ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΠΑΛΙΕΣ "ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ"


Αντινόηση vs πραγματικότητα

Όσο τα «άξια» πληρωμένα και επιδοτούμενα σε διάφορες λίστες «Πρώτο Θέμα», «dikaiologitika» και λοιπά site, συνεχίζουν μέσω των συντακτών τους να παραπληροφορούν, παραπλανούν, αλλά και αποπροσανατολίζουν το αναγνωστικό κοινό τους, με τη γνωστή τακτική της κατίνας της γειτονιάς,
 που παλεύει με νύχια και με δόντια να αλλοιώνει την εικόνα του εκλεγμένου προέδρου του εθνικού πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», κύριο Αρτέμη Σώρρα (αθωωμένο δύο φορές για διασπορά ψευδών ειδήσεων και αθωωμένο για κακουργηματικές κατηγορίες), εμείς θα ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό, το γιατί ο πρόεδρος τόνισε στην ομιλία του πλήθος φορών τις λέξεις «πολιτεία – πολίτης».



Όσο κάθε συντακτική ομάδα οποιουδήποτε μέσου – ανώνυμα ή επώνυμα – παραπληροφορεί τους Έλληνες πολίτες με μισές πληροφορίες, με χαρακτηρισμούς προς τον κύριο Σώρρα και τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», θα είμαστε εδώ να υπενθυμίζουμε ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι του κυρίου Σώρρα μόνο, αλλά κάθε ενεργού πολίτη που άκουσε το κάλεσμα της ένωσης.

Παραθέτουμε ενδεικτικά από τις 12 περιφερειακές διοικήσεις της "Ελλήνων Συνέλευσις", τα εξής κανάλια στο youtube :

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ε.ΣΥ. ΚΠΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ε.ΣΥ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Όσο θα χτυπιέται ο κάθε πληρωμένος τυχάρπαστος ότι είμαστε «οπαδοί», θα είμαστε εδώ να υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που φωνάζουμε στους δρόμους για το άδικο που βιώνουμε και πώς μπορούμε να το αλλάξουμε - ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 6199/4.9.2015 - το κάνουμε μέλη του οργανισμού, άνθρωποι, πολίτες, για το σύνολο των πολιτών.




Όσο θα αποσιωπούν τις δημόσιες απαντήσεις μας στην παραπληροφόρησή τους, θα είμαστε εδώ να αναδεικνύουμε την αλήθεια με τα μέσα που εμείς οι ίδιοι ενεργοί πολίτες, μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», δημιουργήσαμε. Όπως εκατοντάδες blogs των κατά τόπους οργανισμών «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ενδεικτικά παραθέτουμε τα εξής :

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Καματερού 2"

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Ρότενμπεργκ (Rottenburg)"

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Βαθέος Σάμου"

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Ηρακλείου"

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Στρυμώνα Σερρών"

Blog "Ελλήνων Συνέλευσις Λευκιμμαίων Κέρκυρας"

Όπως δεκάδες web tv και web radio από τα οποία εκπέμπουμε καθημερινά, αναδεικνύοντας τα αίσχη, μα και παρουσιάζοντας το σχέδιο της επόμενης μέρας μέσω των προγραμματικών δηλώσεών μας, οι οποίες έχουν απόλυτο, νομικό, δεσμευτικό χαρακτήρα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής :

ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΗΙΣ

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ

ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ

ΡΑΔΙΟ ΗΡΙΔΑΝΟΣ

ΤΑΛΩΣ WEB RADIO

WEB RADIO ORFEAS

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ & WEB TV

ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ

WEB RADIO TV ΠΑΤΡΙΔΑ

ΕΦΤΑΓΡΑΜΜΟ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ

ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».

Κουράσατε με το να πιπιλάτε παλιές καραμέλες που ήδη σας έχουν κάτσει στο λαιμό.
Οι περισσότεροι αναγνώστες σας πλέον, αντιλαμβάνονται ότι γράφετε πάντα ανάλογα με το από πού πληρώνεστε, εξυπηρετώντας τα αφεντικά των αφεντικών σας.

Και για αυτό θα χάσετε «κυρίες και κύριοι» συντάκτες και δημοσιογράφοι των καθεστωτικών μ.μ.ε.
Γιατί σε αντίθεση με εσάς, ό,τι κάνουμε ενωμένοι ως μέλη της «Ε.ΣΥ.» για την εκπλήρωση του στόχου και του σκοπού, το κάνουμε με καρδιά και ψυχή.

Η αλήθεια και το δίκαιο είναι με το μέρος μας και για όποιον πραγματικά θέλει να ενημερωθεί τόσο για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/5/2022, όσο και για οτιδήποτε αφορά τον απελευθερωτικό αγώνα που συνεχίζουμε και δίνουμε τόσα χρόνια, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ από τους ίδιους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και τους ίδιους που τόσα χρόνια χλευάζετε δίχως να γνωρίζετε ούτε αυτούς, ούτε το έργο τους.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΙ Ε.ΣΥ.

Ιακώβου Αναστασία, ενεργό μέλος «Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής»


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια