ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ... χωρίς παραγραφές και ασυλίες!



ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Η απονομή δικαίου εφαρμόζεται πάντα από δικαστικές αρχές του κράτους. Οι δικαστικοί ορίζονται κατά το σύνταγμα ως δημόσιοι λειτουργοί και όχι ως δημόσιοι υπάλληλοι διότι εκτελούν ένα λειτουργικό έργο δικαίου. 

Παρόλα αυτά όμως αποτελούν μέρος της δημόσιας διοίκησης και θα πρέπει να δρουν πάντα υπέρ του δικαίου του πολίτη και κατ΄επέκταση της ίδιας της πολιτείας.

 Το δικαστικό σώμα έχει ρόλο σημαντικό για την κοινωνία καθώς είναι υπεύθυνο για την συνοχή και εύρυθμη λειτουργία της. 

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣIΣ» αναγνωρίζοντας αυτό τον σημαντικό ρόλο των δικαστικών αρχών δημιουργεί μέσω δομών το ασφαλές περιβάλλον ανεξάρτητο από κομματικές ή δογματικές εξαρτήσεις όπου οι δικαστές θα εφαρμόζουν διορθωτική, διανεμητική και εθιμική δικαιοσύνη. 

Η κυρία ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ, υπ. Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στον νομό Σερρών, αναλύει τις προτάσεις της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» για την λειτουργικότητα της δημόσια διοίκησης στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Δημόσια Διοίκηση με Κυβέρνηση «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ΜΕΡΟΣ 7ο)

Μέσα στα πλαίαια των εκπομπών που αναλύεται το τι θα αλλάξει στην διοίκηση της χώρας με διακυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, η παρακάτω εκπομπή αναφέρεται στο Δίκαιο και Δικαστικό Σώμα.

Όλοι φωνάζουμε για μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη και χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει δημοκρατία.

Τα ευρήματα του ενδελεχή ελέγχου που θα συντελεστεί από τις λεγόμενες "Επιτροπές Ελέγχου" σε όλες τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης θα παραπεμφθούν στο Δικαστικό Σώμα για να επέλθει η δικαίωση των πολιτών.

Τα εγκλήματα είναι πολλά όλα αυτά τα χρόνια εναντίον των Ελλήνων πολιτών και δεν μιλάμε μόνο για τελευταία 12 μνημονιακά χρόνια αλλά και πολύ νωρίτερα.

"...Η Δικαστική αρχή και οι Δικαστές παίζουν σημαντικό ρόλο μέσα στην κοινωνία καθώς είναι υπεύθυνοι για την συνοχή και την εύρυθμη λειτουργία της με τις αποφάσεις που παίρνουν γιατί πρέπει να ικανοποιούν πάντα το περί δικαίου αίσθημα.
Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα προκληθούν αναταραχές μεταξύ των πολιτών. Η αδικία θα πολλαπλασιάζεται.... Όλα όμως αυτά τα χρόνια ο πολίτης εισπράττει μια ατιμωρησία για ανθρώπους που θα έπρεπε πραγματικά να έχουν τιμωρηθεί και ενώ έχουμε πολλές επιτροπές ακόμα και μέσα στην Βουλή , δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη και πολλές υποθέσεις από αυτές, ενώ υπάρχουν στοιχεία έχουν μπει στο συρτάρι..."
μας λέει η κ. Εφραιμίδου και έχουμε πλείστα τέτοια παραδείγματα να θυμηθούμε!

Γίνεται απονομή δικαιοσύνης και τι σχέση έχει με τον χρόνο της απόδοσης της;

Πώς θα είναι πραγματικά ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη στην Ελλήνων Πολιτεία;

Γιατί μιλάμε για «λειτουργούς» του δικαστικού σώματος;

Πώς θα λειτουργεί η Δικαστική Αρχή και το Πειθαρχικό σώμα;

Ποια θα είναι η σχέση της Δικαστικής Αρχής με τους νόμους;

Το πώς θα γίνει όλο αυτό, η κ. Εφραιμίδου μας απαντάει: «το πώς θα γίνει είναι κάτι εύκολο. Αρκεί να αλλάξουν οι εντολές. Με μια κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ οι εντολές είναι ξεκάθαρες και θα είναι αυτές που αναφέρονται στις προγραμματικές μας δηλώσεις».

Για το τι επικρατεί σήμερα και πώς αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί το θέμα της δικαιοσύνης, αποτυπώνεται πολύ εύγλωττα από τον βουλευτή της Ν.Δ, Μπάμπη Παπαδημητρίου σε μια τηλεοπτική διένεξη που είχε με την Πρόεδρο των Βενζινοπωλών, όταν εκείνη του είπε «να κάνουν το αυτονόητο ως κυβέρνηση και να κλείσουν το παρα-εμπόριο που υπάρχει κάτω από το τραπέζι στον χώρο των καυσίμων».

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαδημητρίου απαντάει ότι δεν μπορεί να είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι να λειτουργούν ως ελεγκτικοί μηχανισμοί για το παρα-εμπόριο και την αισχροκέρδεια στα καύσιμα, αλλά ο ίδιος πολίτης να το καταγγείλει στην δικαιοσύνη!!!

Στην Ελλήνων Πολιτεία μας δηλώνει η κ. Εφραιμίδου "...δεν θα υπάρχουν ούτε παραγραφές ούτε ασυλίες… αυτά παράγουν μόνο άδικο. Είναι η μη ορθή διαχείριση δικαίου… όταν θα υπάρχει μια τέτοια κυβέρνηση που θα έχει τέτοιου είδους επιτροπές, ένα πειθαρχικό σώμα ανεξάρτητο για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις και θέματα που άπτονται και της δικαιοσύνης… όταν βλέπει ένα άδικο, δεν πρέπει να υπάρχει μια διαδικασία να κινηθεί μέσα στο Πειθαρχικό Σώμα; 
Το άδικο παράγει άδικο … Δεν μπορούμε να έχουμε ακίνητα από μια κληρονομιά και αυτή η κληρονομιά μπορεί να είναι και με χρυσόβουλα… λέω εγώ.»


Και για να το πάμε πιο πέρα το παράδειγμα… αν προέρχεται από νομοθεσία που έχει ψηφίσει ο ίδιος ο βουλευτής και εκμεταλλεύτηκε για ίδιον όφελος αυτούς τους νόμους γιατί γνώριζε τι θα συμβεί και είχε πρόσβαση κι αυτό πρέπει να ελεγχθεί…

Δηλαδή, πιο συγκεκριμένα, έχουν νομοθετήσει τον πτωχευτικό νόμο και πρόκειται να μας πάρουν τα σπίτια- αν δεν έχει ξεκινήσει για κάποιους- κι αυτό θα συμβεί εντός των ημερών. Αλλά το τελειωτικό θα είναι σε λίγους μήνες που θα είναι το μαζικό, που θα πάρουν από όλους, όλα.

Όταν βλέπουμε όμως ότι κάποιες περιουσίες ιδιωτών είναι σε χέρια πολιτικών και έχουν ψηφίσει οι ίδιοι αυτούς τους νόμους με μπροστινές off shores εταιρίες για να πάρουν ιδιοκτησίες-φιλέτα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε τεράστιες περιουσίες να τις ιδιοποιηθούν και να τις εκμεταλλευτούν, αυτό δεν είναι προιόν κλοπής και κατάχρησης εξουσίας;


Όλα αυτά όμως θα πρέπει να περάσουν από Επιτροπές. Οι δικαστικές αρχές θα έχουν πολύ εργασία να κάνουν από την επόμενη μέρα.

"Αν δεν καθαρίσουμε το σπίτι μας και βάλουμε κάτω από το χαλί αυτά που γίνονται χρόνια τώρα… γιατί υπάρχουν κατηγορίες και σωρεία σκανδάλων που βλέπουμε ότι μπαίνουν στο συρτάρι και κάτω από το χαλί, αυτό το χαλί έχει ανασηκωθεί μέτρα από την βρωμιά και εμείς κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε…» συμπληρώνει η κ. Ευφραιμίδου.

Και συνεχίζει: "...Αύριο μεθαύριο θα μας ζητήσουν να τους δώσουμε την δύναμη εμείς οι πολίτες σε αυτούς που δεν είναι καν εκπρόσωποι… οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν είναι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, αλλά ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία….ο Αντιπρόσωπος εκτελεί αυτό που του λέει το κόμμα του κι όχι αυτό που του λέει ο Πολίτης κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό… έχουν βγει έξω λοιπόν χωρίς αιδώ, τα ίδια πρόσωπα που έχουν παράξει πάρα πολύ άδικο και βλέπω τους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία και να τους ακολουθούν. Άρα, ποιος ευθύνεται;....» διερωτάται.

Τι συνέβη με το εμπορικό σήμα Turkaegean;;

Τι θα έπρεπε να πράξει μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη όσον αφορά την κίνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή να παραδώσει τα δικαιώματα του ονόματος και το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»;;

Και τι θα έπρεπε να πράξει σε μια τέτοια κίνηση αυτής της κυβέρνησης και αυτής της επιτροπής κατά της Ευρωπαικής Ένωσης … Μπορεί να λειτουργήσει;

Πώς λειτουργεί σήμερα η Δικαιοσύνη και πώς θα λειτουργεί με κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα αυτό που έχουμε δεν είναι Δικαιοσύνη και ο Πολίτης δεν μπορεί να αισθανθεί δικαίωση!

Αυτό πρέπει να αλλάξει …

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια