ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(Βίντεο) One planet-One child και η τεχνητή μείωση του πληθυσμού

 
(Αφίσες σε κεντρικά σημεία του Βανκούβερ)

"ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΑΛΛΙΩΣ "WE CHOSE CHILDFREE"!

από Θανάση Πολυζόπουλο
Το παραπάνω μήνυμα σε billboard (αφίσες σταθερών µηνυµάτων), μαζί με άλλα συναφή όπως
“We Chose One!”, “We Chose Childfree!”, τοποθετημένες σε κεντρικά σημεία υψηλής κυκλοφορίας, δεν τα βλέπουμε σε κάποια πόλη της Κίνας, ή Ινδίας, ή Νιγηρίας.
Τα βλέπουμε στο Βανκούβερ του Καναδά, μια πόλη με πληθυσμό 700.000 κατοίκων, που απλώνεται σε μιά έκταση 115 km², σε ένα κράτος πληθυσμού 37.600.000 ατόμων, που εκτείνεται σε μια έκταση 9.985.000 km² (δεύτερο σε έκταση κράτος μετά την Ρωσία), δηλαδή με πυκνότητα 3,8 κατοίκων/km² (αντίστοιχη πυκνότητα Ελλάδας 81,3 κατ/km², θέση 129 και Μακάου 22.472. κατ/km² θέση 1η στην σχετική λίστα του ΟΗΕ).

Η κινητοποίηση για έλεγχο του υπερπληθυσμού στον ....Καναδά, είναι έργο της μη κυβερνητικής - μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "One Planet, One Child", που διατηρεί και σχετικό website όπου με παράθεση επιστημονικών αναφορών, "τεκμηριώνει" την καταστροφική ανθρώπινη επίδραση στα οικοσυστήματα με συμπέρασμα, "λιγότεροι άνθρωποι - μικρότερη καταστροφή".
https://oneplanetonechild.org/
https://fundrazr.com/oneplanetonechild...
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Καναδάς, ήδη ταλαιπωρείται από την υπογεννητικότητα και την αύξηση του αριθμού των συνταξιούχων, σε βαθμό να στηρίζεται στην μετανάστευση, ώστε να σταθεί στα πόδια της η οικονομία. καλύπτοντας το κενό του εν δυνάμει εργατικού δυναμικού. Ειδικότερα, προβλέπεται πως 13,4 εκατομμύρια άνθρωποι θα βγουν στη σύνταξη το 2020, ενώ αυτοί που μπορούν να εργαστούν είναι 11,8 εκατομμύρια.
Αυτή η διαφορά των 1,6 εκατομμυρίων, πρέπει να καλυφθεί από τους μετανάστες, που θα συμβάλλουν, πέραν της οικονομικής ανάπτυξης, στη σταθεροποίηση συνταξιοδοτικού και συστήματος υγείας.
Έτσι ο Καναδάς έχει ευνοϊκή μεταναστευτική πολιτική και δέχεται ετησίως περί τους 300.000 μετανάστες.
Με τα παραπάνω δεδομένα, είναι τουλάχιστον ακατανόητη, η δραστηριοποίηση της "One Planet, One Child", στην κατεύθυνση της αύξησης της υπογεννητικότητας του Καναδά, όταν η χώρα πληρώνει αυτήν την υπογεννητικότητα, με την υποδοχή ετησίως περίπου 300.000 οικονομικών μεταναστών, που τουλάχιστον είναι αφομοιώσιμοι και εντάξιμοι, καθώς οι περισσότεροι προέρχονται από τις ΗΠΑ.
Ίσως βέβαια, όταν εξαντληθεί η αγορά των ΗΠΑ, αρχίσουν να καταφθάνουν οι καραβέλες από Αφρική και Ασία, τίγκα στους οικονομικούς μετανάστες φτηνής εργασίας, συνταγή άλλωστε δοκιμασμένη με επιτυχία κάποτε, στον Νέο Κόσμο.
Βέβαια από τους πολιτικούς ηγέτες του κατεστημένου και τις συστημικές ΜΚΟ σαν την "One Planet, One Child", δεν θα ακούσουμε ποτέ ότι 10 με 20 οικογένειες στον πλανήτη, κατέχουν το 90% του παραγόμενου πλούτου, έχουν το χρήμα και τις μεθόδους να κάνουν τους σχεδιασμούς τους και να τους επιβάλλουν με διαφόρους τρόπους πχ με παραγόμενους από το H.A.A.R.P. τυφώνες, σεισμούς, με καταστροφές και χιλιάδες θανάτους από τις πλημμύρες, χιλιάδες θύματα με βιολογικά όπλα, όπως θανατηφόρους ιούς τύπου Embola, Sars, mideastsars, κ.λπ. σπέρνοντας πανδημίες αλλά και στειρωτικά ή αργής αποδέσμευσης θανατηφόρα εμβόλια τοπικούς πολέμους, υβριδικούς, σύμμετρους και ασύμμετρους, ώστε να πετύχουν μείωση του πληθυσμού (depopulation).
Και να μειώσουν τον πληθυσμό τουλάχιστον στα 4 δις σύμφωνα με την ατζέντα 2030, ή έστω ως το 2100.

Βουλα Αμοργιανου



Δύο είναι τα δόγματα - δηλαδή οι αναπόδεικτες θεωρίες που πρέπει να τις καταπιούμε αμάσητες χωρίς ίχνος λογικής και αποδεικτικής διεργασίας- και στα οποία στηρίχθηκε η Agenda 21 που υπογράφηκε 30 χρόνια πριν, το 1992 στην Διεθνή Διάσκεψη στο Ρίο ντε Τζανέιρο σχεδόν από όλα τα κράτη-εταιρίες του πλανήτη. Το ένα είναι αυτό του Υπερπληθυσμού και το άλλο, αυτό της Υπερθέρμανσης.

Τότε έγινε ο σχεδιασμός και τέθηκε το πλαίσιο για όλον τον 21ο αιώνα που θα "έλυνε" αυτά τα δύο "προβλήματα", όπως και ο ρόλος των ΜΚΟ που θα προετοίμαζαν την κοινή γνώμη για να αποδεχτούν το όλο σχέδιο.

Οι "λύσεις" που επιβλήθηκαν μέσω νομοθεσιών, φορώντας την μάσκα της "βιώσιμης ανάπτυξης", της "προστασίας του περιβάλλοντος" και της εξάλειψης της φτώχειας ήταν ακριβώς για να πετύχουν την τεχνητή μείωση του πληθυσμού και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος μας, μέσω της δαιμονοποίησης του άνθρακα και της ενοχοποίησης του ίδιου του ανθρώπου και των δραστηριοτήτων του.

Στην πραγματικότητα, νομιμοποίησαν τις γενετικές παρεμβάσεις σε ο,τιδήποτε φυσικό για να αλλάξουν τον γενετικό κώδικα των πάντων, από σπόρους μέχρι τον ίδιον τον άνθρωπο.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των παρεμβάσεων και των γενετικών τροποποιήσεων είναι πλέον εμφανές και οι συνέπειες τραγικές για το περιβάλλον και τον ίδιο τον άνθρωπο που βαίνει προς αφανισμό.

Σήμερα μας μιλάνε για "συνθετικά έμβρυα", για "τεχνητές μήτρες" και για την "ατελή" φύση που οι ίδιοι θα "διορθώσουν", όσο για τον άνθρωπο, δεν θα του χρειάζεται πλέον η ελεύθερη βούληση, γιατί κάποιοι άλλοι θα τον ορίζουν ολοκληρωτικά και απόλυτα ως μονοπωλιακό προϊόν ιδιοκτησίας συγκεκριμένων πολυεθνικών.


Τίποτα λοιπόν δεν "έτυχε". Όλα ακολουθούν το σχέδιο που εξελίσσεται χρόνια τώρα.

Αφού έφεραν την ανθρωπότητα στα μονοπάτια της λήθης της λήθης, να κατρακυλάει στην άβυσσο λόγω άγνοιας και φόβου, την αφανίζουν στο όνομα της "προόδου της τεχνολογίας και της επιστήμης" και κατασκευάζουν έναν εφιαλτικό πλανήτη για όλους μας!

Τώρα όμως γνωρίζουμε και είναι η ώρα που όλοι οι άνθρωποι ενωμένοι θα πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την γενοκτονία.

(Βίντεο) "Μικροί θεοί, "μαθητευόμενοι μάγοι" & το εφιαλτικό μέλλον της ανθρωπότητας

(Βίντεο) Η "προστασία της βιοποικιλότητας" και ο αφανισμός του Ανθρώπου




EΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"



                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια