ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

( Βίντεο ) 2ο Μέρος Ο αφανισμός των αυτοχθόνων της Αμερικής

ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μιλάει για τον αφανισμό των αυτοχθόνων κατοίκων της Αμερικής αλλά και την ελληνική παρουσία σε αυτή την ήπειρο στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Η Γενοκτονία των Ινδιάνων & Τα Ελληνικά αποτυπώματα στην Αμερική (ΜΕΡΟΣ 2ο)


Τι έχει να μας πει η ιστορία για την δημιουργία των σημερινών «υπερδυνάμεων»;

Αυτό  θα είναι το συμπέρασμα που θα βγάλουμε από την ανάλυση της κ. Γκιούρα σε μια σειρά εκπομπών που αναδεικνύει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ αλλά και την γενοκτονία και τον αφανισμό Ελληνικών Φύλων που κατοικούσαν σε  όλη την έκταση του.

Σε συνέχεια της εκπομπής ‘Η Γενοκτονία των Ινδιάνων & Τα Ελληνικά αποτυπώματα στην Αμερική»  που μας αποδεικνύεται ότι  όλος ο πλανήτης είναι ΕΛΛΑΣ και τα αποτυπώματά του πολιτισμού μας είναι παντού θα μας απαντηθούν τα ερωτήματα:

Πώς καταστράφηκε αυτός ο πολιτισμός; Πώς άλλαξαν χέρια οι διοικήσεις; Και πώς άλλαξαν οι συνθήκες;

Πώς άλλαξαν οι ιδιότητες των ανθρώπων και των θεσμών;

Τι σημαίνει η ιδιότητα «ΒΑΣΗΛΙΑΣ»;

«… Όλα αυτά που προβάλλουμε μέσα από τις εκπομπές μας τα οποία έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον πλανήτη μας δεν είναι τίποτα άλλο πέραν από κλοπή και καπήλευση των ίδιων των δικών μας δικαίων που απορρέουν κι έρχονται από τους δικούς μας προγόνους  κι από τους δικούς μας δημιουργούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο και είναι αδιαμφισβήτητο…» μας δηλώνει η κ. Γκιούρα.

Όλη αυτή η ιστορία, πώς συνέβη, πώς άλλαξαν, πώς καταστράφηκαν και πώς αποίκησαν την Αμερική, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Άγγλοι, ουσιαστικά βλέπουμε μια ανατροπή διοίκησης του πλανήτη.

«…Οι πρόγονοι μας δεν έσφαζαν, δεν έδιωχναν τους κατοίκους των περιοχών. ΔΕΝ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ, ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ… υπάρχει μια μέγιστη διαφορά της κατοικίας από την αποικία, γιατί όταν κατοικείς είσαι κατά τον οίκο σου, είσαι στον οίκο σου, ενώ αποικία, έρχεται κάποιος να σε διώξει από την οικία σου εκτός…» μας τονίζει η κ. Γκιούρα

Υπήρχαν ελληνικές «αποικίες»;

Τι σημαίνει «αυτόχθονας»;

Πώς αποκαλούσαν τους Ινδιάνους, οι Ισπανοί και όλοι οι αγγλόφωνοι που αποίκησαν την Αμερική;

Βέβαια εδώ να πούμε ότι έχουν κερδηθεί δικαστήρια στην Αμερική από τους Ιθαγενείς Ινδιάνους κι έχει αναγνωριστεί η γενοκτονία τους και ο διωγμός από την γη τους. Πρόσφατα έκαναν δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα δικά τους τα εδάφη από την ξένη διοίκηση! Και πάλι τους αναγνωρίστηκαν γιατί δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο… δεν μπορούσαν να παραβλέψουν το γεγονός ότι οι Ινδιάνοι προυπήρχαν!

«Με μια απόφαση, δεν μπορείς να εξαφανίσεις μια ιστορία χιλιάδων ετών… και να θέλεις να την κρύψεις, δεν μπορείς! Δεν σε αφήνουν τα αποτυπώματα…» δηλώνει η κ. Γκιούρα. Τεράστιες εκτάσεις μνημείων αποκαλύφθηκαν στην Αμερική μαρτυρώντας τον τεράστιο πολιτισμό που είχαν δημιουργήσει οι άνθρωποι εκεί.

Ουσιαστικά όμως μιλάμε για τους προγόνους μας που τους γενοκτόνησαν, σβήνοντας κάθε μνήμη, κάθε ιστορία για να επανεγράψουν κάτι άλλο.

«…Αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ σε εμάς και αν το αφήσουμε να εξελιχθεί και συμβεί και έρχονται όλοι αυτοί σήμερα στην χώρα μας, με απώτερο σκοπό να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που έκαναν στους Αϊνού, στους Ινδιάνους , το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και εμάς… να μας διώξουν τους αυτόχθονες από αυτήν εδώ την γη. Τι θα λένε μεθαύριο τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ότι θα γράψει η ιστορία; Ότι «εμείς είμαστε κάτι άλλο από αυτούς… αφού είναι η συνέχεια μας!»;  

Στο παρελθόν λοιπόν βλέπουμε το μέλλον μας. Αν επιτρέψουμε να συμβεί το ίδιο πράγμα και δεν αναλάβουμε την διοίκηση έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας περιγράφει η κ. Γκιούρα για την γενοκτονία των Ινδιάνων.

Θα ακούσετε την συνέχεια της ιστορίας του Φερδινάνδου και της Ιζαμπέλας  για το πώς ξεκίνησαν και αποίκησαν την Αμερική.

Τι είναι το «διάταγμα της Αλάμπρα» που υπογράφηκε  στην Ισπανία το 1892;

Πώς επισφραγίζεται η οριστική διαγραφή και μη αναγνώριση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των αυτοχθόνων;

Τι ήταν ο Πόλεμος της Ανακατάκτησης , ποιοι και τι κέρδισαν από αυτόν;

Σήμερα μπορεί έχουν αλλάξει η μορφή και τα πρόσωπα, αλλά η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει σε τίποτα!

Αυτό που υπάρχει είναι μια απειλή … όλοι αυτοί οι αιώνες γενοκτονίας και τρομοκρατίας  υπάρχει γραμμένη στο dna μας και σε κάθε ερέθισμα συνεχώς ξυπνάει ο φόβος! Έχουν φροντίσει γι αυτό!

«Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι πρέπει από πάνω μας να είναι ένας μπαμπούλας που να τρίζει τα δόντια στους ανθρώπους, οι άνθρωποι να είναι πάντα υποδουλωμένοι και καθυποταγμένοι σε όλα και να μην σηκώνουν κεφάλι σε τίποτα και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Είναι μια λαίλαπα που δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε χώρια …» μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η κ. Γκιούρα.

Και συνεχίζει: «Βλέπουμε από τα γεγονότα της Ευρώπης που όλα συμπίπτουν κι όλα συνδέονται..οι αναταραχές,  η επιβολή του χριστιανισμού, ο μεσαίωνας, όλος αυτός ο σκοταδισμός … τα μαύρα χρόνια αυτά που εδραιώθηκαν που είναι πραγματικά θλιβερό αν ως Έλληνες άνθρωποι νοήμονα όντα, αν αυτή την στιγμή αφήνουμε τα μάτια μας κλειστά σε όλα αυτά που μας απειλούν, απειλούν την ακεραιότητα μας και την εδαφική, την κυριαρχική και την υπαρξιακή δυστυχώς, που δεν υπάρχει τύχη, αν αφήσουμε τα μάτια μας κλειστά, αυτό είμαστε καταδικασμένοι να ξαναζήσουμε… κι αυτό δεν πρέπει να συμβεί.
 Τώρα είναι η ώρα η δικιά μας που πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διώξουμε οποιαδήποτε απειλή από το κεφάλι μας…»

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε το χείλος του γκρεμού και δεν υπάρχει πορεία για τους Έλληνες ανθρώπους. Είμαστε στο τέλος και να δούμε το τείχος που έρχεται καταπάνω μας… γιατί η ιστορία έχει δείξει τι ακριβώς έχει συμβεί στο παρελθόν … 100 εκατομμύρια Ινδιάνοι γενοκτονήθηκαν! 

Μιλάμε για εκκαθάριση εδαφών προκειμένου να αποικηθούν και να χρησιμοποιηθούν έτσι όπως ήθελαν οι βιαστές των Ανθρώπων.

Η κ. Γκιούρα μας θυμίζει ότι αυτό συνέβη και στην Ιωνία, μόλις 100 χρόνια πριν από το σήμερα που χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο εκκαθάρισης για να γενοκτονήσουν τους προγόνους μας στην Ιωνία και να καταχραστούν και τα εδάφη μας.

Ο σκοπός είναι ο ίδιος και ο τρόπος επίσης ο ίδιος, λίγο πολύ καμουφλαρισμένος, αλλά πάντα ο ίδιος!

Υπάρχει βέβαια συνέχεια και ακόμα δεν έχει μπει στο παιχνίδι και η Αφρική… Ας μην βλέπουμε λοιπόν μόνο το δικό μας κομμάτι, γιατί ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη και αφορά όλους τους Έλλην ανθρώπους!

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια