ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) CO2- Ο μεγάλος συκοφαντημένος στις ημέρες μας...

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή το δημοσίευμα του ίδιου του κ. Παρασκευά Αρσενίου, Υποψήφιου Βουλευτή με τον Πολιτικό Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Α' Θεσσαλονίκης  σχετικά με το διοξείδιο του άνθρακα  CO2, στην εκπομπή "ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ" με τον κ. Στάθη Κλάγκα στο ΑΡΓΩ WEB TV.

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ο μεγάλος συκοφαντημένος στις ημέρες μας από την 
“επιστήμη” και τα ΜΜΕ και αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους κρατούντες.

Γιατί να συμβαίνει αυτό; Είναι το διοξείδιο του άνθρακα η αιτία γι αυτό που λένε «κλιματική αλλαγή»;

Πού είναι η αλήθεια, πού είναι το ψέμμα, πού είναι η υπερβολή;;;

Ο κ. Αρσενίου μας απαντά: "Έχουν δαιμονοποιήσει, ένα αέριο το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για την ζωή μας και θα ήθελα να αναφερθούμε στην φυσιολογία του CO2, στην επίδραση του στο ανθρώπινο σώμα, στην επικινδυνότητα του κτλ.

Κάθε φορά που εκπνέουμε απελευθερώνουμε  CO2 σε μια πυκνότητα που είναι πολύ μεγάλη δηλαδή φτάνουμε πάνω από 4000 ppm. Αν κρατήσουμε  60 δευτερόλεπτα την ανάσα μας αυτό που εκπνεύσουμε θα είναι γύρω στα 8000 ppm. Όταν αυτή την στιγμή το CO2 στην ατμόσφαιρα πλησιάζει 400ppm καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά....Δεν λέω ότι δεν είναι τοξικό αν το αναπνεύσει κάποιος αυτούσιο ή ότι δεν έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που είναι ασύμβατα με την ζωή του αυτά τα 20% στην περιεκτικότητα, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί ποτέ....Το CO2 είναι αυτό που κρατάει την ζωή μας, στην ανθρώπινη φυσιολογία. Χάρη σε αυτό, στο ό,τι υπάρχει σε μια ορισμένη ποσότητα μέσα στον οργανισμό μας, μπορούν να αναπνεύσουν τα κύτταρα μας...."

Υπάρχει ένα φαινόμενο, το φαινόμενο Μπορ (Bohr( όπως λέγεται το έχει ανακαλύψει ο πατέρας του Νιλς Μπορ, αυτού του φυσικού και αυτός διαπίστωσε το εξής 

Το φαινόμενο λέει ότι το διοξείδιο του άνθρακα δένεται πολύ πιο ισχυρά με την αιμοσφαιρίνη. Όταν αυτό είναι σε σωστή περιεκτικότητα στον αέρα, στο επίπεδο των κυττάρων, στα τριχοειδή, εκτοπίζει το οξυγόνο το οποίο έτσι μπορεί να διέλθει την μεμβράνη των τριχοειδών και να οξυγονώσει τα κύτταρα.... Όταν όμως εμείς υπεραεριζόμαστε, ή αυτό που θα εισπνεύσουμε δεν έχει αρκετό διοξείδιο του άνθρακα και κυρίως όταν κάνουμε πολύ γρήγορες αναπνοές, έχουμε υποξία, δηλαδή έλλειψη οξυγόνου στα κύτταρα μας, τα οποία μπαίνουν σε μια διαδικασία μετά που δεν μας συμφέρει, γιατί θα γυρίσουν τον μεταβολισμό μετά σε μια αναερόβια καύση η οποία παράγει οξειδωτικές ρίζες που προκαλούν ένα σωρό ολέθρια πράγματα...Το CO2 μέσα μας έχει καταπληκτικές ιδιότητες. Είναι βρογχοδιασταλτικό, προκαλεί διαστολή. Επιτρέπει στα νευρικά μας κύτταρα να λειτουργούν φυσιολογικά. Όταν δεν είναι επαρκές στο νευρικό μας σύστημα, τότε βιώνουμε πανικούς. Βρισκόμαστε  κάτω από έντονο στρες. Σε αυτή την περίπτωση εμείς χρειαζόμαστε το CO2 το οποίο ηρεμεί το νευρικό μας σύστημα....Ξέρετε, για να προσέξουμε κάτι, κρατάμε την ανάσα μας. "Με κομμένη ανάσα", λέμε ότι ακούμε.. κάποιον. Εκείνη την ώρα ο άνθρωπος χρειάζεται αρκετό διοξείδιο του άνθρακα για να μπορέσει να συγκεντρωθεί αλλιώς το λίγο CO2 τον εγκέφαλο του προκαλεί διάσπαση πανικό, νομίζει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο...Έχει κι άλλες ιδιότητες, όπως ρυθμίζει τις φλεγμονές. Οι φλεγμονές χρειάζονται ειδικό περιβάλλον για να γίνουν. Όταν τα κύτταρα μας δεν οξυγονώνονται σωστά είμαστε σε κατάσταση στρες και υπεραερίζουμε το αίμα μας, τότε έχουμε φλεγμονές...Σταθεροποιεί την νευρική λειτουργία, χαλαρώνει τους μύες, ρυθμίζει το Ph του αίματος και διάφορα υγρά μας όπως το σάλιο μας, το γαστρικό υγρό τα ούρα μας..."

-  Τελικά, αυτό το οποίο κατά καιρούς έχουμε ακούσει από γιατρούς, σε μια κρίση πανικού να εισπνέουμε και να εκπνέουμε μέσα σε μια σακούλα... τώρα αποκτά νόημα.

Ο κ. Αρσενίου συνεχίζει: "Αν δεν υπάρχει γύρω 5,3% CO2 στο αρτηριακό αίμα, δηλαδή να επιτρέπει την σωστή οξυγόνωση του οργανισμού μας, έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Αυτή η τακτική είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει ο πανικός και οι σπασμοί, γιατί όλο το νευρικό σύστημα κάνει ασυντόνιστες εκφορτίσεις και κάνουμε επιληπτικές κρίσεις κτλ..."

Γιατί λοιπόν έχει ξεκινήσει αυτή η δαιμονοποίηση του CO2; Έχει ανέβει όντως σε υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα ή κακώς και υφίσταται αυτή η δαιμονοποίηση;;;

Δείτε την εκπομπή μέχρι το τέλος...

ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια