ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Έξυπνα νησιά" και πράσινος ολόφρεσκος σανός

 

ΨΗΦΙΑΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
Το καλοκαίρι του 2021, συναντήθηκαν στην Αντίπαρο ο Κούλης και ο Τζεφ Μπέζος (διευθύνων σύμβουλος της Amazon) και συμφώνησαν στη δημιουργία ενος "μεγαλεπίβολου" "προγράμματος με τίτλο: "Naxos Smart Island".
Την υποστήριξη αυτού του σχεδίου έχει αναλάβει η Amazon , προσφέροντας την τεχνική υποδομή και συντονίζοντας άλλες εταιρίες, ελληνικές και μη, αλλά και οργανισμούς που έχουν αναλάβει την υλοποίηση του.

Αν πάρουμε τώρα μια ιδέα για το τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο:

1. Θα μεταφέρονται με drones στο νησί βιολογικό υλικό (δηλαδή;) και φάρμακα για τις ανάγκες των κατοίκων, αλλά των κατοίκων των κοντινών νησιών.

Πάνω από όλα η ανθρώπινη υγεία και σαφώς και την έχουμε εμπεδώσει αυτήν την ευαισθησία σε όλες τις εκφάνσεις της… αλίμονο!

Και για όσους συνηθίζουν να κάνουν δεύτερες σκέψεις, έχω να πω ότι όλη αυτή η εμμονική ενασχόληση με την υγεία μας, υποθέτω είναι ένας είδος έμπρακτης συγνώμη του Κούλη σε βαθμό εξιλέωσης για την δήλωση του αείμνηστου πατέρα του, κορυφαίου πατριώτη, πολιτικού και επιμελούς συλλέκτη αρχαιοτήτων «ζουν πολύ» όπως και ένα είδος κολυμπήθρας του Σιλωάμ για την δήλωση του μνημονιακού ομοϊδεάτη του, υπουργού Παπακωνσταντίνου «ευθανασία η μόνη βιώσιμη λύση για τους συνταξιούχους άνω των 75 ετών»

2. Τοποθετούνται ηλεκτρικοί αισθητήρες (που θα λειτουργούν μέσω ενός κυκλώματος τύπου ίντερνετ και ήδη έχει εγκατασταθεί η ειδική κεραία) με χώρους στάθμευσης που προορίζονται για ΑΜΕΑ και λιμενικούς για να ελέγχεται το παράνομο παρκάρισμα.

Έλα όμως, που αυτοί οι αισθητήρες θα τοποθετηθούν και στους κάδους απορριμμάτων, ώστε να εξορθολογιστεί πλήρως λέει η διαδικασία της αποκομιδής και ανακύκλωσης και για να μην εκτελούν άσκοπα δρομολόγια τα απορριμματοφόρα και ρυπαίνουν το περιβάλλον! (τόνοι φρέσκου ολόφρεσκου σανού κλιματικής αλλαγής με ψηφιακή χλωροφύλλη προς βρώση και συμμόρφωση)

Στο μεταξύ, την τελευταία πενταετία στην Νάξο, γύρω από κάθε κάδο σκουπιδιών έχει σχηματιστεί και μια μικρή χωματερή!
 Να υποθέσω ότι είναι τόσο πολλοί οι υπάλληλοι καθαριότητας και τόσο πολλά τα απορριματοφόρα που δημιουργείται αποσυντονισμός και σύγχυση ρόλων μεταξύ τους που αφήνουν τους εμφυτευμένους μέσα στις μίνι χωματερές κάδους για κομποστοποίηση και τους προσπερνάνε.

Όσοι απορούσαν για το πώς υπολογίζεται ο σχεδιαζόμενος «φόρος απορριμμάτων» με βάση το βάρος τους, πιστεύω ότι πήραν την απάντηση.

«Πληρώνω και πετάω» όπως είχε πει και ο ιδιοφυής Χατζηδάκης των μηδενικών ενσήμων!

3. Drones επίσης θα χρησιμοποιηθούν και για την βελτίωση, λέει της παραγωγικότητας, στην γεωργία και στην κτηνοτροφία, αφού ήδη «Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε πρωταγωνίστρια στο πεδίο της ευφυούς γεωργίας στην Ευρώπη» (Ναυτεμπορική).

Η «ευφυής» γεωργία και κτηνοτροφία συνδέεται άμεσα κι αυτή με τον μπαλαντέρ της εποχής που είναι η «κλιματική αλλαγή» και μέσω της τεχνητής επισιτιστικής κρίσης, μας καλεί να τραφούμε με έντομα και πολλά άλλα.

Ας μην απλώσουμε το θέμα γιατί είναι πολύ μεγάλο!

4. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες ψηφιακές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και την επιμόρφωση των κατοίκων για όλα αυτά.

Και φυσικά, η Νάξος θα αποτελέσει ένα μοντέλο που θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας όπως τουλάχιστον ονειρεύονται οι εμπνευστές του.

Ψηφιακή Νάξος, λοιπόν, Ψηφιακό Αιγαίο, Ψηφιακός Ελύτης, ψηφιακή Ειρήνη Κονιτοπούλου και άψυχα ανθρωποειδή…

«Έξυπνο νησί», «έξυπνη γεωργία», «έξυπνη κτηνοτροφία», «έξυπνα δάση», «έξυπνα κινητά’: ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223
ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια