ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κυρ Εμμανουέλ... να σου πούμε ένα ΜΥΣΤΙΚΟ;

 


Με αφορμή τα λόγια του Εμμανουέλ Μακρόν....

που μας προειδοποιεί για " το τέλος της αφθονίας, της βεβαιότητας και της ανεμελιάς..." -που πραγματικά, αναρωτιόμαστε σε ποιους απευθύνεται και πότε εμείς ως πολίτες ζούσαμε με αφθονία, βεβαιότητα και ανεμελιά και τώρα.. θα μας τελειώσει;;;- 

αναδημοσιεύουμε την παρακάτω εκπομπή ως απάντηση, για να ξεσκονίσουμε την μνήμη τους όσοι γνωρίζουν αλλά και να μάθουν οι νεότεροι και να μην τρώνε τις μπουρδολογίες όλων αυτών των πολιτικών μαριονετών που ετοιμάζουν το έδαφος να ζήσουμε έναν νέο μεσαίωνα, μέχρι να ενδώσουμε στα μετα-ανθρωπιστικά σχέδια της παγκόσμιας ανώμαλης ελίτ!

Αυτό που συμβαίνει είναι να κατασκευάζουν "κρίσεις" δημιουργώντας μόνιμα σύγχυση, φόβο και αβεβαιότητα σε όλους εμάς για να έρθουν να επιβάλλουν με συνοπτικές διαδικασίες και πάνω στην παραζάλη μας, έτοιμες "ΛΥΣΕΙΣ"! Κι όλως τυχαίως, είναι "οι μόνες που θα μας "σώσουν"!!!

Και επιπλέον κυνηγάνε όποιον αποδείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος και μάλιστα, προς το συμφέρον των ανθρώπων κι όχι των τραπεζών και των πολυεθνικών.

Έτσι λοιπόν στην "οικονομική κρίση" λόγω ενός χρέους που μας το φόρεσαν ως θέσφατο και κανείς δεν έλεγξε και με την απαιτούμενη -με το αζημίωτο- προπαγάνδα των καλοταϊσμένων ΜΜΕ, μας επέβαλαν την λύση των Μνημονίων και  τον αφανισμό μας, αφού η σωτήρια λύση ήταν να παραδώσουμε γη και ύδωρ άνευ όρων και αμετάκλητα για 99 χρόνια... για το καλό μας!

Εδώ απλώς να σημειώσουμε για να κάνετε τους συνειρμούς σας... ότι στην "οικονομική κρίση" ήρθαν να κουμπώσουν κι όλες οι υπόλοιπες ψευτοκρίσεις, συνέπεια των γενοκτονικών  πολιτικών που επιβλήθηκαν, όπως η "μεταναστευτική", η "υγειονομική", η "ενεργειακή", η "κλιματική" και η επερχόμενη "επισιτιστική".... με τις αντίστοιχες σωτήριες "λύσεις" για την κάθε μια από αυτές! 

Το ότι όμως υπάρχει πράγματι ΑΦΘΟΝΙΑ την οποία και κρύβουν από όλους τους ανθρώπους που τους ανήκει και ότι μπορούμε πράγματι να ζήσουμε σε ένα ασφαλές με αφθονία περιβάλλον ως Έλληνες Πολίτες και γενικότερα ως Άνθρωποι στον πλανήτη μας,... είναι ΑΛΗΘΕΙΑ

Και όλα είναι έτοιμα για να το υλοποιήσουμε!

Πρώτα λοιπόν πρέπει να καταλάβουμε τι έχει συμβεί για να αντιληφθούμε και πως θα βγούμε από την φυλακή που μας έφτιαξαν!

Η εκπομπή που θα παρακολουθήσετε είναι περίπου 7 χρόνια πριν, μια συνέντευξη του κ. Αρτέμη Σώρρα, και Προέδρου του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, του μοναδικού Πολιτικού Φορέα ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ του Έθνους των Ελλήνων. Και αυτό είναι μεγάλη ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

 Ο κ. Αρτέμης Σώρρας λοιδωρήθηκε, διώχθηκε πολιτικά και φυλακίστηκε παρανόμως, αθωώθηκε πανηγυρικά -  και μετά από 7 χρόνια πλέον υπάρχουν 3  αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις που αποδεικνύουν ότι όλα όσα έχει δηλώσει και όσα έχει πράξει είναι αλήθεια...Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ!!!

ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ;;; ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ;;;  ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ  ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ...ΔΕΝ... ΔΕΝ... ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;;;"

Αυτή η εκπομπή μέσα σε 20' δίνει απαντήσεις αλλά έρχεται και να δημιουργήσει περαιτέρω ερωτήματα στον καθένα συμπολίτη μας που δεν γνωρίζει, ώστε να κάνει και την δική του έρευνα και να διαπιστώσει μόνος του ποια είναι η αλήθεια μέσα από στοιχεία και αποδείξεις: 

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!... ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΉΓΟΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ! 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ… ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!



Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 


ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια