ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Τι προμηνύει ο οπλισμός εκτός στρατοπέδων των Ενόπλων Δυνάμεων σε περίοδο ειρήνης;

 

Ntrin news: ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....

1. Πλήθος ισραηλινών διαδήλωσε κατά του dr. Άλμπερτ Μπουρλά...

2. Γαλλικό κόμμα κατήγγειλε στο ευρωκοινοβούλιο την ανελευθερία του τύπου στην Ελλάδα...

3. Στρατιωτικοί θα μπορούν να κυκλοφορούν οπλισμένοι με άδεια να ανοίξουν πυρ εκτός στρατοπέδων...
Με ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη ο Ελληνικός Στρατός αναλαμβάνει και χρέη της ελληνικής αστυνομίας και του δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να ανοίξει πυρ ακόμη εκτός στρατοπέδων.
Η ΚΥΑ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου και Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκου με τίτλο: «Οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων πέραν των ζωτικών χώρων και εγκαταστάσεων από τα όργανα υπηρεσίας τα τμήματα φυλακής και ασφάλειας και τα στελέχη της στρατονομίας κοινοποιήθηκε σε Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης στις 4 Ιουλίου. Βάσει αυτής της απόφασης ο Ελληνικός Στρατός αναλαμβάνει χρέη της Ελληνικής Αστυνομίας και του δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να ανοίξει πυρ ακόμη και εκτός στρατοπέδων.

Αναλυτικότερα, οι ένοπλες δυνάμεις θα αναλαμβάνουν αποστολές όπως η συνοδεία και η προστασία υψηλών προσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων ως το επίπεδο των διοικητών μειζόνων διοικήσεων εντός και εκτός στρατιωτικών χώρων καθώς και την συνοδεία χρηματαποστολών υλικών και μέσων στρατιωτικού ενδιαφέροντος που μεταφέρονται εκτός στρατιωτικών χώρων μέσω της παρουσίας και δράσης ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Επιπλέον, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα μπορεί να κυκλοφορεί οπλισμένο και με άδεια να ανοίξει πυρ για την εκπλήρωση των συγκεκριμένων αποστολών, εφόσον υφίσταται κίνδυνος ένοπλης επίθεσης εις βάρος του προσώπου που συνοδεύει ή του ίδιου.

Ο νέος ρόλος που αποδίδεται πλέον στον Ελληνικό Στρατό δηλαδή αυτός της αστυνόμευσης και της καταστολής δημιουργεί άπειρα ερωτηματικά ειδικά αυτή την χρονική περίοδο όπου οι προκλήσεις από την Τουρκία αυξάνονται καθημερινά.

Και με αυτή την απόφαση ο στρατός αναγκάζεται να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες οι οποίες δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο το οποίο θα έπρεπε να υπηρετεί, που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση της ακεραιότητας της πατρίδας μας.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλώνονται και ευτελίζονται σε υπηρεσίες εκτός καθηκόντων τους. Όλες οι κυβερνήσεις απαξιώνουν συνεχώς τις ‘Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας μετατρέποντας τους σε «Παιδιά για όλες τις δουλειές».

Ο στρατός και τα στελέχη του χρησιμοποιούνται ως φτηνό εργατικό δυναμικό για κάθε εργασία στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών, για να σβήνουν φωτιές και να φτυαρίζουν χιόνια και να μοιράζουν σάντουιτς στους αποκλεισμένους της Αττικής Οδού τον χειμώνα, ακόμα και να μπαλώνουν τρύπες. Τώρα όμως σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, η κυβέρνηση οπλίζει τους στρατιωτικούς εκτός των στρατοπέδων και τους αναθέτει μάλιστα την προστασία υψηλών πολιτικών και στρατιωτικών προσώπων.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, ούτε η στρατονομία που συνοδεύει τους ανώτατους αξιωματικούς δεν ήταν ένοπλη.

Τι είναι τελικά αυτό που φοβάται τόσο πολύ το πολιτικό καθεστώς της Ελλάδας που αποφασίζει πως οι 3500 και πλέον αστυνομικοί που χρησιμοποιούνται για την φύλαξη πολιτικών και λοιπών αξιωματούχων δεν είναι αρκετοί και δεσμεύει το έμψυχο δυναμικό του στρατού γι αυτόν τον σκοπό;;;

Αν δεν είναι ο φόβος, τότε ο οπλισμός εκτός στρατοπέδων των ενόπλων δυνάμεων σε μια περίοδο ειρήνης και υποτιθέμενης δημοκρατικής διακυβέρνησης, θυμίζει πρακτικές ολοκληρωτικού καθεστώτος με τα γνωστά αποτελέσματα τόσο κατά της ελευθερίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων των πολιτών, όσο και κατά της ασφάλειας της ίδιας της χώρας μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Νtrin Νews : Εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων 12/7/2022


4. Για τα μάτια του κόσμου έγινε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αντιπροσώπους των ΗΠΑ...

5. Η Ελλάδα καίγεται αλλά η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ χτενίζονται...

6. Μάριος Θεμιστοκλέους: Ο εμβολιασμός δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικός...


7. Μεσογειακοί αγώνες 2022 31 Μετάλλια έφερε στην Ελλάδα η Εθνική Ομάδα...


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια