ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι απαντήσεις που δεν μας έδωσαν ποτέ τα ΜΜΕ!!!


Ιδού ποιοι μας έβαλαν στην μνημόνια και μας δάνεισαν!
Πώς μας δάνεισαν χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφού οι ίδιες είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ;;;
Πώς μας δάνεισε το ΔΝΤ που είναι υπάλληλος μας;;;

Ιδού ποιοι μας έβαλαν στα μνημόνια και μας δάνεισαν από το 2010 ως το 2018 η Ελλάς μπήκε στον φαύλο κύκλο των γενοκτόνων μνημονίων. Στην παρακάτω φωτογραφία δείχνουμε χαρακτηριστικό τμήμα ποιοι μας έβαλαν και ποιο είναι το ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ενός από αυτά τα μνημόνια...
ΦΕΚ 262 Α 2014
Μέχρι στιγμής υπήρξαν 3 προγράμματα δανειοδότησης στα οποία συνολικά εγκρίθηκαν (80+30+144,7+19,8+86)=360,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ 

1ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η ΔΙΕΘΝΗΣ «ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ»

Συνάφθηκε στις 6 Μαΐου 2010 μεταξύ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και 15 κρατών της Ευρωζώνης, για να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα με μορφή δανείου ύψους 80.000.000 (80 δις ευρώ) καθώς και από τον ΔΝΤ 30.000.000.000 ευρώ (30 δις ευρώ). 
Από τα χρήματα αυτού του προγράμματος έχουν εκταμιευτεί 75 δις Ευρώ...

2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η «ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ», (ΒΛΕΠΕ: https://memorandabilia.files.wordpress.com/2016/05/mfafa_2_el2.pdf)

Συνάφθηκε στις 15 Μαρτίου 2012 μεταξύ της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" και του "Ευρωπαικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας" και του "ΔΝΤ" για να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα με μορφή Δανείου ύψους (144,7+19,8) 164.500.000.000 ευρώ (164,5 δις ευρώ) από τα χρήματα αυτού του προγράμματος έχουν εκταμιευτεί τον Μάρτιο του 2016, 154 δις ευρώ.

3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ» 

Συνάφθηκε με την υπογραφή του "Μνημονίου Συνεννόησης" στις 15 Αυγούστου 2015, (ΦΕΚ ΑΡ. 94/14 Αυγούστου 2015) μεταξύ της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" και του "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ" (ο οποίος αντλεί κεφάλαια από τις "χρηματοπιστωτικές αγορές") με την συμβολή του ΔΝΤ για να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα με μορφή δανείου ύψους 86.000.000.000 ευρώ (86 δις ευρώ)
Από τα χρήματα αυτού του προγράμματος έχουν εκταμιευτεί ως τις 21 Ιουνίου 2018, 46,9 δις ευρώ 

Για όλα αυτά τα προγράμματα των μνημονίων που έχουν οδηγήσει την χώρα μας στην απόλυτη οικονομική καταστροφή και τους έλληνες πολίτες στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση, υπάρχουν δύο (2) τεράστια θέματα:

1ο ΘΕΜΑ:  Πώς μας δανειοδότησαν οι 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο 1ο Πρόγραμμα δανειοδότησης, αφού οι ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ;;

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα χρέη των 15 ευρωπαϊκών χωρών καθώς και τα ποσά που μας δάνεισαν.

(ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 15 ΧΩΡΩΝ ΒΛΕΠΕ: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2079rank.html). 

 Τα ποσά μετατράπησαν σε ευρώ με την ισοτιμία δολαρίου-ευρώ τις αντίστοιχες ημερομηνίες βλέπε: 

Πώς λοιπόν η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ενώ η ίδια είναι καταχρεωμένη και χρωστάει πάνω από 5,05 ΤΡΙΣ ευρώ δάνεισε την ΕΛΛΑΔΑ με περισσότερα από 22,3 δις ευρώ; Πού τα βρήκε τα χρήματα;; Ποιος την δάνεισε να δανείσει την Ελλάδα και γιατί;;;;

Πώς το μεγάλο ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ που οι πολίτες του χρωστούν ο κάθε ένας 5.728.957 ευρώ δεν μπήκε σε μνημόνιο, ενώ μπήκε η ΕΛΛΑΣ που ο κάθε πολίτης χρωστάει μόνο 44.433 ευρώ μπήκε σε μνημόνια;;;

Τα ίδια ερωτήματα ακριβώς αφορούν και τις υπόλοιπες χώρες που φαίνονται στον παραπάνω πίνακα.

Γιατί οι 15 αυτές χώρες αφού οι περισσότερες χρωστούν πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι η ΕΛΛΑΣ, δεν έχουν μπει σε μνημόνια και μπήκε μόνο η ΕΛΛΑΣ;;;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΑΥΤΟ;

2ο ΘΕΜΑ: Πώς μας δάνεισε το ΔΝΤ χρήματα, αφού είναι υπάλληλος μας και δεν έχει δικαίωμα να δανείσει σε κανέναν;;;

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το σχετικό τμήμα του Αναγκαστικού Νόμου 766 της Συμφωνίας του Bretton Woods στο οποίο φαίνεται ότι η ΕΛΛΑΣ έβαλε 40 εκατομμύρια δολάρια το 1944 για να ιδρυθεί το ΔΝΤ.
 Επίσης, φαίνονται και οι 6 έξι σκοποί του ΔΝΤ σύμφωνα με τους οποίους δεν είναι αρμοδιότητα των σκοπών του να δανείζει χρήματα σε χώρες. Αντίθετα, ο σκοπός με αριθμό V, αναγράφει ότι: "Η ΠΑΡΟΧΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ Η ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Ή ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ή ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ» 

 

ΦΕΚ 315 1945

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ;

ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΑΙΧΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;


Καλούνται χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση οι Έλληνες Πολίτες, να ενταχθούν στον Πολιτικό Φορέα του Έθνους, την "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αναλάβουμε την διαχείριση του έτοιμου δικού μας πλούτου, τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που κατέθεσε και κλείδωσε για το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  (ΒΛΕΠΕ: https://www.e-synews.gr/wp/2019/01/24/programmatikes-diloseis-politikos-foreas-ellinon-syneleysis-e-sy/), ώστε να βγούμε από τα ληστρικά μνημόνια, να ελέγξουμε τους λόγους που είχαν όλοι αυτοί που ήταν υπεύθυνοι και μας έθαψαν μέσα σε αυτά και να κτίσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στην οποία όλοι άνθρωποι θα ευημερούν!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ

EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια