ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) H.A.A.R.P. Ο πραγματικός σκοπός του


Σπάνια αναγνωρίζεται στην συζήτηση για την παγκόσμια αλλαγή ότι ο καιρός του κόσμου μπορεί τώρα να τροποποιηθεί ως μέρος μιας νέας γενιάς εξελιγμένων ηλεκτρομαγνητικών όπλων.

Μία τεχνολογία, ένα πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας, έλεγχος δυνάμεων της φύσης και μέσο μαζικής καταστολής.
Η παρακάτω εκπομπή αναφέρεται στο Σύστημα HAARP και στις πραγματικές δυνατότητες του, αλλά και στις συμβάσεις οι οποίες θα έπρεπε να έχουν γίνει από κάθε κυβέρνηση για να μπορέσουν να ελέγξουν δικαιότερα την ασφάλεια του Πολίτη από όλες τις πλευρές ακόμα και για την υγεία του.

Τι είναι όμως το HAARP και σε τι αποσκοπεί η ύπαρξη του;

"...Επισήμως αναφέρουν ότι το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε απλά, για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό, αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο.
Κάπου εκεί τελειώνουν και οι γνώσεις του μέσου ανθρώπου περί του H.A.A.R.P...To Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες (H.A.A.R.P.) είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μονάδα του υπουργείου άμυνας των Η.Π.Α., έχει έδρα τη νοτιοανατολική Αλάσκα και είναι ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία...Είναι ένα όπλο που έχει αποκρυφτεί παρά του ότι το έχουν κάνει γνωστό στο κοινό ως εργαλείο έρευνας και ατμόσφαιρας, κρύβοντας ότι στην πραγματικότητα είναι ένα εργαλείο κατά της ανθρωπότητας..." μας ενημερώνει ο κ. Μουρατίδης

Τι αναφέρει όμως η επίσημη ιστοσελίδα του HAARP του πανεπιστημίου της Αλάσκας;

Με λίγα λόγια, αναφέρουν ότι είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α.

"Μόνο και μόνο από αυτό δεν είναι κάτι απλό... και δεν μας έχουν ενημερώσει για ποιον λόγο χρειάζεται τόση μεγάλη ενέργεια και αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε βλάβη ή ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει αυτό..." μας επισημαίνει ο κ. Μουρατίδης και συνεχίζει: "...Οι μεταδόσεις του Haarp όμως έχουν ως στόχο μεταξύ άλλων μια συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή της ατμόσφαιρας, την λεγόμενη ιονόσφαιρα, όπως γνωρίζουμε, γιατί θέλουν να εισάγουν όλη αυτή την ενέργεια στην ιονόσφαιρα, σύμφωνα με τα όσα ακούμε από επίσημα χείλη από τον ακαδημαϊκό και στρατιωτικό τομέα της HAARP...Είναι ακόμα καθαρά επιστημονικός και ερευνητικός σταθμός που έχει ως στόχο να αντληθεί περισσότερη γνώση σχετικά με την ανώτερη ατμόσφαιρα...Ουσιαστικά, μιμούνται τον τρόπο με τον οποίο εισάγει ο ήλιος την ενέργεια στην περιοχή αυτή της ατμόσφαιρας, την ιονόσφαιρα δημιουργώντας φυσικά φαινόμενα με τεχνητό τρόπο ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τις διαδικασίες και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις ηλιακές κηλίδες και άλλα φαινόμενα για να ελέγξουν και να δημιουργήσουν διάφορες ιονοσφαιρικές συνθήκες...Στην πραγματικότητα, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Και η εξήγηση ότι είναι απλά ένα όργανο έρευνας των ιονοσφαιρικών φαινομένων για την βελτίωση των τηλεπικοινωνιών είναι μια δικαιολογία για να αποκρύψουν το γεγονός ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του καιρού και για την υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων στους ανθρώπους...".

Μετά από αυτό, μπορούμε να σκεφτούμε πολλά γεγονότα και κάνουμε διάφορα σενάρια συσχετισμού του με τις "φυσικές" καταστροφές- κι όχι μόνο- που έχουν συμβεί σε διάφορα μέρη του κόσμου και οι οποίες στοιχίζουν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και πασάρονται ως "κλιματική αλλαγή".

"... Μας ενημερώνουν και μας δείχνουν για κάποιες τεχνοτροπίες και μας λένε όσα χρειάζεται να μάθουμε και δεν μας λένε τι μπορεί να δημιουργήσει και να παράξει ένα μέσο όπως το HAARP..." μας ενημερώνει ο κ. Μουρατίδης.

Ποιος όμως μας εξασφαλίζει ότι αυτό το "πρόγραμμα" δεν λειτουργεί κατά του ανθρώπου;

Υπάρχει κάποια σχέση με τα αεροπλάνα που ψεκάζουν σχεδόν καθημερινώς και δημιουργούν αυτές τις νεφελώδεις γραμμές που παραμένουν για πολύ χρόνο και μετά απλώνουν στον ουρανό;

Μπορεί ένα κράτος να δώσει εντολή για την τροποποίηση του καιρού σε ένα άλλο κράτος;

Και τέλος, ποιος κατασκεύασε το HAARP και τι σχέση έχει ο Νικόλαος Τέσλα;

Τις απαντήσεις αυτές τις δίνει ο κ. Μουρατίδης γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν και βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον, την υγεία και την ζωή μας, στηρίζονται στην άγνοια μας.

Πώς μπορούμε εμείς ως πολίτες να σταματήσουμε ο,τιδήποτε λειτουργεί εναντίον μας και επιφέρει τραγικές συνέπειες στο φυσικό μας περιβάλλον και στην φυσιολογία μας;

"... Όλες αυτές οι καταστάσεις συνεχίζονται, περνούν κυβερνήσεις επι κυβερνήσεων, όλοι μας υπόσχονται μια καλύτερη ζωή, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Και δεν γίνεται τίποτα γιατί δεν θέλουν να γίνει τίποτα...Εφόσον έχει αποδείξει ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ότι υπάρχει αποδεδειγμένος πλούτος, ότι υπάρχει αξιακό σύστημα με το οποίο μπορεί να διοικηθεί μια χώρα και να επιφέρει ευδαιμονία στην ζωή μας και οι κυβερνήσεις πράττουν ακριβώς το αντίθετο, βλέπουμε ξεκάθαρα την βούληση τους και θα πρέπει ο πολίτης να αναλάβει δράση…Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δίνει την λύση σε όλους μας και την δυνατότητα στον ενεργό πολίτη να αντιληφθεί τα δικαιώματά του και να δίνει που μπορούμε εμείς όλοι μαζί να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να αντιστρέψουμε προς όφελος μας...Οπότε υπάρχει καταστατικό μιας πραγματική δημοκρατίας, υπάρχει πλούτος για να μπορέσουμε να κάνουμε μια μεταρρύθμιση στην χώρα μας, υπάρχει το αξιακό και η ιδρυτική μας διακήρυξη. Υπάρχουν καταγεγραμμένες, οι αξίες όπου πάνω στις αξίες μπορεί να φιλτράρεται ένας νόμος για να μην είναι εναντίον του πολίτη... Όλα είναι έτοιμα για να διοικήσει ο έλληνας πολίτης την χώρα του για να μην ξαναφτάσουμε σε αυτή την κατάπτωση που βιώνουμε. Τώρα είναι η ώρα να ενωθούμε όλοι οι πολίτες για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση..." μας απαντά ο κ. Μουρατίδης.


Η γνώση είναι δύναμη και οι επιλογές μας πρέπει να στηρίζονται στην γνώση, γιατί είναι αυτές που χαράζουν το μέλλον μας. 
Διαφορετικά, γινόμαστε υποχείρια στα χέρια κυβερνήσεων και "ειδικών" που χρηματοδοτούν με δικά μας χρήματα όλα αυτά τα "πειράματα" και τις "παρεμβάσεις" κι έχουν μετατρέψει τον πλανήτη μας σε ένα ... παγκόσμιο"σανατόριο".

Υπ. βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Μουρατίδης Οδυσσέας.
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (25/10/2022) "ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ" Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλονίτης


EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια