ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Διαμαρτύρεσαι; Πρόστιμο 5.000 ευρώ και ένας μήνας φυλακή!

 


Πρωτοφανή απόφαση του Πρωτοδικείου Σύρου! Εξοντωτική τιμωρία για τους κατοίκους της Τήνου!

Διαμαρτύρεσαι; Πρόστιμο 5.000 ευρώ και ένας μήνας φυλακή!


Πρόστιμο 5.000 ευρώ και ένας μήνας φυλακή είναι η… προαποφασισμένη ποινή για κάθε… μελλοντική κινητοποίηση των 100 κατοίκων της Τήνου ενάντια στη βιομηχανία αιολικών εγκαταστάσεων στο νησί! 

Αυτή την πρωτοφανή απόφαση έλαβε το Πρωτοδικείο Σύρου καταδικάζοντας 71 κατοίκους (από τους 100 συνολικά) για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις εναντίον της καταστροφής του τόπου τους. Το δικαστήριο δεν αρκέστηκε στην επιβολή προστίμου ύψους 4.860 ευρώ (συν τα δικαστικά έξοδα) για τους 71 κατηγορούμενους από την εταιρεία (σ.σ. 28 δεν κλήθηκαν να πληρώσουν κι ένας είχε πλήρη απαλλογή ως ανήλικος), αλλά καθόρισε εξοντωτική τιμωρία για κάθε μία ξεχωριστή διαμαρτυρία, ποινικοποιώντας κάθε κινητοποίηση!

 Πηγή 


.......................................................................................................................................
Ας θυμηθούμε τα γεγονότα καταστολής των κατοίκων της Τήνου, απο τα Σώματα Ασφαλείας (;;;)
 τον Οκτώβριο του 2021, με την τοποθέτηση της Κας Τσιμπογιάννη Παναγιώτας , δ/ντριας γραφείου του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις, στο ELEFSIS TV.


ΠΗΓΗ




"ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ "ΚΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ" ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ...
ΕΜΕΙΣ, ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ -ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ- ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ.... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ... ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ", ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ...."

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;; ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ..
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!
ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!
ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ - ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ- ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια