ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) 2ο΄Μέρος Περί ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ... συνέχεια!

 
ΣΤΟ ELEFSIS TV ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Όλη η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μας στα χέρια των ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!!!

 ... ΑΥΤΌ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Και βεβαίως δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο τα τελευταία χρόνια ως απόρροια των μνημονίων, αλλά διαχρονικά από την σύσταση του λεγόμενου "νεοελληνικού κράτους".

Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα μέσα από όλες τις ανθελληνικές νομοθεσίες που έχουν περάσει  όλες οι κυβερνήσεις ανεξαιρέτως! Απλώς παλιότερα, ελάχιστοι είχαν πρόσβαση στην πληροφορία, πράγμα που σήμερα έχει αλλάξει μέσω της τεχνολογίας.

"... Ο δεύτερος λόγος, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα που φυσικά, έχει παγκόσμιο αντίκτυπο, γιατί θα προκαλέσει ντόμινο, είναι η ύπαρξη του Αρτέμη Σώρρα με όλη αυτή την γνώση που έχει φέρει και τα εχέγγυα ούτως ώστε να μπορέσει επιτέλους ο Άνθρωπος να αντιδράσει... γιατί μέχρι πρότινος αισθανόταν ανήμπορος... σήμερα το δίνεται η δυνατότητα και προκειμένου να διαλύσουν τελείως την κοινωνική συνοχή, να μας βάλουν όλους μεταξύ μας να σκοτωθούμε, να διαλύσουν κάθε υποδομή, να κάνουν ολοκληρωτική διασπάθιση της περιουσίας των πολιτών, δημιουργούν εταιρίες επί εταιριών, όπου διαλύουν την ουσία, ξεσκίζουν, ξεκοκκαλίζουν την ιερή μας χώρα σε διεθνείς καιροσκόπους..." μας ενημερώνει ο κ. Τζίντζιος.

Πώς λοιπόν το κάνουν όλο αυτό; Πώς δουλεύει ο  μηχανισμός της υφάρπαξης της δημόσιας περιουσίας μας;;;

Ένα δείγμα μας το δίνει ο κ. Τζίντζιος "...Έχει γίνει στο παρελθόν εκπομπή από εμένα εδώ, πώς έγιναν 880 μεταβιβάσεις κτηρίων, οικοπέδων στην Εurobank και στην Εθνική μέσα σε δύο πλαίσια δηλαδή αποκρατικοποιήσεων και μέσα σε αυτά ήταν και το κτήριο της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, όπου το πήρε η eurobank χωρίς αντάλλαγμα. Το πήρε το ΤΑΙΠΕΔ χωρίς αντάλλαγμα, το έδωσε την Εurobank, και τώρα η αστυνομική διεύθυνση Σερρών πληρώνει ενοίκιο στην τράπεζα ενώ το κτίσαμε εμείς με δικά μας χρήματα...."

Το "δημόσιο" δηλαδή το έδωσε στο ΤΑΙΠΕΔ χωρίς αντάλλαγμα και το ΤΑΙΠΕΔ το μεταβίβασε στην Εurobank με ένα ευτελές ποσό των 120.000 ευρώ, όταν το κτήριο στοιχίζει 4,5-5 εκατομμύρια!

Προφανώς αυτά είναι "υψηλά οικονομικά" που εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, πώς γίνεται να χαρίζουμε την περιουσία μας και μετά να πληρώνουμε κι από πάνω κόμιστρο όπως συνέβη στο παραπάνω δείγμα.

"....Αυτά μάλλον διδάσκονται στο Harvard και στο London school of economics… αυτά εκεί διδάσκονται, όχι όμως στην πραγματική ζωή. Αυτά όλα είναι εκκολαπτήρια οικονομικών δολοφόνων. Είναι ιδιωτικά μαγαζιά… αν έχεις χρήματα, πληρώνεις μπαίνεις και γίνεσαι ένας πτυχιούχος από εκεί, όπου μετράει σε αυτή την εικονική ζωή που ζούμε και μέσα από εκεί μπορείς να πάρεις ό,τι πτυχίο θέλεις. Αρκεί να έχεις χρήματα και να σου μάθουν πώς να διαλύεις την οικονομική και κοινωνική συνοχή ενός κράτους.....όταν θα δούμε παρακάτω τι αποδέχεται ο κ. Σταικούρας σήμερα και ο πρωθυπουργός όπου και οι δύο είναι από εκεί… έχουν πάρει από το Χάρβαρντ πτυχία… αν αυτό δεν είναι διάλυση της οικονομίας της χώρας με επέκταση της κοινωνικής συνοχής, τι είναι;... διερωτάται ο κ. Τζίντζιος και συμπληρώνει: "... Απλά δεν έχουν όπλο στα χέρια τους! Έχουν στυλό… είναι εξίσου ίσως και μεγαλύτερης ισχύος… μπορεί να σκοτώσει περισσότερο κόσμο με ένα στυλό!!!.. Και παραδείγματα είναι ο κ. Τσακαλώτος, Στουρνάρας, Σταικούρας σήμερα, οικονομικοί δολοφόνοι ξεκάθαρα..."

Τι έχουν υπογράψει όμως και τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί συμβαίνει, ποιοι το κάνουν και με ποιον τρόπο, αλλά και όπως επίσης τι μπορούμε να κάνουμε.;

Πώς αποδεικνύεται ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι εκλεγμένος αλλά διορισμένος; 

"... Ποιός αποφασίζει τους νόμους που διοικείται η χώρα;; Αποδείχθηκε ότι είναι η κυβέρνηση, όχι το κόμμα! Η κυβέρνηση ξεκάθαρα... αυτοί οι 50 άνθρωποι οι οποίοι είναι διορισμένοι..." δηλώνει ο κ. Τζίντζιος και μας επισημαίνει την σημασία που έχει αυτό. "...Επιμένω τόσο πολύ σε αυτό γιατί όλο αυτό που ακολουθεί από εδώ και πέρα έχει να κάνει με αυτά τα δύο... ότι ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΕΚ... ΜΟΝΟ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!..."

Δηλαδή, με λίγα λόγια, οι εκλογές γίνονται καθαρά για τα μάτια του κόσμου, όπως μας αναλύει ο κ. Τζίντζιος μέσα από τα ΦΕΚ  διορισμού του πρωθυπουργού που βάσει αυτού, προκύπτουν και όλες οι επόμενες σχέσεις που έχει με το Ελληνικό Δημόσιο.

Τι είναι λοιπόν το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ποιός είναι ο ρόλος του; 

Πώς αποδεικνύεται ότι η χώρα βρίσκεται ακόμα υπό την εποπτεία της ΤΡΟΙΚΑ, παρά τα όσα διατείνονται οι κυβερνώντες;;;

"....Άρα εγώ ενώ είχα την πατρίδα δικιά μου με όλες τις υποδομές, ξαφνικά δεν θα έχω γη να πατήσω και γίνομαι επαίτης λίγων τετραγωγικών για να μπορέσω να ζήσω στην γη των πατέρων μου, οπου είναι η έννοια της λέξεως "πατρίδα"… Γι αυτό γίνεται!!! Για να είμαι ξεκάθαρα υπήκοος όπως θα ήμουν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Θα υπάκουα στους νόμους του κράτους ώστε να μπορώ να λειτουργήσω επαγγελματικά, το ίδιο συμβαίνει που είμαι εγώ ως Αυτόχθων, Γηγενής Ιθαγενής, ιθύς του γένους μου με αιματολογική συνέχεια ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ... Τα έδωσα όλα χωρίς να γνωρίζω εγώ μέσα από μια φαινομενικά δημοκρατική διαδικασία που την είδαμε πριν σε αντιπροσώπους μου όπου αυτοί δημιουργούν Ανώνυμες Εταιρίες και υφαρπάζουν την γη των πατέρων μου και εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου...." καταλήγει!

Το σημαντικό ερώτημα όμως είναι ένα: Τι κάνουμε όλοι εμείς μπροστά σε αυτή την γενοκτονική κατάσταση που βιώνουμε;

Ο κ. Τζίντζιος μας δίνει την απάντηση: "...Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω  μας κλείνοντας είναι, ο Έλληνας πολίτης μέχρι πρότινος και εγώ μαζί του όλοι μας, αν θυμηθώ τον εαυτόν μου πριν από επτά χρόνια, ήμουν ανήμπορος! Έτσι αισθανόμουν: "Είναι πολύ μεγάλο αυτό που συμβαίνει..." "είναι τόσοι πολλοί και εγώ δεν είμαι τίποτα"… Την ώρα όμως που αντιλαμβάνομαι ότι χωρίς την υπογραφή την δική μου... λέγεται, "εκλογές", λέγεται "πληρεξούσιο αντιπροσώπου", δεν μπορούν αυτοί να κάνουν τίποτα! Δεν μπορούν να παραγγείλουν ούτε σπόρια από το περίπτερο...Αυτό πρέπει να το αντιληφθεί ο πολίτης. Ως κράτος δηλαδή, αν δεν υπογράψουν στο όνομα το δικό μου, του έλληνα πολίτη, δεν μπορούν να παραγγείλουν ούτε σπόρια να τους φέρουν...Άρα την δύναμη την έχω εγώ. Τι χρειάζεται; Χρειάζεται δομημένο σχέδιο, στρατηγική, εχέγγυα τα όπλα δηλαδή, είτε είναι οικονομικά, είτε είναι γνωσιακά, να μπορέσω εγώ συστρατευμένα, στρατηγικοποιημένα, μεθοδικά να δράσω, νόμιμα, νομικά… γιατί ακούω ότι πρέπει να ακουστούν …. Και πατριωτικά αλλά αυτά είναι όλα κουβέντες του καφενείου… αυτός που θέλει να αντιδράσει αντιδρά με νόηση κι αυτό είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα. Σήμερα υπάρχει αυτός ο οργανισμός. Θα τον δείξουμε στην επόμενη εκπομπή. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δύναμη είναι του συνόλου των πολιτών και πρέπει να δράσουμε ως σύνολο. Να ξεχάσουμε οποιαδήποτε διαφορά έχουμε, κομματική, δογματική, χρήματα, καταγωγής και να δούμε τα τόσες χιλιάδες πράγματα που μας ενώνουν ως άνθρωποι...."
 Έπεται συνέχεια

Η Εθνική Περιουσία στα χέρια Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» ( ΜΕΡΟΣ 2ο)


Αδιέξοδες μεθοδικά δρομολογημένες εμφανίσεις Ανωνύμων Εταιρειών του «Δημοσίου» κατασπαράζουν την περιουσία και τον πλούτο των Ελλήνων πολιτών μέσω χαοτικών μεταβιβάσεων, ούτως ώστε να χαθούν τα ίχνη της κατά συρροή δολοφονίας του Έλληνα. 
Διορισμένοι μηχανισμοί-άνθρωποι κατασκευάζουν επιτροπές επί των επιτροπών, οι οποίες υποδεικνύουν την υποτιθέμενη ανάγκη αποκρατικοποιήσεων, μεταβιβάσεων και στην ουσία διαμελισμού του Ελληνικού Έθνους μέσα από φαινομενικά δημοκρατικές διαδικασίες. Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές και Πρόεδρος της Δημοκρατίας συντηρούν, χρόνια τώρα, μέσω της Κομματοκρατίας-Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας τον μηχανισμό παραπλάνησης σε σημείο αποπλάνησης-βιασμού των πολιτών. 
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει δεσμευτεί από το 2015 εγγράφως προς το Έθνος των Ελλήνων, δια μέσω του Αρείου Πάγου, να εκτελέσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, έναν έλεγχο αληθινό και δίκαιο προς όλους όσους χειρίστηκαν θεσμικά- και όχι μόνο- το δίκαιο, την αλήθεια τον πλούτο, την ισχύ και τα πνευματικά δίκαια των Ελλήνων ώστε να επανέλθει στην συνείδηση όλων μας πως η πολιτεία έχει κύριο και πρωταρχικό της μέλημα τον ίδιο τον πολίτη, διότι είναι αλληλένδετη με αυτόν.



ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια