ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Όλο αυτό έγινε, γιατί ξεχάσαμε το μεγάλο ΠΡΕΠΟΝ


Ο "τρόπος"...είναι ο "Πρώτος", ο αρχικός....
Θυμώνεις με το καρκίνωμα της κοινωνίας, παιδεραστίες, βιασμούς, εκβιασμούς, ανεργία αυτοκτονίες, άδικο, κρίσεις, δηλητήρια παντού στο περιβάλλον και στον οργανισμό μας, πανδημίες, ψέμα, μισαλλοδοξία...αλλά αδρανείς...και κάθεσαι μουδιασμένος.

Αν θυμηθείς μικροί, τότε που ήμασταν όλοι πιο αγνοί στην σκέψη, κάποτε σίγουρα θα είχες αναρωτηθεί κι εσύ αν υπήρξε ποτέ μια ιδανική πολιτεία στα χρονικά.
Όλοι την προσομοιάσαμε έστω σαν μια αμυδρή εικόνα, που ωστόσο την καταχωνιάσαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας γιατί τελικά την απωθήσαμε ως ουτοπία, την οποία μας έπεισαν πως θα είναι πάντα ανέφικτη. 
Όμως είμαι σίγουρη πως την νοσταλγείτε ακόμα! Και σε όλη την ζωή σας αναρωτιέστε αν αληθινά κατάφερε πολύ παλιά ο άνθρωπος να την υλοποιήσει.

Νομίσαμε, (γιατί έτσι μας είπαν) ότι ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να ξαναγυρίσει σε ένα χωροχρονικό γίγνεσθαι όπου όλα ήταν αγνά στο οποίο ζούσε αληθινά, ήσυχος, ήρεμος, ανενόχλητος, ειρηνικά, ώστε να δημιουργεί σύμφωνα με το πώς του ετάχθη.

Τους ανθρώπους που πετάνε στους αιθέρες με τα όνειρα, σας έμαθε η κοινωνία να τους κοροϊδεύετε ως αιθεροβάμονες και συνεπώς έμμεσα χαρακτηρίζονται "ηλίθιοι" σύμφωνα με τις επικρατούσες αντιλήψεις. 
Λέτε πως δεν κατανοούν την πραγματικότητα και δεν συμμερίζονται την δυστυχία σας, γιατί δεχθήκατε την μιζέρια της αρρώστιας στα πάντα ως το μόνο πρέπον.

Όλο αυτό έγινε, γιατί ξεχάσατε το Μεγάλο Πρέπον, την Μεγαλοπρέπεια του αετού. Τα πουλιά έχουν τρόπο να νικάνε την βαρύτητα, δεν έχουν κόπο. Αυτό ξεχάσατε! Τον ΤΡΟΠΟ.

Απωθήσατε ως κάτι δύσκολο τον τρόπο που θα σας οδηγήσει σε μια ιδανική Ανθρώπινη (Ελλάνια) πολιτεία γιατι τον θεωρήσατε ουτοπία.

Τώρα στις μέρες μας λοιπόν ο τρόπος φανερώθηκε. 
Ονομάζεται ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ-.....ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-.....ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. Και το έγραψε ο πρώτος αιθερο-βάμων ο αρχηγός των αιθέρων, ο αετός Αρτέμης Σώρρας.

Να λοιπόν που η λέξη "αιθεροβάμων" πια δεν είναι προσβλητική για κάποιους όπως το καθεστώς μας έμαθε και που όταν σε πουν έτσι καμπουριάζεις άνθρωπέ μου Ε.ΣΥ. απ' την ντροπή σου.
Γιατί σε θέλουν άρρωστο, μίζερο, να κλαίς την μοίρα σου ώστε να μην μπορείς να δημιουργήσεις ποτέ και τίποτα αληθινό για όλους, παρά μόνο για τον μικρόκοσμό σου τον μίζερα περιορισμένο.

Τώρα ο Αρτέμης Σώρρας μας έμαθε πώς να πετάμε αληθινά με στόχο και σκοπό το ΟΛΟΝ, γιατί η ιδανική πολιτεία είναι ένα όλον τέλειο και όλοι είμαστε μέσα σε αυτό, κανείς δεν περισσεύει. Γιατί όλοι είμαστε τέλειοι.

Αλήθεια συνέλληνά μου, τώρα είναι η ώρα να αναρωτηθείς, ποιό άραγε είναι το αληθινό χωροχρονικό που έζησες Ε.ΣΥ. ο αιθεροβάμων, που σε λοιδώρησαν ως "άχρηστο" και "χαζοχαρούμενο" ότι δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και πως κυνηγάς μια ουτοπία...

Αυτό που ζείς είναι το αληθινό; Ή εκείνο που ονειρεύτηκες;;;;

Εγώ θα έλεγα πως η πολιτεία που την είχες κάνει εικόνα κάποτε αμυδρά μες στο μυαλό σου και τώρα την ξαναφαντάζεσαι σαν τον τυφλό που αρχίζει να βλέπει, ήδη είναι πραγματικότητα αφού βρήκες πια τον μπούσουλα μπροστά σου, με τον οποίο θα πορευτείς στον στόχο και στον σκοπό για την υλοποίηση της. 

Την αληθινή Ελλάνια (Ανθρώπινη) Πολιτεία που σου ετάχθη απο την ίδια την Δημιουργία για να ζείς!

Διώξε λοιπόν την μιζέρια και τα "δεν μπορώ", σε κρατάνε σε ένα ψεύτικο χρόνο. Ο αληθινός είναι εκεί, στους αιθέρες...και ξαναβρές τον ΤΡΟΠΟ τον ΠΡΩΤΟ.

Ο τρόπος είναι ο πρώτος, ο αρχικός, ο ΕΝΑΣ, ο Λόγος, καθότι εν αρχή ην ο Λόγος, η λογική, και είναι αυτός που σου εδόθη απο καταβολής κόσμου αλλά τον ξέχασες...και μάθε να μην πέφτεις ποτέ.

Σε περιμένουν λοιπόν τα αδέλφια σου σε ένα γραφείο Ελλήνων Συνέλευσις να γίνεις αληθινός πολίτης να εκλέξεις και να εκλεγείς, να δημιουργήσεις, να ζήσεις αληθινά και δίκαια.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου




EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια