αλήθεια για την Ε.Ε.; (ΜΕΡΟΣ 12ο)- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

Μόνο στον Προϋπολογισμό του 2022 τα διατίθενται 243 εκατομμύρια ευρώ στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης και αυτά είναι τα φανερά κονδύλια που διαχειρίζεται το εν λόγω υπουργείο. 
Την ώρα που οι Έλληνες αγωνιούν για την υγεία και την εργασία τους – το 33% των πολιτών αδυνατεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης – με πλήθος μαθητών να λιποθυμούν κυριολεκτικά στα σχολεία η κυβερνητική πολιτική ζημιώνει ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι του Έλληνα, καθώς το κράτος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη των αναγκών των μεταναστών . 
ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής στο νόμο Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αναλύει το μεταναστευτικό ζήτημα στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ‘Έλενα Γκίκα.

EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια