ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο)Συνάντηση...για τα μάτια του κόσμου




Νtrin news: ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

1. Πλήθος ισραηλινών διαδήλωσε κατά του dr. Άλμπερτ Μπουρλά...

2. .Γαλλικό κόμμα κατήγγειλε στο ευρωκοινοβούλιο την ανελευθερία του τύπου στην Ελλάδα...

3. Στρατιωτικοί θα μπορούν να κυκλοφορούν οπλισμένοι με άδεια να ανοίξουν πυρ εκτός στρατοπέδων...

4. Για τα μάτια του κόσμου έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αντιπροσώπους των ΗΠΑ …


Την Πέμπτη 7 Ιουλίου συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων βουλευτή Gregory Meeks και θέμα την ενίσχυση της ελληνο-αμερικανικής συνεργασίας .

Στην αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Ελλάδος και ΗΠΑ κινήθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και μελών της Βουλής των αντιπροσώπων των ΗΠΑ με την παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση ήταν:

Οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις, οι εξελίξεις στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, της νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων καθώς και την στάση που κράτησε το ΝΑΤΟ απέναντι στην Τουρκία στην Σύνοδο Κορυφής στην Μαδρίτη.

Οι δύο πλευρές εξέτασαν για πολλοστή φορά την προοπτική αναβάθμισης των διμερών σχέσεων με την ανανέωση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας η οποία μεταξύ άλλων αναδεικνύει την στρατηγική σημασία της Αλεξανδρούπολης και παραδίδει γη και ύδωρ στην Αμερική να πρωτοστατεί στην συνομιλία. Στα πλαίσια της συζήτησης ο πρωθυπουργός έσπευσε για άλλη μια φορά να διαβεβαιώσει τις ΗΠΑ για την υποτακτικότητα της Ελλάδας στις βλέψεις τους λέγοντας πως η χώρα μας είναι αξιόπιστος και σταθερός εταίρος τους στην ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση έγινε υπό την σκιά της μεγαλύτερης ύφεσης που έχει δει η Παγκόσμια Οικονομία από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα με τον Πρωθυπουργεύοντα να έχει φέρει με τις αποφάσεις του την Ελλάδα σε μια από τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία, τόσο οικονομικά, ενεργειακά, όσο και πολιτικά.

Απεγνωσμένα προσπαθούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρει τρόπο να αντιστρέψει την εικόνα του, δηλώνοντας ψευδώς ότι η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια της κρίσης και επισήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός και διαμετακομιστικός κόμβος με έμφαση στην ενέργεια, στις μεταφορές, στην ναυτιλία και στον τουρισμό προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μεσιτεία του επί της εθνικής περιουσίας.

Όμως τα αποτελέσματα των χειρισμών της κυβέρνησης κυρίως μετά την θέση ουραγού που πήρε στις αποφάσεις της Ευρωπαικής Ένωσης και των ΗΠΑ αποδεχόμενη τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αποδεικνύουν την τραγική ελληνική οικονομική πραγματικότητα.

Η Ελλάδα εκτός όλων των άλλων έχει να αντιμετωπίζει πληθωρισμό 12,1%, αύξηση 117% στο φυσικό αέριο, 70% στο ηλεκτρικό ρεύμα, 65,1% στο πετρέλαιο θέρμανσης, 45,6% στα καύσιμα, τις απειλές επί ελληνικού εδάφους από την Τουρκία και την διεκδίκηση του μισού Αιγαίου.

Όλα αυτά όμως τα γνωρίζουν σίγουρα οι αντιπρόσωποι της αμερικανικής αποστολής γεγονός που δείχνει πως η συνάντηση τους με τον Έλληνα Πρωθυπουργό έγινε μόνο για τα μάτια του κόσμου με τον τελευταίο να αποβλέπει μόνο στο προσωπικό και το κομματικό του όφελος.



5. Η Ελλάδα καίγεται αλλά η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ χτενίζονται...

6. Μάριος Θεμιστοκλέους: Ο εμβολιασμός δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικός...

7. Μεσογειακοί αγώνες 2022 31 Μετάλλια έφερε στην Ελλάδα η Εθνική Ομάδα...

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια