ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ... "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"!!!

 

Κατά της οριζόντιας μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα τάχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης - «Δεν θα βάλουμε ξανά την Ελλάδα στο στόχαστρο των αγορών» 

- Τι σημειώνουν Χαρίτσης και Κατρίνης για την κατάσταση της αγοράς και της οικονομίας

Μόλις 40.000 επιχειρήσεις πληρούν τα κριτήρια για να λάβουν δάνεια, σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στη χθεσινή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο πλαίσιο των δράσεών του για τη στήριξη των μελών του και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Ο υπουργός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και ο βουλευτής και επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, πέρα από τις τοποθετήσεις που έκαναν, απάντησαν σε ερωτήσεις που δέχθηκαν από προέδρους φορέων και επιμελητηρίων και από μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Οι θεματικές που συζητήθηκαν και τα ζητήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους των επαγγελματικών κλάδων ήταν μεταξύ άλλων το κόστος της ενέργειας, ο ΦΠΑ στα τρόφιμα, ο ΕΦΚ και ο ΦΠΑ στα καύσιμα, η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, ο τραπεζικός δανεισμός, η ρύθμιση των οφειλών, η μη επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών, ο ρόλος και το μέλλον των μικρών επιχειρήσεων κ.ά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου ο υπουργός, απαντώντας στο αίτημα για περαιτέρω στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων με τη λήψη έκτακτων μέτρων, τάχθηκε κατά της οριζόντιας μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα εστιάζοντας στο αποτύπωμα που θα έχει αυτό το μέτρο στον κρατικό προϋπολογισμό και τονίζοντας ότι «δεν θα βάλουμε ξανά την Ελλάδα στο στόχαστρο των αγορών». 
Σημείωσε, ωστόσο, ότι το μεγάλο ύψος του πληθωρισμού κάνει διστακτικούς τους καταναλωτές. 
Αναφερόμενος στο πρόβλημα της έλλειψης ρευστότητας και τον αποκλεισμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον τραπεζικό δανεισμό, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι μόλις 40.000 επιχειρήσεις πληρούν τα κριτήρια για να λάβουν δάνεια, ενώ σχετικά με το αίτημα του ΕΕΑ και των μικρομεσαίων για αύξηση των δόσεων των πανδημικών οφειλών από τις 72 στις 120, ξεκαθάρισε ότι είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης σημείωσε ότι η πραγματική κατάσταση στην αγορά είναι πολύ μακριά από αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση, ανέφερε ότι η νέα κρίση απειλεί με βίαιη φτωχοποίηση μεγάλο μέρος της κοινωνίας, υποστήριξε ότι κερδισμένες είναι εταιρείες από τον χώρο της ενέργειας και αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του ιδιωτικού χρέους καθώς και για επιπλέον μέτρα που απαιτούνται με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων. Σχετικά με τον τραπεζικό δανεισμό αναφέρθηκε στην απουσία των μικροχρηματοδοτήσεων που θα μπορούσαν να στηρίξουν την αγορά και έκανε λόγο για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις να οδηγηθούν σε βίαιο «θάνατο» εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΠΗΓΗ



ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ 50% 


ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ .... "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 2-3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 2.000.000,ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,  ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 40.000.

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ή ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ Ή ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ- ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ELA ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΡΑΝ 586 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞ'ΙΣΟΥ. 
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΕΞ'ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞ'ΙΣΟΥ.

ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!
ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ... "ΔΑΝΕΙΚΑ", ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ...  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΨΟΥΣ 8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;; 

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ -ΠΙΟΝΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;;; 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;;; 
ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ; 
ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ; ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;;;


EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com





 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια