ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Ηχητικό) Ελλάδα - Τουρκία: Όλη η αλήθεια πίσω από την ... κουρτίνα!



Το θέμα μας ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ Οι μεγάλες αλήθειες-


Ο κ. Ιωάννης Πλόσκας Διευθύνων Σύμβουλος του Κεντρικού Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και Υπ. Βουλευτής στην Α' Αθηνών μιλάει στο ράδιο "ΕΛΕΥΣΙΣ" και στην εκπομπή τα "streamΑΔΙΑ" και αναλύει και σοβαρά θέματα εξωτερικής πολιτικής, για τις σχέσεις μας με την Τουρκία και το τι συμβαίνει πραγματικά πίσω από την κουρτίνα...

Γιατί τελικά, άλλο αυτό που "φαίνεται" κι άλλο αυτό που "είναι"! Κι όλα εξαρτώνται από το πώς μας προβάλλουν την "πληροφορία"!
Όλη την εκπομπή θα την βρείτε εδώ...

Στο α' μέρος θα ακούσετε ποια είναι η αλήθεια όσον αφορά το εμπορικό σήμα "turkaegean" που κατοχύρωσε η Τουρκία στο γραφείο της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ε.Ε. για να αντιληφθούμε όλοι μας πώς έχουν στήσει την διαδικασία και πώς μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί με δήθεν κυβερνητικούς λεονταρισμούς και αντιπολιτευτικές κορώνες.

Στο β' μέρος της συνέντευξης - στο παρακάτω ηχητικό - ο κ. Πλόσκας εστιάζει σε θέματα εξωτερικής πολιτικής  και συγκεκριμένα στην σχέση μας με την Τουρκία, για το "μαγαζί" που έχει στηθεί απέναντι μας και ποιοι, πώς και γιατί επέτρεψαν και επιτρέπουν με τις ενέργειες τους ή τις παραλείψεις τους να είμαστε τόσα χρόνια υπό μόνιμο καθεστώς ανασφάλειας και τρομοκρατίας χωρίς να έχουμε καν κατοχυρώσει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας;;; 
Γιατί βλέπουμε  ότι και σήμερα στήνεται ένα εκρηκτικό σκηνικό με την γείτονα χώρα, η οποία εντείνει τις απειλές  της και την προκλητική απαξιωτική ρητορική της για την χώρα μας και για τους Έλληνες πολίτες,  μας στέλνει χιλιάδες επήλυδες που δεν γνωρίζουμε ούτε ποιοι είναι και πώς θα τους χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον... και το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι "ειδικοί" έχουν ήδη αρχίσει... να "ανησυχούν" για το που οδεύουμε και πόσο "θερμά" μπορούν να γίνουν τα πράγματα...! 


Αποσπάσματα της συνέντευξης

"...Υπάρχει ένα κλίμα το οποίο το ζούμε από μικρά παιδιά με την Τουρκία, σε μια διαδικασία πολύ συγκεκριμένη συμφωνιών, πρωτοκόλλων, υπογραφών… κι όλα αυτά, προσέξτε, με ένα κράτος το οποίο του χρόνου ή φέτος κλείνει 100 χρόνια ιστορίας." μας επισημαίνει ο κ. Πλόσκας. "... Δεν υπήρχε Τουρκία πιο πριν… τα πάντα ήταν δικά μας απέναντι... Υπήρχε μια οθωμανική αυτοκρατορία, αλλά Τουρκία δεν υπήρχε. Με τον Κεμάλ Ατατούρκ μετά το 1920 και ιδρύεται αυτό το κράτος. Δεν υπήρχε κράτος πιο πριν και με μια γλώσσα φλαμανδικά με κάποια χαζάρικα και μέσα σε 50 χρόνια μιλώντας, απέκτησαν και πανεπιστήμια και απέκτησαν αυτήν την γλώσσα που μιλάνε… μιλάμε για ένα κράτος 100 χρόνια το οποίο στήθηκε απέναντι όπως ακριβώς πρέπει....Στήθηκε απέναντι και μεγαλώσαμε όλοι με ένα μίσος απέναντι στην Τουρκία, μεγαλώσαμε όλοι με μια συνεχή απειλή από την Τουρκία που τελικά αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι μια σχέση κυβερνήσεων που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια με τις κυβερνήσεις που έχουν στήσει και εδώ και εκεί. Είναι ένα παιχνίδι πολύ όμορφο που παίζεται από όλα αυτά τα χρόνια.....Κι όταν μιλάμε για Τουρκία είναι ένα μαγαζί που στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια... και ξεκινώντας να δούμε την δυναμική της Τουρκίας απέναντι που θα μας οδηγήσει να μπούμε σε σκέψεις..."

Να δούμε τι συμβαίνει ακριβώς στην Τουρκία…που όπως γνωρίζουμε δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει σημασία να το τονίσουμε αυτό ... όπως θα αντιληφθείτε παρακάτω!

"...Στην Τουρκία υπάρχουν 7000 γερμανικές εταιρίες και έχουν επενδύσει 13 δις ευρώ επενδύσεις εργοστάσια, καταστήματα, γραφεία… περισσότερες από 450 γαλλικές εταιρίες με 5 δις ευρώ από το 2014-2019...1500 ιταλικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στην Τουρκία… το ίδιο και οι ΗΠΑ έχουν πάρα πολλές εταιρίες. Μόνο ο Τραμπ, έχει πάνω από 1000 δικές του εταιρίες… Μάλιστα, τώρα τελευταία με το ρωσο-ουκρανικό πόλεμο, ο αμερικανικός πρέσβης στην Άγκυρα ο Τζέφρι Φλέικ λέγοντας κάποια στιγμή σε μια τοποθέτηση ότι «5000 αμερικανικές εταιρίες που είναι στην Ρωσία, ψάχνουν να βρουν έδρα"… που θα πάνε;...Η Ολλανδία, 500 εκατομμύρια άμεσες επενδύσεις κάθε χρόνο...Η Ισπανία 906 εκατομμύρια επενδύσεις το 2007, 5,3 δις ευρώ άμεσες επενδύσεις το 2019 στην Τουρκία... η Μ. Βρετανία αποτελεί σήμερα τον 5ο μεγαλύτερο επενδυτή στην Τουρκία. Η Τουρκία εξάγει υφάσματα και ρούχα περίπου 2 δις λίρες στην Βρετανία, η Βρετανία εξάγει στην Τουρκία το 1/3 περίπου κινητήρων εσωτερικής καύσεως που κατασκευάζει στην Τουρκία, η δε Τουρκία εξάγει το 1/3 περίπου των παραγόμενων οχημάτων που παράγει από εργοστάσια και βιομηχανίες αυτοκινήτου με βρετανικούς κινητήρες στην μεγάλη βρετανία… μας ενημερώνει ο κ. Πλόσκας και προσθέτει: "αυτό το αλισβερίσι θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις… " 

Ας δούμε λοιπόν με ποιους έχουμε να κάνουμε και ποια είναι η θέση η δική μας, με τι προϋποθέσεις και τι μπορεί να συμβαίνει…

"...Κοιτάξτε τι μαγαζί έχει στηθεί εκεί… και από ποιους έχει στηθεί και ποιοι είναι οι κίνδυνοι και σε ποια Ευρωπαϊκή Ένωση… Σήμερα εσύ είσαι μέλος της Ε.Ε. και έχεις διαλύσει την βιομηχανία και σου διέλυσαν τα πάντα και από την άλλη, οι σχέσεις συνεργασίας της Τουρκίας με όλες της Ε.Ε. και με τις πιο δυνατές βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο… Και σήμερα εσύ καπηλεύεσαι ότι αν θα βρεθείς σε μια πολεμική σύρραξη με την Τουρκία που θα σου κάνουν πλάκα από απέναντι, θα βοηθήσουν εσένα; Μήπως στήνεται ένα όμορφο παιχνίδι διαφορετικό;..." διερωτάται ο κ. Πλόσκας και συνεχίζει: "
 ... Γελάνε με τους πολίτες και πρέπει να γελάνε πάρα πολύ που χρησιμοποιούν πάντα μια ίδια τακτική πολιτικής και κάνουν πλάκα με τον πολίτη… γιατί ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι δεν συμμετέχει πουθενά. Δεν υπάρχει πουθενά σε καμιά απόφαση!!!…Πάντα μιλάμε για ένα ξεπούλημα που έχει την ιστορικότητα του, έχει το επικοινωνιακό του, στο κάνουν συνέχεια, αρχίζεις και εθίζεσαι, το ζεις το ακους μία, το ακούς δύο κι όταν συμβαίνει αυτό… δεν αντιδράς καθόλου.... Και ως αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδικασίας έχει να το δεχτείς πάρα πολύ όμορφα και αμέσως να περιμένεις την επόμενη διαδικασία πότε θα συμβεί αυτή... για να περιμένεις πως θα αντιδράσει το τάδε κόμμα, ο τάδε πολιτικός και όλοι κάνουν τα ίδια, γιατί πολίτη μου, δεν συμμετέχεις ποτέ...!!...Υπάρχει μια κυβέρνηση πάντα η οποία δρα μέσα στην Ελλάδα χωρίς η βουλή να έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα, νόμιμα όπως πρέπει… κι εκεί είναι ένα τεράστιο θέμα γιατί πολύς κόσμος σκέφτεται τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη μέρα και τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα...Είναι πολύ εύκολο τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα… για να βάλουμε σε μια σειρά συμβάσεις και υπογραφές που έχουν συμβεί και έχουν υπογράψει ξένες χώρες και ξένοι με μια κυβέρνηση η οποία είναι παράνομη. Καταλαβαίνετε ότι θα μπούμε σε μια ωραία σειρά στην πορεία…" μας δηλώνει ο κ. Πλόσκας.

Τα χωρικά ύδατα δηλαδή η αιγιαλίτιδα ζώνη, η ΑΟΖ, η υφαλοκρηπίδα και γενικότερα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η δικαιοδοσία μας στην θάλασσα είναι θέματα που απασχολούν πολλά χρόνια όλα τα κράτη κι  έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις επί συζητήσεων από "πολιτικούς" και "ειδικούς αναλυτές" με αποτέλεσμα ο πολίτης να βρίσκεται σε μεγαλύτερη σύγχυση, παρά να κατανοεί τι ακριβώς συμβαίνει, τι έπρεπε να είχε συμβεί αλλά και τι πραγματικά πρέπει να γίνει!

Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά...

  Ο κ. Πλόσκας μας ενημερώνει  και μας αποσαφηνίζει το ακριβώς συμβαίνει με την αιγιαλίτιδα ζώνη μας:"...Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη σύμβαση που είναι το "Δίκαιο της θάλασσας" που υπογράφηκε το 1982 που υπογράφηκε και επικυρώθηκε από τα περισσότερα κράτη. Κάποιες χώρες την υπέγραψαν, αλλά δεν την επικύρωσαν… κάποιες άλλες χώρες, όπως το Ισραήλ, η Συρία, η Τουρκία ούτε την έχουν υπογράψει, ούτε την έχουν επικυρώσει, αλλά δεν έχει πρακτική σημασία αυτό γιατί οι περισσότερες χώρες, εφόσον την έχουν επικυρώσει, έχουν δεσμεύσει τις υπόλοιπες που δεν έχουν επικυρώσει.
 Τα χωρικά ύδατα ενός κράτους (η αιγιαλίτιδα ζώνη) καθορίζονται από τις γραμμές βάσης μέχρι ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 12 ναυτικά μίλια… και πάνω σε αυτά τα 12 μίλια έχεις πλήρη κυριαρχία και δικαιοδοσία και περιλαμβάνει βυθό, υπέδαφος και εναέριο χώρο... Η Ελλάδα κι η κάθε χώρα έχει μονομερές δικαίωμα, αναφαίρετο, να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα μέχρι τα 12 ναυτικά μίλια… χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Όλα τα κράτη του κόσμου έχουν επεκτείνει τα χωρικά τους ύδατα, αυτοί που έχουν στα 12 ναυτικά μίλια…… Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ…"

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

"...Εγώ αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι για να διεκδικήσεις κάτι που ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ είναι δικαίωμα σου και θα πρέπει να το δηλώσεις για το συμφέρον του κράτους σου και ΔΕΝ το κάνεις... μάλλον το ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ... και δεν έχει καμία σχέση με το ίδιο το κράτος...Κι ότι μπορείς να βρίσκεσαι σε μια κυβέρνηση, σε μια Βουλή και όλα αυτά τα χρόνια να έχεις περάσει από αυτή την διαδικασία και να μιλάς ελληνικά ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!... γιατί με τέτοιο τρόπο έχουν δράσει και έχουν κινηθεί όλα αυτά τα χρόνια και να αφήσουν τόσο εκτεθειμένη την Ελλάδα είτε σε πνευματικά δικαιώματα, είτε μέσα από συμβάσεις για να συμβαίνει ένα τέτοιο πραγματικό ξεπούλημα όλων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας... γιατί θέλουν να μας πάνε σε μια δικαστική διαδικασία με αιγιαλίτιδα ζώνη στα 6 μίλια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ!!!..." μας απαντά ξεκάθαρα ο κ. Πλόσκας

Ας θυμηθούμε όλες τις δηλώσεις τους και την στάση των κυβερνήσεων διαχρονικά για το συγκεκριμένο θέμα και ας αναρωτηθούμε... μήπως τελικά  η απόφαση της συνδιαχείρισης του Αιγαίου μας με την Τουρκία έχει ήδη συμφωνηθεί και όλα αυτά εξυπηρετούν μόνο την δική μας χειραγώγηση και αποβλάκωση, ώστε να το δεχτούμε χωρίς αντιδράσεις και αντιστάσεις, όπως τόσα άλλα;

"... Αυτό είναι το κόλπο τους πολλές εκατοντάδες χρόνια... ο τρόπος που εμφανίζουν την κάθε προδοσία που συμβαίνει στην χώρα μας..." μας επιβεβαιώνει ο κ. Πλόσκας και σε μια επόμενη εκπομπή θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αναλυτικά το τι ειπώθηκε από τους "πολιτικούς" όλων των κομμάτων και ποια είναι είναι η άποψη τους, ώστε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά!

Τι σημαίνει όμως μια πραγματική "ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και τι προϋποθέτει για να συμβεί ώστε πραγματικά να προστατεύονται, να διασφαλίζονται και να κατοχυρώνονται όλα τα πνευματικά, κληρονομικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα παγκοσμίως;

Την  απάντηση αυτή μας δίνει τεκμηριωμένα ο κ. Πλόσκας και σίγουρα, η κουβέντα μας θα έχει συνέχεια ...

 Προς το παρόν, ας προβληματιστούμε όλοι μας και να αναζητήσουμε την αλήθεια, η οποία είναι μία, απόλυτη και πάντα αποδεικνύεται!

Γιατί, αν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια, που διαχρονικά αποκρύπτεται και αλλοιώνεται, δεν μπορούμε να βγάλουμε ορθά συμπεράσματα για το τι θα συμβεί- για την ακρίβεια, για το τι σχεδιάζουν να συμβεί- και για ποιον σκοπό! Αν δεν πάρουμε την "πληρο-φορία" - η οποία "φέρει το πλήρες"- δεν μπορούμε να κρίνουμε και αν δεν μπορούμε να κρίνουμε, κάνουμε λανθασμένες επιλογές! 
Επι- λογές (επί της λογικής) που στερούνται λογικής... "Επιλογές" που στηρίζονται στον φόβο που προκαλεί η άγνοια μας και μας καταστούν  άβουλους, αδρανείς και χειραγωγήσιμους, εύκολη λεία στα νύχια όλων αυτών που λυμαίνονται την χώρα μας, την περιουσία μας, την ζωή μας και το μέλλον μας...

"... Μια πραγματική εξωτερική πολιτική είναι να γνωρίζεις ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, να γνωρίζεις τα θέματα της Ελλάδας στον πλανήτη, τα θέματα των Ελλήνων Πολιτών και συνεχώς να επιβεβαιώνεις την θέση αυτή... κι όποιος πάει να κλονίσει ή να αλλοιώσει την συγκεκριμένη θέση της ΕΛΛΑΣ ή του Έλληνα πολίτη, να υπάρχει εκεί μια πάρα πολύ ισχυρή δυνατή αληθινή φωνή, να είναι πάντα εκεί και να κόβει κάθε άδικο που συμβαίνει και εισέρχεται μέσα στην Ελλάδα ενάντια στην ίδια θέση και ιστορικότητα της...Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η Ελλάδα και ποιοι είναι οι Έλληνες πολίτες, πώς θα κάνεις εξωτερική πολιτική;; Και η Εξωτερική πολιτική είναι αυστηρή, απόλυτη και αληθινή...Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" έχει μια τέλεια επίγνωση για το ποιος είναι ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά και ποια είναι η ΕΛΛΑΣ μέσα από την πραγματική αποτύπωση της έννοιας...Κλειδώνω μια πολύ μεγάλη αλήθεια που διέπει σήμερα την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, μια πραγματική τεράστια διαδικασία την οποία πρέπει να την αντιληφθεί ο Έλλην Άνθρωπος για το ίδιο το συμφέρον του, για το μέλλον του, αλλά και την θέση και στάση που πρέπει να πάρει μέσα σε αυτό που συμβαίνει και είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!...αυτό που πρέπει να σκέφτονται πάντα οι Έλληνες είναι ότι δεν έδρασε, δεν εργάστηκε και δεν έπραξε κανένας τίποτα για το συμφέρον του Έλληνα Πολίτη... και είναι πραγματική η ώρα τώρα να αντιληφθεί ότι το συμφέρον του είναι η θέση που πρέπει να πάρει στην πολιτεία του, για να σταματήσει όλη αυτή την λαίλαπα της νομοθεσίας και των νόμων που βγάζουν οι άλλοι για τον άνθρωπο και ο Άνθρωπος, που γι' αυτόν απευθύνονται οι νόμοι δεν συμμετέχει πουθενά και σε κανένα σημείο...Άρα θα πρέπει να καταλάβει ότι η συμμετοχή του είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!... Είναι σαν την ψήφο ... που πέρασε το μήνυμα, ότι η ψήφος είναι μια φορά κάθε 4 χρόνια και γειά σας... ΟΧΙ! Και περιμένουν τώρα όλοι να ψηφίσουν και να ψηφίσουν τον λιγότερο κλέφτη!!!...
Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ... ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ... ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ;;;..."

EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια