ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Έμειναν μόνοι τους, να επιβιώνουν σε μια καμένη γη.


ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Αποζημιώθηκαν με ψίχουλα για τις ζημιές που έπαθαν, έμειναν χωρίς μεροκάματο, χωρίς αντιπλημμυρικά έργα-με τον φόβο της πλημμύρας- και χωρίς πρόληψη και προστασία από μια νέα πυρκαγιά.
 Έμειναν μόνοι τους, να επιβιώνουν σε μια καμένη γη. 

Για την προκλητική κρατική αδιαφορία αλλά και για την ανασφάλεια των πολιτών της Β.Εύβοιας, μιλάει η κυρία ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , Διευθύντρια Γραφείου του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Μια συζήτηση για φλέγοντα θέματα στην φλέγουσα επικαιρότητα στην χώρα μας που δεν μένουμε ποτέ ήσυχοι... και όπως μας δηλώνει η κ. Τσιμπογιάννη "φροντίζουν οι κυβερνώντες μας να μας έχουν συνεχώς ανήσυχους και συνεχώς ανασφαλείς"!

Το σημερινό μας θέμα αφορά την Εύβοια που κάηκε μια τεράστια έκταση εκεί, κι όχι μόνο εκεί βεβαίως αλλά και στην Αττική. Όμως εμείς θα μείνουμε στην Εύβοια και Θέλουμε να δούμε τι έχει γίνει δέκα μήνες μετά.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε τις αρχές Αυγούστου του 2021 έκαψε περίπου 550.000 στρέμματα. Μιλάμε για τεράστια έκταση που αντιστοιχεί περίπου στο 1/3 της Εύβοιας

«… Δέκα μέρες αφέθηκε να καίγεται το νησί μέχρι να φτάσει η φωτιά στην θάλασσα. Οι μαρτυρίες των κατοίκων… όλοι πήραμε κάποια ιδέα και από τα ΜΜΕ, αλλά καλύφθηκε και από τα βίντεο στα social media που ανέβαζαν οι ίδιοι οι παθούντες. Αυτό που πέρασαν οι κάτοικοι της Εύβοιας , το ζήσαμε με μια άλλη τραγωδία το 2018 στο Μάτι που θρηνήσαμε ανθρώπινες ψυχές, συμπολίτες μας, δικούς μας ανθρώπους. Οικογένειες που ακόμα θρηνούν και προσπαθούν να βρούν μια άκρη δικαστικώς για τις ευθύνες τότε…

Η Εύβοια ήταν ένα νησί καταπράσινο. Η διαδρομή που ακολουθούσε κάποιος για να πλησιάσει αυτά τα πανέμορφα παραθαλάσσια χωριά ήταν μέσα στο πράσινο και τώρα όποιος πάει προς τα εκεί θα δει μια μαυρίλα, καψαλισμένα, καρβουνιασμένα δέντρα.

Οι άνθρωποι εκεί κυριολεκτικά έδωσαν τα μηνύματα σε όλους τους αποδέκτες, βγάλανε αυτή την αδιαφορία την εγκληματική ουσιαστικά… γιατί όταν τους καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον, για ποια ζωή μιλάμε;..."
αναρωτιέται η κ. Τσιμπογιάννη.
Ιδιαίτερα όταν οι περισσότεροι έχουν επαγγέλματα που συνδέονται άμεσα με την φύση... 

Και συνεχίζει: "...Ήταν ρητινοκαλλιεργητές, λόγω των πολλών στρεμμάτων δάσους, δασεργάτες, μελισσοκόμοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι… Που είναι τα βοσκοτόπια τώρα; Που είναι τα ζωντανά τους που τους κάηκαν πολλά ζωντανά και δεν έχουν πλέον ούτε βοσκοτόπια και το κράτος δεν τους δίνει ούτε τροφή, χρήματα δηλαδή για τροφή.

Η κ. Τσιμπογιάννη αναφέρει τις μαρτυρίες των ίδιων των κατοίκων: "...Έχουν βγει και λένε πώς έμειναν μόνοι τους τότε… πώς τα πυροσβεστικά τους έλεγαν δικαιολογίες τύπου «δεν έχουμε νερό". Όταν όμως ήρθαν οι Ρουμάνοι με υπερσύγχρονα πυροσβεστικά οχήματα μάνικες, πίεση νερού, έσβησαν μεγάλο κομμάτι φωτιάς και απορούσαν και οι ξένοι πυροσβέστες τότε, γιατί η δική μας πυροσβεστική δεν επενέβη, γιατί δεν καλέστηκαν νωρίτερα. Ήθελαν και 3 μέρες να φτάσουν, ήρθαν προς τέλος της φωτιάς και έκαναν και μεγάλο έργο...."

Ποιος ευθύνεται για αυτή την τραγική διαχείριση της πυρκαγιά; Είχαν πάρει "προληπτικά μέτρα";;

"...Τους έδιωχναν με απειλές φύγετε από τα σπίτια σας να σώσετε την ζωή σας. Και έφυγαν οι κάτοικοι και νομίζανε το αυτονόητο, ότι πίσω τους θα ήταν η πυροσβεστική να παλέψει κυριολεκτικά να σώσει την περιουσία τους και τελικά διαπιστώσαν ερχόμενοι ότι η πυροσβεστική δεν έκανε τίποτα. Τα σπίτια κάηκαν, ο φυσικός αυτός πλούτος καταστράφηκε και έμειναν άνεργοι, χωρίς εργασία, χωρίς αποζημιώσεις και ψίχουλα αποζημιώσεις για να φτάσουμε σήμερα 10 μήνες μετά...."

Όλοι θυμόμαστε ότι το επιχείρημα της κυβέρνησης ήταν «ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές", γιατί τελικά χρησιμοποίησαν την πυροσβεστική για να εκκενώσουν τον χώρο.

"Αυτή ήταν η εντολή…" μας επιβεβαιώνει η κ. Τσιμπογιάννη και συμπληρώνει: "... πυροσβέστες που ήθελαν να βοηθήσουν αλλά είχαν τέτοιο κυνήγι από τους ανώτερους ότι θα διακινήσουν πειθαρχική αναφορά και θα έχουν και μείωση του μισθού, οπότε δεν επενέβησαν οι πυροσβέστες και με δική τους ομολογία δεν επενέβησαν στην πυρόσβεση. Στο καθήκον τους! Σε αυτό που καλείται η πυροσβεστική να κάνει να προστατεύσει ναι ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες!!!…"

'Οχι, θύματα δεν θρηνήσαμε αλλά αυτοί που έμειναν δεν είναι σαν ζωντανοί-νεκροί;

 "...Δεν έχουν να επιβιώσουν από πουθενά.." μας απαντά η κ. Τσιμπογιάννη "... από ένα περιβάλλον που δεν έχει να τους προσφέρει αυτά που τους πρόσφερε πριν. Έχασαν και την ποιότητα της ζωής τους.... Έχασαν την ζωή τους. Ξεκινούν πάλι από την αρχή και μάλιστα, χωρίς να έχουν κάτι για να ξεκινήσουν την νέα τους ζωή. Χωρίς να έχει φροντίσει το κράτος να τους βοηθήσει..."

Ποια είναι  όμως τα προβλήματα σήμερα των κατοίκων;

Τι έγινε με τις υποσχέσεις για εργασία που δόθηκαν σε κάποιους, όπως είναι οι ρητινοκαλλιεργητές;

Η κ. Τσιμπογιάννη μας ενημερώνει: "....Δεν έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα. Οι ρητινοκαλλιεργητές έχουν μείνει παντελώς χωρίς αντικείμενο. Για να βγάλεις ρητίνη πρέπει να έχεις ένα δέντρο με διάμετρο 25-30 εκατοστά. Αυτοί οι άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους για τα επόμενα 30-40 χρόνια....Οι μελισσοκόμοι τα ίδια, οι άνθρωποι που εργαζόνταν στα δάση τα ίδια..."

'Οσο για τα αντιπλημμυρικά έργα...
"...Δεν έκαναν τα αντιπλημμυρικά έργα που υποσχέθηκαν. Είναι συνεχώς σε μια ανασφάλεια τι θα πάθουν όταν θα βρέξει!..."

Ποιές όμως από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου της κυβέρνησης για τις ελαφρύνσεις και την βοήθεια που θα προσέφερε στους πυρόπληκτους της Εύβοιας, έχουν γίνει;

"...Υπάρχει μια δαιδαλώδης διαδικασία για να πάρουν οι άνθρωποι αυτοί μέχρι τέλους τα χρήματα που πρέπει. Πρέπει να παρουσιάσουν τιμολόγια, περνούν συνεχώς από έλεγχο. Οι υπηρεσίες του κράτους που έλεγξαν ποια σπίτια είναι κατεστραμμένα, ποια είναι κόκκινα, ποια είναι κίτρινα έχω να σας πω, στην αρχή μπορεί να ήταν κόκκινα, σε ένα δεύτερο έλεγχο τα έβγαλαν κίτρινα … αυτό έχει διαφορά στην αποζημίωση που θα πάρει ο ιδιοκτήτης...."  αναφέρει η κ. Τσιμπογιάννη.

Έχει ανακοινωθεί όμως και ένα σχέδιο ανασυγκρότησης για την Βόρεια Εύβοια. Τι γίνεται με αυτό; Πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα;;;

"...Όλοι αυτοί που βρίσκονται στις κυβερνήσεις τους έχουμε μάθει όλους να έχουν μεγαλεπίβολα σχέδια και μάλιστα να κάνουν και νόμους, που φαντάζουν υπέροχοι όταν τους ακούει κάποιος… αλλά ως δια μαγείας καταρρέουν ως χάρτινος τοίχος και δεν γίνεται τίποτα..." μας απαντά η κ. Τσιμπογιάννη και συμπληρώνει: "...Υπάρχουν κάποιες μελέτες, 14 τω αριθμώ ότι θα φτιαχτεί η Β. Εύβοια, θα προσελκύσουν τουρισμό, θα προσελκύσουν επενδύσεις… αυτό θέλουν να κάνουν. Μελέτες βέβαια όπως έχουν ανακοινώσει οι ίδιοι θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο του 2022..."

Δηλαδή με λίγα λόγια,  θα κλείσει ο χρόνος και οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ούτε την οικονομική ενίσχυση, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς αυτή η οικονομική ενίσχυση δεν φτάνει σε κανέναν να επιβιώσει για έναν χρόνο και παραμένουν άνεργοι και κατεστραμμένοι. 

"... Και αυτές οι επιχειρήσεις... υποψιάζεται ο κόσμος κι ανησυχεί για την ακρίβεια και νιώθει ανασφαλής, μήπως είναι δικοί τους άνθρωποι που βολεύουν τους δικούς τους που θα φτιάξουν αιολικά πάρκα, που θα φτιάξουν δικές τους εγκαταστάσεις που θα κερδίζουν οι ίδιοι.
 Μήπως εκμεταλλευτούν την καμμένη μας γη, όπως κάνουν συνήθως;....Μήπως κάνουν αλλαγή χρήσης γης, που κι αυτό το έχουμε δει και ξαφνικά όλον αυτόν εξαθλιωμένο κόσμο τον προσλάβουν;;; Επειδή θα υπάρχει για χρόνια η ανεργία..."  μας αναφέρει η κ. Τσιμπογιάννη που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: "... Η περιοχή θα ερημώσει, αν δεν γίνει κάτι γρήγορα!!! Γιατί οι άνθρωποι θα φύγουν για να βρουν δουλειά. Δουλεία, όχι εργασία, γιατί αν δεν έχεις δουλειά δεν μπορείς να επιβιώσεις. Οπότε θα φύγουν, όπως και οι νέοι φεύγουν..."

...Βγήκε ο Υπουργός Τουρισμού και είπε ότι θα βγάλει ένα ψηφιακό πάσο των 150 ευρώ προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να επισκεφτούν φέτος την Β. Εύβοια που πάλι δεν καλύπτει να μείνεις, να φας κτλ. Ουσιαστικά ούτε καν την βενζίνη δεν σου καλύπτει. Κοροϊδεύουν!  Μας εμπαίζουν όλους!!!
...Είμαστε μόνοι μας κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε...."

Όμως οι ανάγκες των ανθρώπων δεν μπορούν να περιμένουν ένα χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν

Φέτος τι έχει κάνει άραγε η κυβέρνηση για την αντιπυρική προστασία;
Εμείς ως πολίτες μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς; 

"...Με δανεικά μισθωμένα αεροπλάνα; Με δανεικούς ξένους πυροσβέστες… γιατί δεν παίρνει Έλληνες πυροσβέστες και να τους έχει μόνιμους; Γιατί να δανειζόμαστε;..." ρωτάει η κ. Τσιμπογιάννη

Ποια είναι η θέση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ; Αν ήταν στην διακυβέρνηση της χώρας πώς θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα; Τι πρέπει να κάνει μια κυβέρνηση ώστε να αισθανθεί ο Έλληνας πολίτης ασφαλής;;

Η κ. Τσιμπογιάννη είναι ξεκάθαρη: "Έχει στηθεί ένα πρόγραμμα που θα κινηθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ένα πρόγραμμα που αφορά τον Άνθρωπο σε όλες του τις εκφάνσεις, μέσα στην κοινωνική του ζωή, την ασφάλεια του, την υγεία του, την παιδεία του, στο πυροσβεστικό σώμα... 
Όλα αυτά τα κομμάτια θα τα υποστηρίξει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γιατί ξέρει που πονάμε. 
Πονάμε στην πρόληψη... θα επενδύσουμε όλα αυτά τα κεφάλαια, γιατί τα κόμματα δεν είχαν τίποτα... μόνο χρέος είχαν να διαχειριστούν και δημιουργούν επιπλέον χρέος μονίμως που συνεχώς αυξάνεται... και δεν το έχουν οι ίδιοι, αλλά είναι στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου.... Με τον πλούτο που έχει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τον πλούτο που φρόντισε ο Πρόεδρος μας ο κ. Αρτέμης Σώρρας να έχουμε, μιλάμε για τεράστια δεδομένα κεφάλαια, άφθονα, 5, 5 τρισεκατομμύρια, 2, 3 τρισεκατομμύρια και τα 600 δις..."

Και καταλήγει: "...Τι μπορούμε να κάνουμε; Τα πάντα! Αεροπλάνα; δικά μας! πυροσβέστες; όχι από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο που είναι η αντιπυρική περίοδος, αλλά μόνιμα!... Κι έχουν στηριχθεί στους εθελοντές. Φέτος είναι 4000 άτομα το δυναμικό των εθελοντών. Άρα, δεν έχουμε δύναμη... 

...ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ;; ΚΑΗΚΑΜΕ! ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ! ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ. 
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ!

 ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ, ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ, ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΕΜΑΣ! 
 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!

...ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ … ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΑΡΙΣΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ.

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!

 ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..."



ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια