ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Η θυσία της ΑΦΘΟΝΙΑΣ μας στον βωμό των ολιγαρχών

 

Μια ακόμη εκπομπή στο  ΙΛΛΥΡΙΑ WEB YV "ΈΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ" με τον Νίκο Σαλωνίτη και δύο καλεσμένες, υποψήφιες Βουλευτίνες με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Νανά Εμενίδου στην Α' Θεσσαλονίκης και την Ειρήνη Κανέλλου στον Νομό Κορινθίας.

Μια εκπομπή που ασχολείται με ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο, την φύση, τον πλανήτη μας γενικότερα.

Το θέμα της παρακάτω εκπομπής " Η "ΘΥΣΙΑ" ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ...

Είμαστε ενώπιον κάποιων διαδικασιών που συντελούνται, είμαστε ενώπιον κάποιων γεγονότων που θα δούμε σύντομα να συμβαίνουν που ενδεχομένως, να μας φανεί η τελευταία διετία πανδημίας, ένα μικρό παιχνίδι μπροστά στα οποία θα ζήσουμε...

Το θέμα της συζήτησης αυτής αφορά την ανακύκλωση, την κυκλική οικονομία, αφορά κάποιες «καινούργιες συνταγές» που αρχίζουν να έρχονται στην ζωή μας… 

Πώς λειτουργούν; Αν λειτουργούν σωστά, τι κρύβεται από πίσω και τι άλλο θα μπορούσε να γίνει, που δεν γίνεται;

Ν. Εμενίδου: «… Μας έχουν στερήσει την ΑΦΘΟΝΙΑ και η Αφθονία είναι μέσα στις Αξίες και στις Αρχές και πρέπει να είναι μέσα στην Αφθονία ο Άνθρωπος γιατί η φύση, το περιβάλλον μας τα προσφέρει όλα, τα πάντα, για να ζούμε όλοι επί ίσοις όροις στην Αφθονία...Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και ήρθαν σε χέρια επικυρίαρχων όλα αυτά τα αγαθά.. η ενέργεια πάνω από όλα… οπότε εφόσον η ενέργεια βρίσκεται στα χέρια πολύ λίγων, έτσι και οι ζωές μας βρίσκονται στα χέρια πολύ λίγων.

Κυρίως πίσω από όλους αυτούς, βλέπουμε τους τραπεζίτες που όλως τυχαίως είναι εβραιο-μογγολοχαζάροι αυτοί που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα… θα πω μονάχα μια κουβέντα για την Αgenda 21 που τρέχει αυτήν την στιγμή… θέλει άλλα 80 χρόνια για να φύγει αυτός ο αιώνας αφορά τον 21ο αιώνα που σκοπό έχουν και το λένε πλέον πεντακάθαρα ακόμα και στα φόρου - και παρακολουθώ και την κ. Κανέλλου που αναφέρεται σε αυτά τα οικονομικά φόρουμ- όπου το λένε ξεκάθαρα…κάποτε όσοι ασχολούνταν με αυτό τους έλεγαν «συνωμοσιολόγους»… τώρα το λένε ότι «το μέλημα μας είναι ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ – λενε-ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ 50%...» αν και η Ατζέντα γράφει να μείνουν μόνο 500 εκατομμύρια…οπότε για να γίνει αυτό σαφώς θα πρέπει να αφαιρεθεί η αφθονία, να αφαιρεθούν από όλους αυτούς τους πολίτες ανα τον κόσμο τα πάντα ακόμα και η τροφή τους… γιατί μιλάνε και για «επισιτιστική κρίση» τώρα, πιπιλάνε άλλη καραμέλα που είναι απόρροια τηε «κλιματικής αλλαγής και του φαινομένου του θερμοκηπίου… » μας λέει η κ. Εμενίδου.

Τελικά ο πολίτης έχει πόρους ή δεν έχει;

Υπάρχει ένα αφήγημα που γίνεται όλο και πιο έντονο ότι έχουμε ελλείψεις και υπερπληθυσμό… Πολύς κόσμος το πιστεύει αυτό ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα στον πλανήτη!

Πώς αποδεικνύεται ότι τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα και όλο αυτό είναι πλαστό;

"... Αν δεν κοιτάξεις τον τόπο σου και μετά αυτό να το μεγαλώσεις σε επίπεδο χώρας, σε επίπεδο πλανήτη δεν θα το αντιληφθείς… βλέπουμε ότι όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι δουλεύουμε, έχουμε τους ίδιους ρυθμούς, έχουμε τις παρέες μας, τις φιλίες μας, την αγωνία μας, θέλουμε την υγεία μας…. Να είμαστε ανεξάρτητοι… ισορροπημένοι… 

Αυτό το πράγμα που ψάχνουμε εμείς οι άνθρωποι στις τοπικές μας κοινωνίες, δεν το ψάχνουν αυτοί που μας διοικούν. … το πρόβλημα μας είναι να καταλάβουμε ο καθένας ότι μας χαλάνε την καθημερινότητα μας και εμείς το επιτρέπουμε… πάντα ο κόσμος έπρεπε να φάει, πάντα ο κόσμος ήθελε να ζεσταθεί, πάντα ο κόσμος ήθελε να θαυμάσει την φύση γύρω του και να αντλήσει δύναμη από την ομορφιά της, την αισθητική της από την τελειότητά της και την ισορροπία της… αφού μπορείς να ζήσεις με ό,τι έχει η φύση... Αφού όλα αυτά κινούνται δεκάδες χιλιάδες χρόνια με τον ίδιον τρόπο… ανατέλλει ο ήλιος το πρωί, δύει το βράδυ, η ακτινοβολία δίνει ενέργεια στο φυτό, το φυτό αναπτύσσεται τρώει το φυτοφάγο ζώο, το σαρκοφάγο τρώει το φυτοφάγο, ο άνθρωπος κινείται και τα χρησιμοποιεί όλα αυτά για να βοηθηθεί, επομένως πού είναι το πρόβλημα; Εκεί είναι ο ορυκτός πλούτος, εκεί είναι ο κύκλος του νερού…

Επομένως, τίποτα δεν έχει αλλάξει! Αυτό που έχει αλλάξει είναι οι ατζέντες και η λογική των ανθρώπων που θέλουν να κερδίσουν με την άγνοια μας και με τον φόβο που επιβάλλουν…» μας επισημαίνει η κ. Κανέλλου.

Και συνεχίζει «… τα βιβλία τα ΤΕΙ και τα πολυτεχνεία το λένε: «κλιματική αλλαγή είναι η άμυνα της φύσης απέναντι στις επεμβάσεις των ανθρώπων»… Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας τρομοκρατεί. Αμύνεται για να κρατήσει την ισορροπία της… Στερεύουν λένε τα ποτάμια.. κρύβουν όμως ότι αυτά τα ποτάμια τα χρησιμοποιεί η Γαλλία για να κρυώνει τους πυρηνικούς αντιδραστήρες … επομένως γιατί δεν τα λένε όλα;… Μας κρύβουν την αλήθεια!...»

Βέβαια, εδώ να θυμίσουμε μια προηγούμενη εκπομπή μας με τον κ. Ηρακλείδη ότι αναφέρθηκε σε ένα ντοκυμαντέρ του BBC του 1990 που έλεγαν ότι «θα ανέβει η στάθμη του νερού 7 μέτρα λόγω της κλιματικής αλλαγής!".

  ώρα βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο! Και είναι πολλά τα παραδείγματα των αντιφάσεων και των οξύμωρων που συμβαίνουν μπρος στα μάτια μας για να διαπιστώσουμε ότι σίγουρα… ό,τι όλα αυτά που μας λένε, αν μην τι άλλο αποσκοπούν στην επιβολή ενός κλίματος φόβου και αβεβαιότητας! 

Για να μην μιλήσουμε για τον «υπερπληθυσμό» που τον παρουσιάζουν όταν μας δείχνουν μεγάλες πόλεις από την μία και την κατάσταση που επικρατεί με τους ανθρώπους στριμωγμένους και στοιβαγμένους ο ένας πάνω στον άλλον, από την άλλη όμως δεν μας δείχνουν τις τεράστιες αναξιοποίητες εκτάσεις γης που υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη…

Υπάρχει τελικά πρόβλημα με τους ρύπους των βιομηχανιών;

Πόσους δράκους έχει το παραμύθι της κλιματικής κρίσης και πώς φτάσαμε να το αποδέχεται η πλειοψηφία των ανθρώπων;

Πώς συνδέεται η κλιματική κρίση και με την επισιτιστική κρίση;

Η κ. Κανέλλου ρώτησε τον Απρίλιο του 2022 ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σε κάποιον προμηθευτή αλεύρων και πήρε την απάντηση: «Ντόπιοι πλούσιοι με αλυσίδες καταστημάτων παρήγγειλαν σε κάθε τέτοια βιομηχανία 100 τόνους ο καθένας, να τραβήξουν αλεύρια ώστε να είναι άδεια τα σιλό μας ώστε να υπάρχει δικαιολογία για το αφήγημα…κι έλεγαν κιόλας ότι θα έχουμε πρόβλημα σε δύο μήνες … »

Χτυπάνε στις πρωταρχικές ανάγκες του ανθρώπου, νερό, τροφή, ενέργεια κτλ. Η προετοιμασία έχει γίνει καιρό τώρα και τώρα βλέπουμε πώς το κάνουν στην πράξη.

Πυρκαγιές για να ακολουθήσει η «Πράσινη ανάπτυξη» με την ολοσχερή καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, Codex Alimentarius, «πιστοποιήσεις» τροφίμων από ιδιώτες κτλ… τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά για τον άνθρωπο;;;

«… Το θέμα της ενέργειας είναι λυμένο από τους προγόνους μας εδώ και αιώνες. Απλά είναι στα χέρια των επικυρίαρχων για να μας κρατούν στο χέρι… Με τον Πολιτικό μας Φορέα… υπάρχουν πολλές τεχνολογίες και εφαρμογές που είναι άγνωστες σε πολλούς που από εκεί θα παράξουμε ενέργεια η οποία θα δοθεί Άφθονη για να έχουμε την ΑΦΘΟΝΙΑ… όλοι όσοι ζουν στην χώρα μας, άφθονη σημαίνει σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ με ένα πολύ μικρό ποσό όσον αφορά την συντήρηση δικτύου… μόνο ο Πρόεδρος μας κι ο Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γνωρίζει παγκοσμίως ότι νερό και ενέργεια, αυτά τα δύο αγαθά πρέπει να δίνονται στον Πολίτη ΔΩΡΕΑΝ!....» δηλώνει η κ. Εμενίδου.

Αυτές κι άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά και τις ΛΥΣΕΙΣ για όλα αυτά, μοιράστηκαν μαζί μας οι δύο κυρίες για όλα αυτά που συμβαίνουν και έρχονται για όλους μας… αν δεν σηκωθούμε, ενωθούμε και να τα σταματήσουμε! 




ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223
ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια