ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Μέρος 2ο - Ένας νόμος που αλλάζει την καθημερινότητα όλων!

 
Τι αλλάζει με τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο ; (ΜΕΡΟΣ 2Ο)

Με τον νέο Εθνικό Κλιματικό Νόμο θεσπίζονται μέτρα και πολιτικές για την προσαρμογή της χώρας στην κλιματική αλλαγή. 
Στο σημείο αυτό προκύπτουν πολλά ουσιώδη ερωτηματικά: 
Πρώτη φορά αλλάζει το κλίμα στον πλανήτη μας ή μήπως άλλαζε πάντα; 

Υπάρχει πραγματική ανάγκη για την θέσπιση ριζικών αλλαγών, μέτρων και ανακατατάξεων τα οποία θα αλλάξουν τη ζωή όλων μας; 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ παρουσιάζει το θέμα στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

Συνεχίζουμε να αναλύουμε τον νόμο που βγήκε σε ΦΕΚ στις 27/5/2022 τον ν. 4936/2022 έναν νόμο που "προγραμματίζει" την ζωή μας για τα επόμενα 30 χρόνια, μέχρι το 2050!!! Αυτό και μόνο πρέπει να μας προβληματίσει!

Ο κ. Αναγνωστόπουλος μάλιστα αναφέρει ότι "ακόμα και στο επίπεδο των εταιριών συνήθως κάνουν επιχειρηματικά προγράμματα σε βάθος πενταετίας, άντε και δεκαετίας. Τώρα βλέπουμε ότι προγραμματίζουν για τα επόμενα 30 χρόνια!»


Είναι τόσος αναγκαίος αυτός ο νόμος; Όλες αυτές οι αλλαγές είναι αναγκαίες να συμβούν;

"...Οι κλιματικές αλλαγές πάντα συνέβαιναν. Δεν είναι κάτι καινούργιο και επιστημονικά έχει αποδειχτεί ότι παλιότερα είχαμε υψηλότερη μέση θερμοκρασία από ό,τι έχουμε σήμερα και είναι όλα καταγεγραμμένα. Όμως το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι που θα φέρει καταστροφή. «Θα λιώσουν οι πάγοι , θα πλημμυρίσουμε, θα ανέβει η στάθμη 3 μέτρα, θα χαθούν νησιά…» κτλ" μας λέει ο κ. Αναγνωστόπουλος

Ο πλανήτης είναι εκατομμύρια χρόνια από την δημιουργία του κι υπάρχουν κάποιες ισορροπίες που δεν αλλάζουν ποτέ. Όπως για παράδειγμα, το οξυγόνο δεν αλλάζει ποτέ και είναι όλα τα χρόνια σε ένα συγκεκριμένο σημείο, στο 21%.

Και συνεχίζει: "Η γη μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αυτοδιορθώνεται. Δεν χρειάζεται εμάς για να την «διορθώσουμε».
Όμως βλέπουμε εδώ έναν νόμο να νομοθετεί πώς θα διορθώσουμε εμείς την γη!..."

Πώς είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;

"Είναι δυνατόν, όταν μιλάμε για εταιρίες και μιλάμε για κέρδος και βάζουμε από το άρθρο του νόμου μπροστά τους επενδυτές κι όχι τους ανθρώπους τότε «θέλουμε» να το κάνουμε για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα μας. Όταν κοιτάμε τις μπίζνες και όχι τους ανθρώπους, τότε έχουμε τέτοιους νόμους..." μας απαντά ο κ. Αναγνωστόπουλος

Οι εταιρίες έχουν επίκεντρο το κέρδος. Από την στιγμή που δεν είναι ο άνθρωπος το επίκεντρο του συγκεκριμένου νόμου αλλά και των υπολοίπων τότε αντιλαμβανόμαστε ποια θα είναι τα αποτελέσματα...

"...Γι αυτό δημιουργήσαμε τον ανθρωποκεντρικό οργανισμό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ με κέντρο τον Άνθρωπο που όλα γίνονται για τον Άνθρωπο και ακριβώς θέλουμε να διεκδικήσουμε να έχουμε την δική μας νομοθεσία που θα βασίζεται στις ανάγκες των ανθρώπων και στο δίκαιο κι όχι να επικυριαρχούμε ο ένας πάνω στον άλλον..." μας δηλώνει.

 Επειδή το νόμισμα έχει δύο πλευρές, αν δούμε μόνο την μία σίγουρα δεν θα βγάλουμε άκρη. Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε όλη την αλήθεια. Θα πρέπει να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε, τι έχει προηγηθεί, τι συμβαίνει τώρα και τι μέλλει γενέσθαι.


 Γιατί ο νόμος μιλάει για... "ευκαιρίες";;;

Ο κ. Αναγνωστόπουλος μας απαντά: "Ίσως θεωρητικά μας λένε ότι θα είναι και μια ευκαιρία να ζήσουμε καλύτερα αφού θα διαφοροποιήσουμε τα πάντα!..."

Ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας, γιατί κανένας νόμος δεν έχει βοηθήσει τον άνθρωπο τα τελευταία χρόνια. Είναι όλοι απέναντι από τον άνθρωπο.

Τι σημαίνει "προυπολογισμός άνθρακα";; 

"Έβαλαν τα όρια στον άνθρακα, μας λέει ο κ. Αναγνωστόπουλος και γι αυτό έφτιαξαν χρηματιστήριο και το έχουμε μετατρέψει σε μπίζνες...."

Για ποιους λόγους λοιπον χρειάζεται να γίνει η εφαρμογή του νόμου και σε ποιους τομείς…

Είναι αναγκαίοι αυτοί οι στόχοι που θα αγγίξουν όλη την κοινωνία, την οικονομία και τα οικολογικά συστήματα, άρα θα επηρεάσει όλους μας και τα πάντα στην καθημερινότητα μας;;

Τι είναι το "ανθρακικό αποτύπωμα;"


"...Το διοξείδιο του άνθρακα φταίει για όλα και καταπολεμείται. Εμείς όμως τι ξέρουμε από την φυσική; Πως τα φυτά, ο,τιδήποτε αναπτυχθεί θέλει διοξείδιο του άνθρακα. Δηλαδή, η ίδια η ζωή χρειάζεται το διοξείδιο του άνθρακα. Το φυτό την νύχτα απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα και μας δίνει οξυγόνο! Άρα λοιπόν;..."αναρωτιέται. 

Και συνεχίζει: "...Μας έχουν περάσει ότι αν μια απόφαση βγαίνει από κάποια επιτροπή «ειδικών» έχει βαρύτητα για όλους εμάς. « Θεωρούμε ότι αυτοί έψαξαν και ξέρουν. Όμως εμείς ξέρουμε πώς ξεκίνησε το θέμα της κλιματικής αλλαγής; Από την Θάτσερ όταν ήθελε να σταματήσει τους ανθρακωρύχους. Τι έκανε; Έδωσε κάποια εκατομμύρια λίρες σε πανεπιστήμια και βγήκαν οι επιστήμονες και είπαν «ναι, είναι καταστροφικό να καίμε άνθρακα κι έτσι έχασαν και τις μάχες τους οι ανθρακωρύχοι..."

Βεβαίως όλοι αυτοί πατάνε πάνω στην άγνοια μας...

Ποιες είναι λοιπόν οι "στρατηγικές" για να μετριάσουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και πώς θα προσαρμοστούμε εμείς όλοι στην κλιματική αλλαγή, χωρίς να έχουμε αναδείξει ότι υπάρχει αναγκαιότητα της κλιματικής αλλαγής;;; 

Τι είναι το ΕΣΠΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠεΣΠΚΑ;;;

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…μήπως θέλει να μας στείλει το μήνυμα ότι θα έχουμε ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ;;; 


Υπακούμε στους νόμους χωρίς να νοούμε και να αναλογιζόμαστε ποια είναι η αναγκαιότητα αυτής της κατάστασης κι όλης αυτής της πολυνομίας;;


Τι ορίζει τον ενεργό πολίτη από τον μη ενεργό;

Τέλος ο κ. Αναγνωστόπουλος μας δηλώνει: "..Τελικά, αν επιστραφεί η αφθονία στον πολίτη και πάρει τα δίκαια του και τα δικά του... γιατί ξέρουμε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ότι υπάρχει απίστευτος πλούτος, που είναι "πιστευτός" γιατί είναι με στοιχεία, είναι με αποδείξεις. Υπάρχει πλούτος που καλούμε τους συμπολίτες μας να έρθουν να τον διαχειριστούν... Πρώτο βήμα, να πάρει την γνώση, να ενωθεί μαζί μας, να γίνει ενεργός πολίτης να συμμετέχει στην διαδικασία του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι και να έρθει να διαχειριστούμε τον πλούτο. 

Εμείς του λέμε έλα να συνδιαχειριστούμε την ζωή μας και τον πλούτο μας, ενώ όλα τα άλλα κόμματα σου λένε να διαχειριστούμε το χρέος!

Το σύνολο για να λειτουργήσει θα πρέπει να ενωθεί, γιατί αν ήταν να το κάνουμε μόνοι μας θα το είχαμε κάνει ήδη και εσείς και εγώ και ο καθένας μας…το θέμα είναι να ενωθούμε όλοι γιατί όλοι χρειάζεται να συνλειτουργήσουμε. Όλοι να συνεισφέρουμε στην ένωση μας για να τελειώσουμε με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση των επικυρίαρχων που νοιάζονται πρωταρχικά για τους «επενδυτές» σε εισαγωγικά πάντα, γιατί οι επενδυτές είναι με δικά μας χρήματα… και μετά για τους πολίτες. Και το ίδιο κάνουν και στην Ευρωπαική Ένωση…

συνεχίζεται....  

Δείτε επίσης: (Βίντεο) Τι αλλάζει με τον "Εθνικό Κλιματικό Νόμο" ;


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια