ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Η Σρι-Λάνκα που τίναξε την... μπάνκα!


Με τεράστιους καταπιστευματικούς λογαριασμούς η Σρι-Λάνκα στην Παγκόσμια Τράπεζα είναι άδικο να βιώνει σήμερα, τον Ιούλιο του 2022 την χειρότερη περίοδο της ανεξάρτητης ιστορίας της με πληθωρισμό να αγγίζει το 70%!!!

Οι ελλείψεις σε φάρμακα και καύσιμα προκάλεσαν λαϊκό ξέσπασμα, οργή και διαμαρτυρίες κατά όλης της οικογένειας Ρατζαμπάσκα για την μη σωστή διαχείριση των οικονομικών της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Σρι-Λάνκα μέχρι την 13η Ιουλίου 2022 Γκονταμπάγια Ρατζαμπάκσα την κοπάνησε από την χώρα με ελαφρά πηδηματάκια για να αποφύγει αυτή την οργή και το μένος του πλήθους. 

Όμως 15 χρόνια νωρίτερα βλέπουμε τον Μαχίντα Ρατζαμπάκσα, αδερφό του προσφάτως αποχωρήσαντα προέδρου Γκονταμπάγια να υπογράφει τους 6 τεράστιους λογαριασμούς ύψους 753 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, καθώς και των 20.000 μετρικών τόνων χρυσού το έτος 2007, όχι μόνο ως Πρόεδρος της χώρας αλλά και ως Υπουργός των Οικονομικών.

Να υπενθυμίσουμε ότι τους λογαριασμούς αυτούς και των 198 χωρών της Παγκόσμιας Τράπεζας τους έφερε στο φως ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2013, παρουσιάζοντας το επίσημο έγγραφο του ΟΗΕ, 112 σελίδων με την ΕΛΛΑΣ να έχει σε 10 διαφορετικές ελληνικές συστημικές τράπεζες το συνολικό ποσό των 115,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και προς το τέλος του εγγράφου οι υπογραφές των αξιωματούχων Παπούλια, Αλογοσκούφη, Βασιλάκη που τους επικυρώνουν για το έτος 2007.



Μήπως πρέπει και οι Έλληνες πολίτες, τώρα που γνωρίζουν πλέον για την τεράστια περιουσία τους στην Παγκόσμια Τράπεζα που απορρέει από την Συνθήκη του Bretton Woods ΦΕΚ 315/27-12-1945 να ξεσηκωθούν επειδή τα διάφορα γνωστά πολιτικά τζάκια και οικογένειες την έκρυβαν από όλους εμάς τους Κυριάρχους Ιδιοκτήτες εντός της Ελλάδος;



Το Ελληνικό ΄Εθνος είναι εδώ, είναι παρόν και έχει την νομική εκπροσώπηση του μέσω της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για να διεκδικήσει τα δίκαια και τα δικά του!
ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια