ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Δίχως πολλές περιστροφές..."


 Δίχως πολλές περιστροφές και δίχως στόλισμα τα Κυκλαδονήσια θα στερηθούν σε ιατρικό εκπαιδευτικό και άλλων τομέων προσωπικό καθώς οι τελευταίοι βρίσκονται κυριολεκτικά χωρίς στέγη. 

Το πρόβλημα στέγασης θα μεγαλώσει περισσότερο το μήνα Σεπτέμβριο που θα έρθουν οι εκπαιδευτικοί και δεν θα βρίσκουν κατάλυμα αφού η τουριστική περίοδος επιμηκύνεται και τα ακίνητα θα ελευθερωθούν ίσως από τον Οκτώβριο.

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Από τους 40 γιατρούς που βρέθηκαν για να υπηρετήσουν στα νησιά του Αιγαίου το καλοκαίρι τελικά μόνο 20 ανέλαβαν υπηρεσία καθώς για τους υπόλοιπους δεν βρέθηκε στέγη...
 Υπάρχουν περιπτώσεις όπως στη Σαντορίνη που δεν κατέστη δυνατόν να μετακινηθούν δύο γιατροί (καρδιολόγος και γενικός) αφού δεν βρέθηκε κατοικία παρόλες τις εκκλήσεις στο Δήμο... στους ξενοδόχους και κατοίκους για εύρεση κατοικίας ώστε να έρθει στο νησί το ζευγάρι των γιατρών γιατί είναι δύο ειδικότητες που χρειάζονται πάρα πολύ και λύση δεν βρέθηκε.
Στην Κάλυμνο εγκατέλειψε τη θέση του ο ένας από τους δύο καρδιολόγους του νησιού ενώ και ο δεύτερος φεύγει εντός των ημερών.
Στην Κω που ο πληθυσμός το καλοκαίρι ξεπερνά τις 200.000 το νοσοκομείο του νησιού έμεινε χωρίς παθολόγο αφού δεν βρέθηκε λύση στη στέγαση..
Στη Μήλο παραιτήθηκε από το κέντρο υγείας η πνευμονολόγος.. πριν ομως παραιτηθεί είχε προηγηθεί επεισόδιο μετά την απόφαση του προέδρου του Κ Υ να χρησιμοποιήσει ένα μέρος του αγροτικού ιατρείου Αδάμαντα για να δημιουργήσει ένα διαμέρισμα 50 τμ ώστε να μπορέσει να στεγαστεί.
Ο δήμαρχος μήνυσε τον πρόεδρο του του Κ Υ και υπόθεση ακόμα δεν έχει επιλυθεί.
Αυτά και πολλά ακόμα θα είχαν επιλυθεί αν οι δήμαρχοι δεχόντουσαν τα οικονομικά εργαλεία 2,3 τρις για 49.000 έργα χωρίς καμία δέσμευση των Δήμων από τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα..


Έχει καταθέσει οικονομικές εγγυήσεις στο 120% από την προσωπική του περιουσία.. Εχει κατάθεση μελέτη για 49.000 έργα στους δήμους στην Ελλάδα και Κύπρο.. όλα τα βήματα για τη νόμιμη διαδικασία της άτοκης χρηματοδότησης των δήμων από τα παγκόσμια ταμεία των κληρονομικών κεφαλαίων έχουν ολοκληρωθεί απομένει μόνο η επιθυμία του κάθε Δημάρχου με την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. 
Άρα Η ευθύνη των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων είναι σοβαρή.. τι κάθονται στις καρέκλες και δεν κάνουν τα δέοντα ? αν δεν μπορούν να παραιτηθούν όλοι !!!!   Στα τσακίδια..!!!

ΠΡΩΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΌΣ!!! ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου




ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια