ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Λίγη αξιοπρέπεια δεν μας έμεινε τελικά;;;


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ....

Η χώρα μας ζει άλλο ένα καυτό. στην κυριολεξία, καλοκαίρι, όχι μόνο από θέμα ζέστης αλλά και από την άποψη των πυρκαγιών. 
Παντού φωτιές που κατακαίνε χιλιάδες στρέμματα παρθένων δασών, καταστρέφουν βιότοπους και προστατευμένες περιοχές με σπάνια είδη φυτών και πτηνών.

Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αποποιείται την ευθύνη που της αναλογεί και παρουσιάζεται ως υπεύθυνη κυβέρνηση, που έχει λάβει τα μέτρα της, που βρίσκεται στο πλάι των πολιτών, που έχει προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό πυροσβεστών και οχημάτων καθώς κι εναέριων μέσων και μπλα μπλα μπλα....

Αυτά ακούσαμε δια στόματος Μητσοτάκη σε πρόσφατες δηλώσεις του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Μόνο που όσοι παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους δηλώνουν τα αντίθετα από τα λεγόμενα του Μητσοτάκη, φωνάζουν πως μόνοι τους αγωνίζονται με τις φλόγες και η αυτοκτονία του 80χρονου που είδε ξανά και ξανά το σπίτι του στις φλόγες, έρχεται ως επίλογος για να επιβεβαιώσει την αδιαφορία αλλά και την υποκρισία της κυβέρνησης.

Μας τα παρουσιάζουν όλα τέλεια κι άψογα τη στιγμή που βιώνουμε στο πετσί μας όλα τα παρατράγουδα κι ενοχλείται ο πρωθυπουργός από τα σχόλια των πολιτών όταν τον κατακρίνουν κι επισημαίνει πως δεν προσβάλλουν αυτόν αλλά προσβάλουν τους πυροσβέστες ενώ βρίσκονται στις ξαπλώστρες....

Αλίμονο...οι πολίτες κρίνουν και καλά κάνουν γιατί αυτό δηλώνει πως παρακολουθούν τα κακώς τεκταινόμενα της κυβέρνησης και καλά θα κάνουν να βγάλουν την ΝΔ από τον κατάλογο των υποψήφιων κομμάτων για τις επόμενες εκλογές.

Αυτός που δε σέβεται ούτε το περιβάλλον, ούτε τους πολίτες, ούτε τη ζωή την ίδια, ούτε τους εργαζόμενους στην πυροσβεστική είναι η ίδια η κυβέρνηση που από κάθε άποψη δεν σέβεται κανέναν εργαζόμενο και καμία εργασία και υπηρεσία τη στιγμή που το προσωπικό δεν επαρκεί ούτε και τα μέσα.


Από την άλλη, δηλώνει ο Μητσοτάκης πως "φέτος υπάρχει αύξηση στις εισαγωγές στα δημόσια ΙΕΚ. Είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση της επαγγελματικής παιδείας. Θεωρώ ότι είναι μια θετική εξέλιξη η οποία δικαιώνει τις επιλογές οι οποίες έγιναν από το Υπουργείο Παιδείας."

Δηλαδή φαίνεται καθαρά πως στόχος του υπουργείου παιδείας είναι να αυξηθούν οι εισαγωγές στα ΙΕΚ, δηλαδή να ενισχυθούν οι βοηθοί επαγγελμάτων και όχι οι επαγγελματίες και οι επιστήμονες. 
Χωρίς να επιδιώκω υποτίμηση των ΙΕΚ και καμίας άλλης σχολής, όμως αυτές οι δηλώσεις προσβάλλουν μαθητές και γονείς και κάθε πολίτη, πως το υπουργείο παιδείας είναι ικανοποιημένο από την έκβαση των σχεδίων του που το αποτέλεσμα τους είναι να μην μπαίνουν τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια αλλά στα ΙΕΚ...

Και τέτοιου είδους πολιτικούς κάποιοι σκέφτονται να τους ξαναψηφίσουν γιατί;;; για να μας αποτελειώσουν ως χώρα από κάθε άποψη;;;

Λίγη αξιοπρέπεια δεν μας έμεινε τελικά;;;

Ενδιαφέρον για τα παιδιά μας δεν έχουμε;;;

Ας το δείξουμε εμπράκτως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή...

Καρανίκου Αφροδίτη

ΠΗΓΗ:https://www.amna.gr/home/article/664441/Kur-Mitsotakis-Bathia-prosboli-pros-autous-pou-machontai-me-tis-foties-i-kritiki-apo-tous-purosbestes-tis-xaplostras---Ligos-perissoteros-sebasmos

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια