ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) "Εμπορεία παιδικών οργάνων "... όλοι γνωρίζουν!

 Η κ. Βαγενά Γεωργία Υποψήφια Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στον Νομό Αχαΐα αναλύει στο ΙΛΛΥΡΙΑ ράδιο & web tv και στην εκπομπή "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ" με τον Αλέξανδρο Βέργη για το θέμα της εμπορίας παιδικών οργάνων. 

«Είναι ένα τραγικό και τεράστιο θέμα το πώς κακοποιούν και μεταχειρίζονται τα παιδιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια και  πρόσφατα είδαμε στην επικαιρότητα ζητήματα παιδεραστίας στην χώρα μας και εμένα με θυμώνει πάρα πολύ που ζούμε σε τόσο άρρωστο περιβάλλον… γι αυτό ήθελα να συζητήσουμε γι αυτό το φρικτό εμπόριο παιδικών οργάνων που γίνεται με γνώση όλων των κυβερνώντων. Πρόσφατα, το 2018, δεν είναι μακρυά ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς είχε δηλώσει ότι τουλάχιστον 93 υποθέσεις είχε στείλει στον εισαγγελέα από μεγαλοπρέσβεις που κάποιοι από αυτούς μπήκαν στην φυλακή, κάποιοι όχι όλοι, οι οποίοι πουλούσαν βίζες στην κωνσταντινούπολη για ασυνόδευτα παιδιά, ακόμα και για 14 μηνών ασυνόδευτα  και κατήγγειλε ότι αυτά τα παιδιά διακινούνται για να τους πάρουν τα όργανα… με σκοπό να κάνουν εμπορεία παιδικών οργάνων!... "... Αυτό ήταν μια δήλωση ενός Έλληνα αξιωματούχου και μάλιστα Υπουργού εξωτερικών το 2018  μας επισημαίνει η κ. Βαγενά..." το οποίο αν ανατρέξετε στο διαδίκτυο θα δείτε να εμφανίζεται ως βόμβα…κτλ…
Τελικά, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος,  καμία βόμβα δεν έσκασε γιατί κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε γι αυτό και όπως μας επιβεβαιώνει η κ. Βαγενά, "η ιστορία δεν είχε καμία συνέχεια"

Βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε ότι αν ο ίδιος ο Υπουργός εξωτερικών το 2018 έδωσε 93 υποθέσεις ελλήνων διπλωματών, υπαρκτές και αποδεδειγμένες,  όπως δήλωσε ο ίδιος-ερωτώμενος για άλλο θέμα, σχετικά με τις δράσεις του υπουργείου του και θέλοντας να δείξει ότι έκανε έργο -και από τις οποίες κάποιες, όχι όλες, οδηγήθηκαν στην φυλακή... πόσες ακόμα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε!!!

Και συμπληρώνει η κ. Βαγενά ".... γύρω από αυτό το εμπόριο εμπλέκονται χιλιάδες άτομα και από γιατρούς, από ολες τις ειδικότητες … γιατί για να γίνει όλη αυτή η διαδικασία αφαίρεση οργάνων και εμπορίας  πρέπει να περάσουν από τις ίδιες χώρες και από τα κράτη που διαφεύγουν… δεν διαφεύγει κανένας… με την συναίνεση των ίδιων των κρατικών υπηρεσιών συνεχίζουν να υπάρχουν αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις, αυτά τα τεράστια δίκτυα που εμπορεύονται παιδιά και εμπορεύονται όργανα.

Πώς γίνεται η πολιτεία να γνωρίζει ότι υπάρχουν τόσες υποθέσεις και με τόσες υπηρεσίες που πληρώνει ο έλληνας πολίτης, έρευνας, υπουργεία, διεθνείς υπηρεσίες και εγχώριες και δεν μπορούμε να πατάξουμε ένα τετοιο έγκλημα;; Μπορούμε … αλλά δεν υπάρχει η πολιτική βούληση γιατί είναι όλοι εμπλεκόμενοι…"

Το 2017 η europole ανακοίνωσε ότι είχαν χαθεί 10.000 ανήλικοι!!! Και ο ΟΗΕ δηλώνει ότι από το 2014, 18000 παιδιά έχουν πέσει θύματα διακίνησης οργάνων!! Αυτά βέβαια είναι περιστασιακές εκθέσεις, γιατί αν πάμε να δούμε πόσα παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο παγκοσμίως θα τραβάμε τα μαλλιά μας!!!

Σκάνδαλα τεράστια με απαγωγές παιδιών , σκάνδαλα παιδεραστίας…και παράνομη εμπορία οργάνων και κανείς δεν μπορεί να πατάξει αυτό το έγκλημα;;;

"...Αν δεν θέλει η Πολιτεία, δεν της ξεφεύγει τίποτα! Υπάρχουν χιλιάδες υπηρεσίες για να πατάξει το έγκλημα όποιο και να είναι αυτό…» μας λέει η κ. Βαγενά!

Πως συμβαίνει όλο αυτό;;; Ποιοι μπορεί να είναι οι εμπλεκόμενοι;;;

"...Μήπως φταίνε αυτοί που έχουν ανάγκη από κάποιο όργανο;... " ρωτάει η κ. Βαγενά..." Θέλετε να μου πείτε ότι φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για τεχνητή νοημοσύνη και να μας λένε ότι η επιστήμη έχει προαχθεί σε τεράστια επίπεδα και με τόσα υποτιθέμενα υβρίδια που καλλιεργούν για να παίρνουν όργανα, δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν την ζήτηση σε μεταμοσχεύσεις οργάνων;
Αυτά τα παιδιά απαγάγονται και σφάζονται όχι μόνο για τα όργανα τους για να τα δώσουν σε κάποιους δότες, αλλά και για άλλα ζητήματα...."
καταλήγει.

Δείτε την εκπομπή μέχρι το τέλος...



ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια