ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) Μια επιστολή που θα βαρύνει για πάντα όλους αυτούς που εμπλέκονται

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ.... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...
-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ...
-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ....ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...
Τρεις φορές το "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ" γραμμένο με το χέρι της δικαστού Μαρίας Μαργαρίτη και κανένας συνάδελφος της δεν τόλμησε αλλά ούτε και πολιτικός να πάρει αυτά τα "καταγγέλω" και να τα βάλει στην ζυγαριά της πραγματικής ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ για να αποτυπωθεί στην ακρίβεια το βάρος της μεγάλης καταγγελίας...
ΚΑΝΕΙΣ!
Παιδιά βιάστηκαν... ζωές καταστράφηκαν... ψυχές ποδοπατήθηκαν... πλούτος κλάπηκε αλλά κανείς δεν είδε... δεν άκουσε... δεν μίλησε!
Μια επιστολή που θα βαρύνει για πάντα όλους αυτούς που εμπλέκονται σε εκείνες τις υποθέσεις αλλά και όσους συμμετείχαν ή θα συμμετέχουν σε εγκληματικές ενέργειες κατά ανθρώπων!
Ακούστε την να καταγγέλλει στο παρακάτω βίντεο ακόμη και σήμερα, με ονόματα όλους αυτούς που πάραξαν μια βοθρίλα, άνευ προηγουμένου και δεν υπάρχει εκεί έξω ΕΝΑΣ εισαγγελέας άνθρωπος, δεν υπάρχουν άνθρωποι πολίτες... δεν υπάρχει τίποτα θεσμικό να πράξει τα δέοντα... ΤΙΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχει τίποτε γιατί Άνθρωπε, κανείς μας δεν θέλησε ποτέ να δημιουργήσει Πολιτεία πραγματική με Αξίες, Αρχές και Νόμους-Όρκους, αλλά βολευτήκαμε να ζούμε μέσα σε βόθρους ανοησίας και συνειδησιακού θανάτου.
Οι γονείς μας όταν μας μεγάλωναν, έλεγαν πάντα πως "δεν πρέπει να αδικούμε", "δεν πρέπει να λέμε ψέματα", "δεν πρέπει να έχουμε άνομα πάθη"... Και εμείς;;;
Και εμείς τελικά ακούσαμε και ακούμε τον κάθε βρώμικο αποστάτη που βγαίνει μέσα από τον βόθρο των ΜΜΕ, μέσα από τον βόθρο των κομμάτων, μέσα από τον βόθρο των ιδεοληψιών που μας ψιθυρίζει ως σειρήνα: "άστο ρε αδελφέ... τι σε νοιάζει; δεν είναι δική σου υπόθεση... ωχ αδελφέ, ποιος ασχολείται... κοίτα την δουλειά σου..." κι άλλες ανοησίες, την στιγμή που αυτοί οι ίδιοι μας έκλεβαν τον πλούτο μας, την ελευθερία μας, την υγεία μας...
Ακούστε και πάλι την κ. Μαργαρίτη, να καταγγέλλει ακλόνητη μετά από τόσα χρόνια ως οφείλει, καθώς είναι και παραμένει άνθρωπος...
Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή της στον τότε πρωθυπουργό με την οποία κατήγγειλε ονομαστικά τους υπαίτιους και που μάλιστα οι υπαίτιοι ήταν του άλλου κόμματος, οπότε θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του Κ. Καραμανλή, να τους ξεμπροστιάσει... Αλλά... Μάλλον κι αυτός έχει κάποιο "περίστροφο" στον κρόταφο του και φοβήθηκε... αλλά κατά τα άλλα "μάγκας" για κάποιους!
Αδελφέ, όσο τους αφήνουμε, θα μας σκοτώνουν με χίλιους τρόπους! Άντε να ενωθούμε να τους τελειώσουμε! Άντε ρε αδελφέ... αρκετά κάθισες! ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ!


EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια