ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

30% των ζώων πάνε για σφαγή λόγω... ακρίβειας! Θέλει πολλή σκέψη που μας οδηγούν;;;


Πάνω από το 30% των ζώων πάνε για σφαγή από τους κτηνοτρόφους προκειμένου να μειώσουν την… χασούρα που τους έχει φέρει το κύμα ακρίβειας και η μείωση της ζήτησης των προϊόντων που παράγουν στο λιανικό εμπόριο, δηλαδή του γάλακτος και του κρέατος.

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του συνεταιρισμού των αγελαδοτρόφων για το επόμενο διάστημα. Ένας μεγάλος αριθμός των ζώων μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχουν σφαγιαστεί αφού το κόστος της εκτροφής έχει ανέβει αρκετά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ύψος των ζωοτροφών έχουν πάρει μία αύξηση της τάξεως του 150% με 200% τους τελευταίους μήνες, μια τάση που συνεχίζεται και δεν έχει σταματήσει, ενώ ο χειμώνας με βάση τις εκτιμήσεις θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες ανατιμήσεις.

Όμως η κατάσταση με την ακρίβεια για τους κτηνοτρόφος και τις μονάδες τους δεν έχει να κάνει μόνο με το κόστος εκτροφής και τις ζωοτροφές. Ο μέσος όρος του ρεύματος για μία κτηνοτροφική μονάδα ξεκινούσε από τα 400 με 600 ευρώ. Πλέον η χαμηλότερη τιμή ρεύματος αρχίζει από τα 1.200 με 1.400 ευρώ τον μήνα.

Η ακρίβεια αυτή έχει φέρει σε κατάσταση απόγνωσης τους κτηνοτρόφους. 
Μια μονάδα, σύμφωνα με τους ιδίους, είναι αναγκασμένη να κρατάει μόνο τα ζώα που έχει ανάγκη, δηλαδή αυτά που γεννάνε και αυτά που βγάζουν γάλα. Τα υπόλοιπα πάνε για σφάξιμο. Κάτι που ισχύει όχι μόνο για τις αγελάδες, αλλά και για τους χοίρους, όπως και για τα αιγοπρόβατα.

Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στην κτηνοτροφική παραγωγή τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον κλάδο και η όλη κατάσταση αναμένεται να φέρει ακόμα μεγαλύτερες ανατιμήσεις όλα τα είδη διατροφής που σχετίζονται με την κτηνοτροφία, στα γάλατα, στα τυριά, στα γαλακτοκομικά και στο κρέας.



Θέλει και πολλή σκέψη που μας οδηγούν;;;
Αυτά είναι αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν από όλες τις κυβερνήσεις τόσα χρόνια στην χώρα μας, χωρίς το παραμικρό εθνικό σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα  κι όχι λόγω ανικανότητας!
 Μετά από 12 χρόνια ψεύτικης οικονομικής "κρίσης" - κι αυτό έχει αποδειχτεί- μαζί με την επίσης μεθοδευμένη ενεργειακή "κρίση", αλλά και με συνοδεία το παρανοϊκό αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής" που πάει με όλα και συμφέρει, η επίσης σχεδιασμένη επισιτιστική κρίση είναι προ των πυλών...
Άλλωστε, πριν έναν-δυο χρόνια περίπου, ο ίδιος ο πρωθυπουργεύων μας  είχε προειδοποιήσει ότι θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στην "τροφή", στην στέγαση και γενικώς στον τρόπο που ζούμε!! 
Αυτοί λοιπόν που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, προετοιμάζουν το έδαφος για το Great Reset του Σβαμπ και των άλλων ανώμαλων κατασκευών της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ονειρεύονται έναν πλανήτη που τα ... πράγματα είμαστε εμείς! 
Δείτε τι μας ετοιμάζουν!!!! Και έρχεται και το "συνθετικό κρέας" του Γκέιτς... που θα είναι το ... γκουρμέ της εποχής! 
Ας κάνουν όρεξη!

Έλληνες ενωθείτε...πριν είναι αργά! 
Ποτέ το πρόβλημα δεν ήταν κι ούτε είναι οικονομικό  και στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε όλες τις αποδείξεις και τα στοιχεία για τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε ως έθνος, που όλα αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα μας κρύβουν! 
Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν διοικήσαμε ως Έλληνες την χώρα μας. Έχουμε αφήσει την ίδια μας την ζωή σε κομματικούς μηχανισμούς που καπηλεύονται το "κράτος" και υφαρπάζουν την περιουσία μας με παράνομους και απάνθρωπους νόμους!
Εσκεμμένα λοιπόν μας φτωχοποιούν και αφήνουν να καταστραφούν τα πάντα. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να εφαρμόσουν την δια (σ)τροφική τους ατζέντα!!!
 Και όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές οι ... "κρίσεις" για εμάς, είναι "ευκαιρίες" για την παγκόσμια ελίτ που δυναστεύει την ανθρωπότητα.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:




Είναι όλα έτοιμα και μας περιμένουν να διοικήσουμε την χώρα μας, να διαχειριστούμε την ζωή μας, την γη μας και τον πλούτο μας!!
Είναι η ώρα! 


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223
ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια