ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Τελικά ποιοι είναι οι κλέφτες σε αυτό το κράτος;;;

ΠΕΡΙ ΚΥΝΗΓΩΝ ....ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

Η φωτογραφία πολύ στοχευμένη από το site: Έφοδοι και στα σπίτια των οφειλετών από την Εφορία!

Τελικά ποιοι είναι οι κλέφτες σε αυτό το κράτος;;;

Έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα για τις Ανεξάρτητες Αρχές που τελικά δεν είναι τόσο... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ" διότι διορίζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις...
Η περίπτωση της ΑΑΔΕ όμως είναι μοναδική καθώς, δεν είναι ούτε νομικό πρόσωπο, οπότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;
Σε ένα κράτος, οι σχέσεις ορίζονται είτε ως Φυσικού Προσώπου, είτε ως Νομικού.

Ωραία πατέντα βγάλανε και φυσικά ως άλλη Αρχή της μοδός, δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη!

Μάλιστα! Δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ είχε την ευκαιρία η Βουλή να την κατοχυρώσει συνταγματικά, καθώς μετά την ίδρυση της είχαμε συνταγματική Βουλή. Δεν το έπραξε! Γιατί άραγε;
Άρα, ποια είναι η σχέση με τους πολίτες τους κράτους, αφού δεν τις αναφέρει το Σύνταγμα, όπως κάποιες άλλες Ανεξάρτητες Αρχές. Μόνο οι 5 από τις 25 είναι κατοχυρωμένες συνταγματικά!

Πονηρευτείτε και μην ακούτε μεγαλόσχημους πληρωμένους νταβατζήδες.

Οι Υπάλληλοι της μάλιστα, αμοίβονται με σχεδόν διπλάσιο μισθό από τους δημόσιους υπαλλήλους και σε κάποιες θέσεις οι μισθοί αγγίζουν ποσά που ντρέπομαι να τα γράψω...
Μα φυσικά, το καθεστώς ταΐζει καλά τα κυνηγόσκυλα του!
Και μιας και έχουμε το φεγγάρι του κυνηγού, θα δούμε ένα σαφάρι άνευ προηγουμένου, διότι οι επικυρίαρχοι αρέσκονται να κυνηγούν το θήραμα πριν το σκοτώσουν, οπότε μην αναρωτιέστε γιατί αφού μπορούν να μας σκοτώσουν, δεν το κάνουν μιας και κάτω... θέλουν πρώτα να το διασκεδάσουν!!!

Από την 1η Ιουνίου 2020 άλλαξε το μισθολόγιο για τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ... Γι αυτούς μάλλον υπάρχουν χρήματα στο δημόσιο κουμπαρά, αλλά για τους πολίτες που εργάζονται και μάχονται καθημερινά, ΟΧΙ!

Μας οδηγούν σε φτωχοποίηση, οπότε, όταν θα αποφασίσουν αυτοί το χτύπημα να είναι ακαριαίο και θανάσιμο!

'Αραγε, ποιοι χρωστούν στο Ελληνικό Δημόσιο;;;

Ποιοι άραγε έχουν ασυλία και ποιοι λόγω θέσεων, δεν έφτασαν ποτέ να χρωστούν, οπότε τώρα μας κουνούν το δάχτυλο ότι δεν διαχειριστήκαμε λέει "καλά" τα οικονομικά μας, ενώ είναι αυτοί που μας οδήγησαν με τις ανήθικες μεθόδους τους σε χρέη που στην ουσία, είναι πρόστιμα που επέβαλαν οι ίδιοι!!!

Ειλικρινά, θλίβομαι που οι Έλληνες Πολίτες ακόμη ψάχνουν τα αδιέξοδα τους και δεν βλέπουν το απλό που είναι εκεί και τους καλεί χρόνια τώρα και δεν είναι άλλο από την ίδια την Ένωση των Ανθρώπων στην αλήθεια του δικαίου τους.

Το κυνήγι άρχισε... Το θήραμα θα αρχίσει να τρέχει μέσα στο χάος μιας μάζας ανθρώπων που από κοινωνία (κοινός νους) έχει γίνει ένα βόθρος χωριστικότητας!

Τρέχει το θήραμα να κρυφτεί σε μέρη αποκομμένα από την αλήθεια σε μέρη που έβαλαν οι κυνηγοί τις παγίδες.

Στα κομματάκια που έχουν μπλε, κόκκινα, ροζ, πράσινα φωτάκια αλλά και σε μέρη σκοτεινά που οι υπόγειες διαδρομές τους ενώνονται με τα παραπάνω... Γι αυτό και βλέπουμε αυτούς μέσα στην Βουλή πότε στο ένα κόμμα, πότε στο άλλο, δήθεν και καλά πως ό,τι κάνουν, το κάνουν από συμπόνοια για τους πολίτες, ενώ είναι στημένες παγίδες!

Ξόβεργες είναι τα κόμματα και τα αποκόμματα που δρουν μέσα στην Βουλή μας.

Η πραγματική πολιτική στήνεται από πολίτες που γνωρίζουν και οι οποίοι μετέχουν από την βάση του δήμου τους και όχι γιατί "περπάτησαν" έρποντας και γλείφοντας ωραία σε μια κομματική πασαρέλα.
Οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν πολίτες και να ζητήσουν την δύναμη που έδωσαν σε υπανθρώπους-κυνηγούς... και να τους πάρουν με νόμιμο τρόπο τα "όπλα" τα οποία οι ίδιοι οι άνθρωποι με νόηση θα τα καταστρέψουν, για να μπορούν ελεύθεροι να κτίσουν Πολιτεία.

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Τ-ΩΡΑ!
Κάποιοι καθημερινά δίνουν την γνώση στους ανθρώπους και περιμένουν υπομονετικά...
Η ΑΑΔΕ κύριοι ως μη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή κι όπως και αρχή μη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή δεν έχει καμία εξουσία πάνω σε πολίτη. Σε οσφυοκάμπτη ναι! Σε Πολίτη όχι! Μας κυνηγούν δηλαδή αυτοί που παράνομα πήραν τα όπλα από εμάς τους πολίτες για να μας σκοτώσουν!

Έλληνα Πολίτη, σε καλούμε και θα σε καλούμε ως ότου πάρεις θέση και πάρεις την γνώση, ώστε να σταματήσεις να τρέχεις, γιατί επί της ουσίας δεν σε κυνηγά κανείς! Παρά μόνο ο φόβος σου!
Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ....





EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια