ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

" Μας κλείδωσαν σε έναν κύκλο θανάτου σκέψης... σαρκίων... ψυχών!

 

ΠΕΡΙ ΑΚΡΩΝ ...ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

Σκοτώθηκαν άνθρωποι στον εμφύλιο, γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι υπάνθρωποι...

Οι ίδιοι οι άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν, άρχισαν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον και οι πραγματικοί αίτιοι γελούσαν και χαιρόντουσαν για την κατάντια των ανθρώπων.
Για χρόνια συνεχίστηκε το "θέατρο" κι αν κάποιος λογικός άνθρωπος τους καλούσε σε Ένωση, αυτοί τον λοιδωρούσαν... τον έβριζαν, του έλεγαν πως δεν ξέρει από πολιτική και τέτοιες ανοησίες!

Τα χρόνια πέρασαν ... Η πληροφορία πλέον είναι προσβάσιμη και όλοι μπορούν να δουν σε πρώτο χρόνο μέσω της τεχνολογίας, την καταγωγή και το ποιόν των ανθρώπων που χειρίζονται την βούληση για τον τρόπο ζωής των πολιτών... δηλαδή, τους βουλευτές!

Τότε, δεν γνώριζαν! Δεκτό! ... Τώρα όμως όλοι πλέον γνωρίζουν και γι αυτό θα πρέπει να πάρουν θέση υπέρ της Αλήθειας του Δικαίου.

Ως δείγμα σας δείχνω δύο παιδιά καθεστωτικών μηχανισμών που αναρριχήθηκαν στην εξουσία του κράτους μας και που αποφασίζουν, ψηφίζοντας νόμους άνομους υπέρ των αφεντικών τους.

Είναι παιδιά των γονέων που επί χρόνια έτρεφαν το θηρίο της χωριστικότητας των Ελλήνων Πολιτών και τους έβαζαν ακόμη και να σκοτωθούν για τις ανοησίες που έγραφαν με τις δηλητηριασμένες πένες τους!
Δύο παιδιά που συναντήθηκαν... ενώθηκαν δηλαδή, προκειμένου να εκτελέσουν το τελικό σχέδιο της πλήρους καταστροφής αυτής της χώρας!
Ο ένας γιος, ενός λάτρη των Ναζί που αιματοκύλησαν με τις βαρβαρότητες τους έναν πλανήτη σχεδόν και η άλλη κόρη ενός λάτρη σταλινικών πρακτικών.
Και οι δύο αναθρεμμένοι τόσο διαφορετικά, θα έλεγε κανείς, αλλά τελικά, τόσο όμοιοι ως δύο σταγόνες νερού...
Το βλέπεις Έλληνα;;; Ή θέλεις να μην το βλέπεις;
Εσύ γιατί πρέπει να ακολουθείς αυτά τα αποπαίδια και μάλιστα, βάζεις και τα δικά σου παιδιά να τους ακολουθούν;
Είναι δύο άκρα αντίστροφα, άρα και ίδια που ενώθηκαν και μας κύκλωσαν όλους και μας κλείδωσαν σε έναν κύκλο θανάτου σκέψης... σαρκίων... ψυχών!
Αν κανείς κάτσει και ψάξει θα βρει και άλλους τέτοιους κύκλους, μεγάλους ή μικρούς που δρουν ως θηλιές της κοινωνίας και πνίγουν τους ανθρώπους μέχρι την τελευταία ανάσα τους.
Επαναλαμβάνω... Τότε οι άνθρωποι δεν γνώριζαν! ΤΩΡΑ, η πληροφορία είναι παντού! Μελέτησε την 'Ελληνα Πολίτη και ας σπάσουμε μαζί αυτόν τον κλοιό από παιδιά που τοποθετούνται για να μας εξοντώσουν.
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Εμείς όσοι ορκιστήκαμε στην Αλήθεια του Δικαίου μας, καθημερινάθα δίνουμε αυτή την γνώση μέχρις ότου όλοι οι άνθρωποι αντιληφθούν το παιχνίδι θανάτου που στήθηκε από αυτούς που μισούν τον άνθρωπο και που δεν είναι άλλοι από ανθρώπους που πρόδωσαν την ίδια τους την δημιουργία και εισήλθαν σε ένα φαύλο κύκλο μίσους κατά του εαυτού τους!
Φόλα- Αριστερός ο πατέρας της Βούλτεψη, ξέπλυνε τον αποστάτη Μητσοτάκη κι η κόρη έγινε βουλευτής....
Φόλα- Δεξιός ο πατέρας ναζιστής εναντίον εβραίων και ο γιος με κιπά σε θέση κλειδί κατά της υγείας των πολιτών...
Αντιλαμβάνεσαι Έλληνα Πολίτη την κοροϊδία;;; Τα ίδια τους τα παιδιά τα βάλανε δήθεν και καλά σε απέναντι από αυτούς θέσεις,- αν είναι ποτέ δυνατόν- κι όμως αυτό έγινε γιατί αυτό είναι το σχέδιο της παγίδας!
Θες δεν θες Έλληνα Πολίτη... Θα τα δεις όλα και θα τα μάθεις όλα μέχρι να αποφασίσεις υπέρ ή κατά της ίδιας σου της ζωής.
Ε.ΣΥ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...
Είναι η ΩΡΑ, όπου όλα θα είναι ορατά... όλα μπροστά μας!
Δύναμη Φως σε όσους θα αναδείξουν με θάρρος και λογική την Αλήθεια!

Efi Efraimidou



EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια