ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο)Μήπως τελικά το "φιάσκο" έγινε εσκεμμένα;




Η κ. Βαγενά Γεωργία Υποψήφια Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις στον Νομό Αχαΐα αναλύει σχετικά με το "φιάσκο" της απογραφής του ελληνικού πληθυσμού για το 2021 στο ΙΛΛΥΡΙΑ ράδιο & web tv και στην εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ" με τον Νίκο Σαλωνίτη. 

Τα στοιχεία της απογραφής άργησαν 7 μήνες να ανακοινωθούν λόγω τεράστιας υποκαταγραφής πληθυσμού για την όποια η ΕΛΣΤΑΤ αναζητούσε λύσεις… φαίνεται λοιπόν ότι βρήκε κάποια "μαγική λύση" της τελευταίας στιγμής για να καλύψει με νούμερα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που δεν απογράφηκε προκειμένου να μας ανακοινώσει τελικά ότι είμαστε 10.432.481 ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ήτοι 383.805 λιγότεροι από την προηγούμενη απογραφή του 2011.

Το νούμερο αυτό είναι προσωρινό – που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει στην πορεία και κατανέμεται κατά την ΕΛΣΤΑΤ στις 13 Περιφέρεις της χώρας στο φυλλάδιο που παρουσίασε και το οποίο δεν μας δίνει καμία άλλη πληροφορία εκτός από το πόσοι από τον μόνιμο πληθυσμό είναι Άρρενες και πόσες Θήλες.

Επιπλέον στην ανακοίνωση τύπου που δόθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε καμία ερώτηση για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της απογραφής ούτε καν για τον πληθυσμό των μεταναστών που αριθμεί η εν λογω απογραφή και δήλωσε αόριστα ότι τα στοιχεία της απογραφής θα συγκεκριμενοποιηθούν στους επόμενους μήνες…

Σε τι αλήθεια χρησιμεύει μια ψευδής και λανθασμένη ουσιαστικά απογραφή πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ όταν το ίδιο το κράτος καταγράφει καθημερινά μέσω των μηχανισμών των Δήμων, των Περιφερειών, των Υπουργείων, των Τελωνείων, των πολεοδομιών, των δικαστηρίων και χιλιάδων άλλων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης τα πάντα, τις γεννήσεις, τους θανάτους, το πόσοι μπήκαν ή βγήκαν από την χώρα μαζί με χιλιάδες άλλα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία στοιχεία;



Το θέμα μας, αφορά το φιάσκο της απογραφής του ελληνικού πληθυσμού.

Αδιαμφισβήτητα, ζούμε μια κατάσταση απερίγραπτη. Έχουμε εισαγωγή αλλοδαπών ανθρώπων στην χώρα μας σε καθημερινό επίπεδο και οι πληροφορίες λένε ότι ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο πληθυσμός αυξάνεται και εμείς υποτίθεται ότι είμαστε ασφαλείς στα χέρια μιας κυβέρνησης, στα χέρια μιας στατιστικής εταιρίας που υποτίθεται γνωρίζει τα πάντα για εμάς.

Μέσω αυτής της εκπομπής θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το θέμα απογραφής.

«Τελικά δεν έχουμε μάθει στην πραγματικότητα πόσοι είμαστε και φαίνεται από την σημερινή απογραφή..." μας ενημερώνει η κ. Βαγενά. "...Τώρα 19/7/2022 έκανε ανακοίνωση η ΕΛΣΤΑΤ δια του προέδρου της Θάνου Θανόπουλου για τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2021 η οποία ανακοίνωση αφορούσε προσωρινά δεδομένα και αποτελέσματα, δεν ήταν τελική, που σημαίνει ότι ό,τι μας ανακοίνωσαν μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα και στιγμή.... Να πούμε ότι αυτή η απογραφή δεν ήταν μόνο του πληθυσμού αλλά και κατοικιών κι έγινε και με μια καινούργια μέθοδο της ηλεκτρονικής αυτό-απογραφής. Κάποια στιγμή υποχρεώθηκαν να μπουν σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα και να συμπληρώσουν διάφορα στοιχεία… υποτίθεται ότι υπάρχει ανωνυμία αλλά εκεί έβαζαν και το ΑΦΜ και άλλα στοιχεία και καλούμαστε να απαντήσουμε για παράδειγμα, αν είχαμε τουαλέτα μέσα ή έξω από το σπίτι… πράγματα που είναι περίεργα για την σημερινή εποχή ..."

Και συνεχίζει: "...Μέσα σε αυτό το περιβάλλον έγινε μια ηλεκτρονική αυτό- απογραφή που είχε μια τεράστια υπογραφή πληθυσμού γιατί απλούστατα ο πληθυσμός δεν μπόρεσε ή αρνήθηκε να μπει και θυμόμαστε μέχρι πρόσφατα πάνω από το 50% δεν είχε απογραφεί. Έβγαιναν οι δήμαρχοι και παρακαλούσαν να μπουν οι πολίτες να απογραφούν για να μπορέσουν να αποκτήσουν λέει το θεμιτό νούμερο πληθυσμού ο δήμος ώστε να πάρει χρηματοδοτήσεις.

Αν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε σε μια ηλεκτρονική απογραφή που δεν λειτούργησε ούτε καν πιλοτικά, δεν υπήρχε πιλοτικό πρόγραμμα για να δούμε αν θα μπορούσε να έχει κάποιο αποτέλεσμα, …. οι πολίτες ήταν τελείως ανενημέρωτοι και τους στέλνονταν ένας αριθμός για να μπουν μέσα… συν την αντίδραση του κόσμου που αρνιόταν να μπει στην απογραφή… Μια απογραφή που χαρακτηρίστηκε φιάσκο στο σύνολο όχι μόνο εκ μέρους των πολιτών αλλά και μέσω των υπαλλήλων της των απογραφέων, οι οποίοι είναι ακόμα απλήρωτοι. Παραιτούνταν μαζικά κατά την διάρκεια της απογραφής γιατί ήταν εντελώς πρόχειρα στημένος όλος ο σχεδιασμός, δεν είχε γίνει η απαραίτητη εκπαίδευση στους συγκεκριμένους απογραφείς. Είχαν τεράστιες απαιτήσεις από τους απογραφείς που δεν τους είχαν προετοιμάσει…."


Τελικά όλο αυτό το φιάσκο της απογραφής έγινε εσκεμμένα;

Η κ. Βαγενά μας θυμίζει: «Η ΕΛΣΤΑΤ μας έχει συνηθίσει σε διάφορα «φιάσκα» να το πω έτσι… αν θυμάστε η ΕΛΣΤΑΤ με τον πρώην διοικητή τον Ανδρέα Γεωργίου μαγείρεψαν τα νούμερα με το έλλειμμα, προκειμένου να μπει η Ελλάδα στα μνημόνια…"

"...Σε τι αλήθεια χρησιμεύει μια ψευδή και λανθασμένη, αναξιόπιστη απογραφή του πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ, όταν το ίδιο το κράτος καταγράφει καθημερινά μέσω των μηχανισμών του, μέσω των Δήμων των Περιφερειών, των Τελωνείων, των Υπουργείων, των δικαστηρίων και χιλιάδων άλλων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης, και της αυτοδιοίκησης;;;…" διερωτάται η κ. Βαγενά και συνεχίζει: "...δεν περιμένουμε την ΕΛΣΤΑΤ να πάει ένα παιδάκι και να κρατάει σημειώσεις για να μάθουμε ποιος είναι ο πληθυσμός της χώρας μας… όλα αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν στους δήμους; … όλα αυτά τα στοιχεία και με ποιοτικούς συντελεστές υπάρχουν παντού… δεν περιμένουμε την ΕΛΣΤΑΤ να μας ρωτήσει αν έχει τουαλέτα κτλ… ξερουν οι τράπεζες… οι τράπεζες μας έχουν καταχωρήσει…ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τι αγοράζει ο έλληνας πολίτης… η ΑΑΔΕ μιλάμε για άλλη μια ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων, που έβαλαν τα έσοδα μας σε μια ανεξάρτητη αρχή να τα διαχειρίζεται και να ορίζει τους φόρους μας, ολόκληρη η ηλεκτρονική διακυβέρνηση ανήκει στην ΑΑΔΕ … όλα τα στοιχεία από τους δήμους, τις περιφέρειες… τα πάντα είναι μέσα στην ΑΑΔΕ… γνωρίζει η ΑΑΔΕ καλύτερα από τα ίδια τα Υπουργεία…»

Και τώρα μας κοροιδεύουν ότι υπάρχει απογραφή και μειώθηκε ο πληθυσμός μας κατά 380.000 χωρίς να είναι σε θέση να μας πει πόσοι είναι οι μετανάστες στην χώρα;

Μήπως τελικά αυτή η απογραφή γίνεται για να αποπροσανατολίσει κι όχι να βοηθήσει;;… 

Και πάνω στην ψευδή και αναξιόπιστη απογραφή στηρίζεται όλος ο κρατικός σχεδιασμός;;;

"... Ξεκινάει βάσει των δημογραφικών στοιχείων που αντλούνται από τις απογραφές που γίνονται από την ΕΛΣΤΑΤ δημιουργείται ο χάρτης για το πόσα σχολεία, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα κτλ. πρέπει να έχει η κάθε περιοχή…

Το οξύμωρο... για να αποδείξουμε πόσο αναξιόπιστη είναι αυτή η απογραφή...Ο κ. Παχατουρίδης, δήμαρχος Περιστερίου δήλωσε ότι στον δήμο του που είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής κατοικούν περίπου 300.000 κάτοικοι, αλλά η απογραφή από τα επίσημα στοιχεία που είχε υπόψιν του μέχρι εκείνη την στιγμή, 2 μέρες πριν από τα αποτέλεσμα που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, έβγαζε ότι ο δήμος έχει τους μισούς… αλλά και τα επίσημα στοιχεία που έβγαλε η ΕΛΣΤΑΤ, ενώ ο δήμαρχος περιμένει να έχει 300.000 ανθρώπους ανακοινώνει για το 2021 132.000 πολίτες, τους μισούς από αυτούς που περίμενε ο δήμαρχος… ο δήμαρχος το περίμενε, το φαντάστηκε και το υποψιάστηκε; ή το περίμενε γιατί έχει πρόσβαση στα στοιχεία του δήμου, γνωρίζει τους θανάτους και τις γεννήσεις κτλ..." ρωτάει με νόημα η κ. Βαγενά.

Πώς λοιπόν μπορεί να εξαρτάται ένας δεκαετής σχεδιασμός του ελληνικού κράτος από αναξιόπιστα αποτελέσματα μιας στατιστικής αρχής, όταν μάλιστα έχει και επιβαρυμένο παρελθόν;;;

Πώς είχε γίνει η απογραφή του 2011 από την ΕΛΣΤΑΤ υπό την διοίκηση του κ. Γεωργίου;

«….Με τα αμφιλεγόμενα αυτά αποτελέσματα και νούμερα της απογραφής πορευτήκαμε 11 χρόνια!! Επί 11 χρόνια και πέρασαν και οι εκλογές του 2019 λες και δεν άλλαξε τίποτα από το 2011. Σαν να μην πέθανε κανένας, σαν να μην γεννήθηκε κανένας… δεν μπήκαν ψηφοφόροι στους εκλογικούς καταλόγους και δεν «έφυγαν» κάποιοι… είναι αξιοσημείωτο και πρέπει να το δουν όλοι οι έλληνες πολίτες, ότι στις εκλογές του 2019 από τα 9.904286 μονιμου γενικού πληθυσμού που περιλαμβάνει αντρες, γυναίκες, παιδιά έφηβους, εμφανίζονται 9.984.934 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου εσωτερικών. Δηλαδή 80.000 και πλέον από το γενικό μόνιμο πληθυσμό… που συμπεριλαμβάνει παιδιά και εφήβους που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου…»

Είναι ένα μάτριξ… και πρέπει όλοι μας να το συνειδητοποιήσουμε! Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μάθαμε πόσοι είμαστε σε αυτή την χώρα!!!

"...Έχουν γίνει 8 απογραφές από την ίδρυση του ελληνικού κράτους με τους ίδιους στην εξουσία, γιατί απλά μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Οι δυνάμεις που διοικούν την χώρα και την κλέβουν και την υποσκάπτουν είναι οι ίδιες, τα ίδια κόμματα… 
Δεν βγήκε ένας κοινοβουλευτικός να καταγγείλει όλο αυτό το φιάσκο;;; Δεν βγήκε ένα κόμμα, δεν βγήκε ένας συνταγματολόγος; Δεν βγήκε ένας επιφανής από αυτούς που έχουμε μέσα σε αυτό το κράτος, να στηλιτεύσει αυτήν την κατάσταση;;; καθηγητές πανεπιστημίου δεν το εντόπισαν αυτό; Τόσοι δημοσιογράφοι; Εντόπισαν μόνο τις παρατυπίες που έγιναν σε σχέση με την απογραφή αλλά το ίδιο το γεγονός ότι κάθε φορά ζούμε και πορευόμαστε με ψεύτικα νούμερα δεν το είδε κανένας να το σχολιάσει;..." ρωτάει η κ. Βαγενά και γνωρίζουμε ότι δεν θα λάβει καμία απάντηση, από όλους αυτούς που μπροστά στα μάτια μας συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν!

Και όπως η ίδια επιβεβαιώνει: "....Αυτή η φάρσα θα συνεχιστεί και στις επερχόμενες εκλογές… αν γίνουν το 2022 θα πρέπει να πορευτούμε με τα νούμερα της απογραφής του 2011!!! Γιατί δεν προλαβαίνει η ΕΛΣΤΑΤ να ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα και να γίνουν και ΦΕΚ. Γιατί πρέπει να γίνουν ΦΕΚ τα επίσημα αποτελέσματαΟπότε σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν το 2023 και εκεί το πάνε… αν έχετε προσέξει τα τελευταία δημοσιεύματα, θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2021 γιατί θα έχουν προλάβει να βγάλουν ΦΕΚ ... γι αυτό και κανένας δεν έχει αντιδράσει από τα κόμματα … για το τραγέλαφο αυτής της συγκεκριμένης απογραφής και των αποτελεσμάτων της που είμαστε 3.5% λιγότεροι σε μόνιμο πληθυσμό...."

Εμείς κρατάμε τις τελευταίες δηλώσεις από την κ. Βαγενά που είναι η μόνη λύση που έχουμε για να βγούμε επιτέλους από το μάτριξ και να αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά πάνω σε αληθινά δεδομένα και αξίες...

"...Είναι τόσο απύθμενη η απάτη που έχει συμβεί μέσα σε αυτό το κράτος που οι πολίτες δεν ξέρουν από πού να το πιάσουν και από πού να το αφήσουν.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι εδώ. Είναι πεδίο δόξης λαμπρό για όλους τους Έλληνες πολίτες να ενταχθούν στο Πολιτικό φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις να βοηθήσουν στην αναζήτηση της αλήθειας, να μεταδώσουμε την πραγματικότητα και πραγματικά στοιχεία που ισχύουν γι αυτή την χώρα προτεκτοράτο που εις το όνομα των Ελλήνων γίνονται αυτά τα εγκλήματα. Πρέπει επιτέλους οι ιδιοκτήτες οι Έλληνες να σταματήσουμε να ανεχόμαστε αυτό το καθεστώς της απάτης… μιλάμε για μια συμμορία που ξεπερνάει και την cosa nostra… πρέπει να ενωθούμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. …

Να ελέγξουμε τις εκλογές επιτέλους… γιατί ακόμα και εκεί γίνεται νοθεία.. μέσω ανύπαρκτων εκλογικών τμημάτων, μέσω ψευδούς αριθμού ψηφοφόρων… αν δεν ελέγξουμε εμείς οι πολίτες, ποιος θα ελέγξει;;; …Ελάτε να ελέγξουμε το κράτος μας Έλληνες!
Ενωθείτε τώρα… είναι όλα έτοιμα… να ελέγξουμε το κράτος μας.
Οι προγραμματικές δηλώσεις μας είναι αναμφισβήτητες, κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο… έχουμε όλα τα οικονομικά εργαλεία να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα του ελέγχου και να κάνουμε την χώρα μας πραγματικά έναν παράδεισο για όλους μας… δεν μας αξίζει αυτή η κοροϊδία…»

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια