ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αυτή η ψεύτικη πραγματικότητα δεν έχει γίνει από ...τύχη.

ΠΕΡΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ “MATRIX”

Σήμερα, η ανθρωπότητα βιώνει μια εικονική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι στον πλανήτη Γαία Δήμητρα Άρτεμη ζουν αληθινά και βιώνουν το ψέμμα.

Αυτή η ψεύτικη πραγματικότητα δεν έχει γίνει από τύχη, διότι τύχη δεν υπάρχει!

Κάποιοι σκεφτήκανε όλο αυτό το ψέμμα, δηλαδή το σχηματοποιήσανε στον άυλο χώρο και μετά το χαράξανε στον υλικό μας χώρο.
Για την δικαιότερη κατανόηση όλων μας, θα δοθεί ένα δείγμα:

'Όταν ένας άνθρωπος θέλει να χτίσει ένα σπίτι, πρώτα σκέφτεται πώς το θέλει, το σχηματοποιεί στον άυλο χώρο και μετά, πάει στο οικόπεδο του και το κάνει πραγματικότητα στον υλικό χώρο.

Τώρα, είμαι σίγουρος ότι έχουμε κατανοήσει όλοι τον άυλο χώρο, τον υλικό χώρο και την σύνδεση μεταξύ τους με την σκέψη.

Τώρα πάμε να δούμε με τα μάτια της νόησης που έχουμε όλοι οι άνθρωποι πως μπορούν οι αποστάτες να βάλουν έναν πλανήτη ολόκληρο να βιώνει το ψέμμα της εικονικής πραγματικότητας.

'Ενας Ελέφαντας που ζει στην Αφρική (που το αληθινό της όνομα είναι ΑΦΡΟΔΙΚΗ) και όλοι γνωρίζουμε την βλάστηση που έχει εκεί, θέλει να φάει 200 με 300 κιλά φύλλα την ημέρα και δεν έχει πεινάσει ποτέ.

ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;

Πριν 100 χρόνια περίπου στις αρχές του 1900 οι άνθρωποι σπέρνανε με το βόδι και το αλέτρι και ο άνθρωπος δεν είχε να φάει, σήμερα σπέρνουν με το τρακτέρ και θερίζουν με κομπίνες εκατοντάδες στρέμματα ακούραστα και πάλι ο άνθρωπος δεν έχει να φάει.  

Πάμε τώρα να αλλάξουμε θέση και να το δούμε από μια άλλη οπτική.

Μας δώσανε ένα αυτοκίνητο, έναν υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και μας είπανε ότι έχουμε "εξέλιξη", ότι έχουμε "τεχνολογία"...
Καταρχήν όλα αυτά τα υλικά είναι τεχνοτροπία, διότι τεχνολογία είναι η τέχνη της λογικής.

Οι τεράστιοι πρόγονοι μας κατείχαν την τέχνη της λογικής. Η Λογική είναι ο λόγος και ο λόγος είναι η ολική πλατφόρμα εμφάνισης του Νου. Με την Νόηση δημιουργούσαν τα αγάλματα, τους ναούς και όχι μόνο δηλαδή, μέσω της λογικής σκέψης.

Ο Έλλην Άνθρωπος Μύστης με την Νόηση έδινε Εντολή στον Αιθέρα να σχηματοποιήσει την ύλη και δεν γίνανε με το σκαρπέλο. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι την δύναμη της σκέψης, δηλαδή της ίδιας της Νόησης που είναι το σπαθί και η ασπίδα του Έλλην Ανθρώπου των 12 Δώδεκα μερών.

Τώρα όποιος συνδέσει αυτή την ανάγραφο με την πρώτη ανάγραφο θα νοήσει περισσότερα για αυτούς τους αποστάτες, τους εχθρούς του ανθρώπου.


Τι κάνανε δηλαδή;
Στην ουσία μας αλλάξανε την εικόνα από μπροστά μας, αλλά βιώνουμε τα ίδια όπως στις αρχές του 1900 αυτό ακριβώς είναι η εικονική πραγματικότητα "matrix".

Αυτή είναι μία από τις χιλιάδες τεχνικές υποδούλωσης των Ανθρώπων από τους αποστάτες, το να αλλάζουν την εικόνα αλλά να ζούμε τα ίδια.

Οι αποστάτες κι όλα αυτά τα αποβράσματα που είναι εχθροί του ανθρώπου για να εκτελέσουν τα απόκοσμα σχέδια τους χρειάζονται δύναμη, ενέργεια.

Οι αποστάτες κι όλα αυτά τα αποβράσματα που είναι εχθροί του ανθρώπου για να εκτελέσουν τα απόκοσμα σχέδια τους χρειάζονται δύναμη, ενέργεια. Από που παίρνουν αυτήν την ενέργεια;;; Μα φυσικά από τους Ανθρώπους.

Πώς το κάνουν; Μέσω των δογμάτων!

6500 θρησκείες στον πλανήτη ποιον εξυπηρετούν; Τον Άνθρωπο; Και πού;

Στο Λεξικό αναφέρει για την λέξη "δόγμα": "θεμελιώδης αρχή που δεν αποδεικνύεται". Όταν έχουν κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν σε μια οντότητα που δεν έχει καμία σχέση με θεό ή που δεν υπήρξε ποτέ ως αλήθεια, τότε κλέβουν την ενέργεια της σκέψης, που όπως ειπώθηκε είναι δύναμη.

Εύκολα μπορούμε να πούμε αυτό ότι είναι μια εικονική πραγματικότητα "matrix" στο άυλο πεδίο και επίπεδο.

Έλλην Άνθρωπε έχει περάσει από το τέλειο όργανο του μυαλού σου...

Από που παίρνεις την ενέργεια για να μπορέσεις να σκεφτείς; Από καμία πρίζα; Όχι βέβαια, αλλά από τις άπειρα άφθονες συχνότητες της ίδιας σου της Δημιουργίας.

Αυτόν τον πλούτο των ενεργειακών δυνάμεων συχνοτήτων κλέβουν από τους ανθρώπους και με αυτόν τον άυλο πλούτο μας δυναστεύουν τα αποστατικά μορφώματα με τους δούλους τους προδότες μας ανθρώπους.

Άρα ο πλούτος δεν είναι μόνο στο υλικό πεδίο αλλά και στο άυλο...

Εμείς όμως θα συνεχίσουμε στο υλικό πεδίο και επίπεδο για τον υλικό πλούτο, γιατί και ο υλικός πλούτος είναι δύναμη.

Τον πλούτο όλων των ανθρώπων του πλανήτη Γαία Δήμητρα Άρτεμη, αφού τον αποκρύψανε τεχνηέντως, τον κλέβουνε μέχρι και σήμερα και με την δύναμη αυτού του υλικού πλούτο δυναστεύουν την ανθρωπότητα.
Ο Αρτέμης Σώρρας μας αποκάλυψε τα παγκόσμια ταμεία που αναφέρονται ως το μυστικό των μυστικών, γιατί δεν έπρεπε να το μάθουν οι άνθρωποι.


Τώρα όμως εμφανίστηκε, όλα και τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη χρηματοδοτούνται από τον πλούτο των ανθρώπων, γιατί μόνο οι άνθρωποι παράγουν πλούτο και παράγεται από δύο διαδρομές.
Η πρώτη είναι η εργασία των ανθρώπων και ο δεύτερο είναι όταν καταναλώνουν τα προϊόντα που έχουν παράξει από την εργασία τους.

Οι Κυβερνώντες, οι τραπεζίτες και οι παπάδες είναι διαχειριστές του πλούτου των Ανθρώπων.
Άρα τώρα μπορούμε να νοήσουμε όλοι το ίδιο, ότι αυτοί οι τρεις οι κυβερνώντες, οι τραπεζίτες και τα ιερατεία είναι οι δυνάστες της υποδούλωσης και του θανάτου των ανθρώπων.

Να μην ξεχνιόμαστε ότι είναι και οι υπαίτιοι της εικονικής πραγματικότητας που βιώνουμε όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη μας γαία Δήμητρα Άρτεμη της ψεύτικης οικονομικής κρίσης.

Ο Πλούτος όμως δεν είναι φτώχεια... η Φτώχεια μοιράζεται εύκολα...
Δηλαδή, είμαστε 4 και έχουμε μια κατσαρόλα φασολάδα και 20 ελιές θα βάλουμε από ένα πιάτο φασόλια και 5 ελιές ο καθένας και την μοιράσαμε την φτώχεια...

Ο πλούτος όμως μπορεί να μας σκοτώσει!
Και γι αυτό σε πρώτο χρόνο, ο Αρτέμης Σώρρας χάραξε και γείωσε τα  33+2 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτόν τον τεράστιο πλούτο κι όχι μόνο με Νόηση και Αξίες. 


ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ “MATRIX” ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.





EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"



                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια